ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ
- Rai
- Full Member
ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΟΙ <ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ> ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ....
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΠΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΟΙ <ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ> ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΠΥΡΑΣ....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
- Breda Pegaso
Re: ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΓΟΥΣ
Φιλε Ραι απ οτο ξερω δεν ειχεν αλλο Λευκωσια. Τωρα αν ξερει κανενας αλλος να μας πει...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Μαρωνι φιλε μου, ρεξε πιασ και την δικη μου σαν παεις.Να μπεις στο μιτσι
- Breda Pegaso
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΩΝΙ?istrias έγραψε:Μαρωνι φιλε μου, ρεξε πιασ και την δικη μου σαν παεις.Να μπεις στο μιτσι
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Breda Pegaso έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΩΝΙ?istrias έγραψε:Μαρωνι φιλε μου, ρεξε πιασ και την δικη μου σαν παεις.Να μπεις στο μιτσι
Στο Μαρωνη μεσα στο μιτσι οι λαοι προσηκονουντε πριν να τουσ κοντεπση ο σιηλοσ που τα 50 μετρα γιατι ο παρεας που το εσηη ακουσα οτι κσπολα τουσ σιηλλους την νυχτα μεσα για να καμνουν καταδιοκση τσε εν φαρασμενοι
-
- Full Member
Αν ενι για προτην επαφη του σιηλλου με το θηραμα εν εντακση. αλλα αν ο σιηλλος κσερη τι γυρευκη εννα του καμης ζημια. καλλυτερα παρτον σε καμια μαλαη που κσερης ευκολη τσε αφηστον να την δουλεπση τσε βοηθα τον
- Breda Pegaso
Εσιει κανενα καλο τελιασμενο που να λιο δυσκολο?
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
το μεγαλο του δηπλα φιλε εν 120 σκαλες μπορει τσε 150 αλλα γιατι να παο αφου μπορης να τον παρησ σε καμια μαλαη που κσερης εσυ να τη δουλεπση. σε πιο σταδιο εν ο σιηλλος σου? ηλικια?
- GiorgosT
- Full Member
τι λεουν τα ιστριας?istrias έγραψε:Μαρωνι φιλε μου, ρεξε πιασ και την δικη μου σαν παεις.Να μπεις στο μιτσι
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Breda Pegaso
Τα σκυλια μου εν απο 1,5 και 2,5 χρονων αλλα εν του φτερωτου παραπανω. Βρισκουν και κανενα λαο καποτε. θελω να τους βελτιωσω λιο το Finish τους και να βλεπουν λαο. Εξω μπορει να παω και να μεν δουν καθολου Ασχετο αν δουλεψουν τη μαλαη του.HUNTER έγραψε:το μεγαλο του δηπλα φιλε εν 120 σκαλες μπορει τσε 150 αλλα γιατι να παο αφου μπορης να τον παρησ σε καμια μαλαη που κσερης εσυ να τη δουλεπση. σε πιο σταδιο εν ο σιηλλος σου? ηλικια?
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ