nature έγραψε:Είναι η τρίτη εξόρμηση που χωρίς αποτέλεσμα προσπαθούμε να κτυπήσουμε λαγό σε μια περιοχή όπου οι μαλαές ξεκινούν από ένα σημείο και τελειώνουν στο ίδιο σημείο με απόλυτα κυκλικό σχήμα. Οι λαγοί δεν προσηκώνονται. Τελικά το πείσμα δεν θα μας βγει σε καλό έτσι παραδεχτήκαμε ήττα και δεν θα πάμε φέτος τουλάχιστον στην ίδια πλαγιά. Μέχρι τις 3 τελευταίες εξορμήσεις πάντα σηκώναμε έστω και ένα λαγό.admin έγραψε:Χθές οι λαοί εκάμνα κούρσες έν ήβραμε μια μαλαή στρωμένη.
Το απόγευμα μια βόλτα με το κουτάβι και παραλίγο να μου τον ακκάσει φίνα......ενστικτωδώς μόλις άκουσα το ποφύσημα της και είδα το σκύλο να προσπαθεί να μυρίσει έτρεξα μακριά για να τον κάνω να με ακολουθήσει φωνάζοντας τον και έτσι και έγινε. Νομίζω αυτή η αντίδραση είναι η καλύτερη παρά να δοκιμάσουμε να προλάβουμε να την παίξουμε με το σκύλο μπροστά της.
Φιλε τουτο με τους λαγους τυχαινε μεχρι χθες με εμας ο λαος στην περιοχη που πηγαιναμεν τις τελευταιες 3 εξορμησης δεν εσηκωνετουν εσαντανοναι τα σκυλια και για 3 εξορμησεις δεν τον εσηκωναν. Αφηναμε τους σκυλους σε ενα τοπο κοντα στο δρομο και εβρισκαμεν τα κοτσιρα του ολογρεσκα και την μαλαη του μετα τα βοσκηματα που εκαμνε και ως τζιαμε εσαντανοναι τα σκυλια και εμεναν στην μαλαη του βοσκηματος του εν τον εμοτοπαθκιαζαν. Χθες πηγαμε παλι εκει η μαλαη πηγε ως τα βοσκηματα του παλι και εχαναν την οι σκυλοι λαλω εγω εν γινετε καπου πετασετε καμνει λια βηματα για να χανουν την μαλαη του τα σκυλια και μετα συνεχιζει κανονικα. Εκαμαμεν ενα κυκλο απο εκει που εχαναν τα σκυλια την μαλαη και την βρικαμε παλι μετα απο 40 μετρα απο το τοπο που την εχασαν τα σκυλια μετα απο 1μιση ωρα μαλαη εκατευθυνε μας παλι εκει που βρισκαμε την μαλαη του που εκατεβεναμεν το πρωι σε σχημα κυκλου και τον σηκωσαν τα σκυλια απο κατω που το δρομο σε ενα μικρο ισιοτοποι με πευκους και λια μαζουθκια. Εκτυπησα τον λαγο στο ξεφωλιασμα εγω μεγαλος αρσενικος λαγο ηταν. Κοντα στο γιατακι του ειχεν ακομα 5-6 παλια γιατακια του ιδιου του λαγου που σημαινει οτι αρκετο καιρο καθετε εκει ο λαγος που δεν τον υπολογιζει κανενας και ηταν πολυ εμπειρος ο μακαριτης