ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΥΝΗΓΙ . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΤΕ 25 ΑΤΟΜΑ ΝΑ <<ΚΛΕΙΣΕΤΕ>> ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΒΟΥΝΟ , ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΒΟΥΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ , ΕΑΝ ΒΟΥΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΤΕ .lagomania έγραψε:Ρε κοπελια μονο εγω αντιμετωπιζω τουτο το προβλημα εν εχει ετσι πραμα φετος προσηκωνουνται που πολλα μακρια ρε γμτ εδω και 4 εξορμησεις προσηκωνουνται με αποτελεσμα ουτε οι σκοποι καταφερνουν να πεξουν τους λαους.. Σημερα παρεα 7 ατομα εκλεισαμεν το τοπο εγω καβαλα στα σκυλια μολις τα κατεβαζουμε που το αυτοκυνητο διπλα που το αυτοκυνητο κοτσιρολαουα φρεσκα φρεσκα μαλαη για κανενα μισαωρο φτανουμε σε ενα πυκνοτοπο βρισκουμε την μονη αδεια και οι σκυλοι αρκεφκουν καταδιωξη αλλα λαος γιοκ. Βρισκουμε αλλη μαλαη φκαλω τους τα κουνια περκι εν προσηκωστοι και ο αλλος μετα πυο 45 λεπτα αλλη μονη αδεια και οι σκυλοι αρκεφκουν καταδιωξη παλε λαος γιοκ.. απογευμα επια στις φασσεςεδω και 4 εξορμησεις σχεδον παρολοια περιστατικα συμβαινει και σε εσας ρε κοπελια τουτο? να προσηκωνουνται?

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΩΣΤΑ ?????
ΣΩΣΤΑ .