ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ

Δημοσίευση από Rai »

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΟΙ <ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ> ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε Ραι απ οτο ξερω δεν ειχεν αλλο Λευκωσια. Τωρα αν ξερει κανενας αλλος να μας πει...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
istrias
Full Member

Δημοσίευση από istrias »

Μαρωνι φιλε μου, ρεξε πιασ και την δικη μου σαν παεις.Να μπεις στο μιτσι
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

istrias έγραψε:Μαρωνι φιλε μου, ρεξε πιασ και την δικη μου σαν παεις.Να μπεις στο μιτσι
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΩΝΙ?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Breda Pegaso έγραψε:
istrias έγραψε:Μαρωνι φιλε μου, ρεξε πιασ και την δικη μου σαν παεις.Να μπεις στο μιτσι
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΩΝΙ?

Στο Μαρωνη μεσα στο μιτσι οι λαοι προσηκονουντε πριν να τουσ κοντεπση ο σιηλοσ που τα 50 μετρα γιατι ο παρεας που το εσηη ακουσα οτι κσπολα τουσ σιηλλους την νυχτα μεσα για να καμνουν καταδιοκση τσε εν φαρασμενοι
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

Αν ενι για προτην επαφη του σιηλλου με το θηραμα εν εντακση. αλλα αν ο σιηλλος κσερη τι γυρευκη εννα του καμης ζημια. καλλυτερα παρτον σε καμια μαλαη που κσερης ευκολη τσε αφηστον να την δουλεπση τσε βοηθα τον
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Εσιει κανενα καλο τελιασμενο που να λιο δυσκολο?

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

το μεγαλο του δηπλα φιλε εν 120 σκαλες μπορει τσε 150 αλλα γιατι να παο αφου μπορης να τον παρησ σε καμια μαλαη που κσερης εσυ να τη δουλεπση. σε πιο σταδιο εν ο σιηλλος σου? ηλικια?
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

τι λεουν τα ιστριας?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

HUNTER έγραψε:το μεγαλο του δηπλα φιλε εν 120 σκαλες μπορει τσε 150 αλλα γιατι να παο αφου μπορης να τον παρησ σε καμια μαλαη που κσερης εσυ να τη δουλεπση. σε πιο σταδιο εν ο σιηλλος σου? ηλικια?
Τα σκυλια μου εν απο 1,5 και 2,5 χρονων αλλα εν του φτερωτου παραπανω. Βρισκουν και κανενα λαο καποτε. θελω να τους βελτιωσω λιο το Finish τους και να βλεπουν λαο. Εξω μπορει να παω και να μεν δουν καθολου Ασχετο αν δουλεψουν τη μαλαη του.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”