οχι αν σας περνα παιξετε τζιε εσεις

Περνα σας ομως εν σας περνα

κομα γμ τη πτν μου κομα.sotiris!129 έγραψε:ρε Μαρινο μα ζινο το παπαγαλο ακομα να τον φιις???marinos.a έγραψε:απο την αλλη, ο καθένας απο το δώμα του όπως θελει κατεβαίνει'petros' έγραψε:Εαν εχει εστο και 1 απο εμας που θα εκαμνε αυτο το πραγμα
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΟ.marinos.a έγραψε:Εγώ δεν θα τους χτυπούσα.'petros' έγραψε:Εαν εχει εστο και 1 απο εμας που θα εκαμνε αυτο το πραγμα
Μου έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν με αλλού είδους θηράματα να χτυπήσω αυτά που δικαιούμαι και να σταματήσω.
Μου έχει τύχει και με πέρδικες πρόπερσι να παίξω 5 πρώτη Κυριακή τζαι να τον διπλώσω.
Τζαι μάλιστα ικανοποιεί με να το καμνω διότι νιώθω οτι εχω αυτοέλεγχο και δεν καταντώ σαν εκείνους τους κυνηγούς που λαλούν οι άλλοι οτι είμαστε.
απο την αλλη, ο καθένας απο το δώμα του όπως θελει κατεβαίνει
Φίλε εδώ κάνεις μεγάλο λάθος,'petros' έγραψε: Εγω προσωπικα θα τον κτυπουσα και τον 3ο και τον 4ο εαν εβρισκα και οποιος θελει ας με κατακρινει...
Σωτήρη, έκατσε πάνω σου πραγματικά,sotiris!129 έγραψε:ακριβος γιαυτο που σου λαλο επιδη εν θεμα τυχης !!!![]()
![]()
![]()
+10000dangerous έγραψε:φιλε πανικο με ολο το σεβασμο
αλλα καποιος με κυνηγετικη παιδεια και σκεπτομενος με σεβασμο απεναντι στο θηραμα και γενικα σε οτι εχει να καμει με το κυνηγι μας δεν θελει και πολλα για να καταλαβει αν ειναι λαθος ή σωστο..
εδω δεν εχει να κανει ουτε με κοκκινοχ..ουτε με παφιτες ουτε με λευκ...
εδω ειναι θεμα διαχειρισης...
μπραβο τους και συγχαριτηρια στον οποιονδηποτε μερακλη καταφερνει να βγαλει σκυλια τρατες...ομως σκεφτου αν στην συγγεκριμενη περιοχη παιξεις 10 15 λαγους σκεφτου ποση ζημια κανεις στην εν λογω περιοχη..δεν παμε για το κρεας δηλαδη αν παιξουμε 1-2-3 λαους εν θα γελασουμε δεν θα καμουμε το κεφι μας...αν το θεσουμε μαθηματικα το θεμα αν καρπωθεις 2 απο τους 16 λαγους σημαινει οτι θα εχεις να παιζεις θηραμα για ακομα 8 εξορμησεις..και εκτος αυτου δινεις το δικαιωμα και σε αλλους συνκυνηγους να καρπωθουν θηραμα...
το να βαζεις στοιχηματα κατι χιλιαδες κατω στο τραπεζι για το ποιος θα παιξει τους πιο πολλους τοτε ξεφευγουμε απο την απλοτητα και την αγνοτητα του κυνηγιου..