ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ

Δημοσίευση από Rai »

ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΑΝΙΑ Η ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΣΤΟ ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΩΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΓΑΝΙΑ/ΠΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΛΑΝ ΜΕ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

Re: ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟΙ ΝΟΜΟΙ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

που σκεφτεσαι να παεις ρε?????? :lol: :lol: :lol: 8α σου κοψω τα ποθκια σου!!! :D
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Rai έγραψε:ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΑΝΙΑ Η ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΣΤΟ ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΩΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΓΑΝΙΑ/ΠΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΟΥΜΕΝ ΚΟΥΚΟΥΛΛΑΝ ΜΕ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :lol:
ΟΛΟΙ λεμε οταν μας τυχει να μην ξαναπαμε σε κυνηγετικα μερη αγνωστα και να παμε στα λιγα και στα σιγουρα αλλα καθε φορα κατι εχει μες την ξερη μας, μια φωνη ελπιδας οτι θα παιξουμε και να απολαυσουμε σηπεθκιες με τζινα που μας λαλουν και μας τραβα να παμε παλι και πτου ξανα που την αρχη :lol: :lol: :lol: ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εν αλλο που θελει ο Rai ...Θελει να παμε ζιταστρο σε ενα τοπο :lol:
Άβαταρ μέλους
'petros'

σαν να σας βλεπω απλουμενους παλε χαμε την κυριακη να σας φακκα το ηλιουι :lol: :lol: ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Θελει προσοχη!

Ποσοι επαρεξηγηθηκαν για ετσι κουβεντες...

και στο τελος εν ασημαντο αλλα το κακο γινετε και μπορει να μεν ξαναμιλησει ο ενας του αλλου μετα για το ΚΥΝΗΓΙ! που υποτιθετε δεν ειναι ανταγωνιστικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 19 Ιαν 2012, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Νόμος απαράβατος για μένα.
Επήρε με άλλος σε τόπο δικό του δεν ξανάπαω χωρίς αυτόν αλλά κυρίως ΠΟΤΕ δεν παίρνω άλλους.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
'petros'

marinos.a έγραψε:Νόμος απαράβατος για μένα.
Επήρε με άλλος σε τόπο δικό του δεν ξανάπαω χωρίς αυτόν αλλά κυρίως ΠΟΤΕ δεν παίρνω άλλους.
+10000 και που εμενα
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

marinos.a έγραψε:Νόμος απαράβατος για μένα.

+1
Άβαταρ μέλους
'petros'

Ακομα καλυτερα να του πεις οτι θα πας εαν ο ιδιος δεν θα παει αλλα παντα μονος να μην παρεις αλλο μαζι σου
Εν καλυτερα παρα να παεις και να σε εβρει στο ποστο του σκεψου τι θα νοιωσεις εσυ και αυτος μετα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”