φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από 'petros' »

:lol: :lol: :lol:
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

Anthimos έγραψε:
DSC00076.jpg
ΠΟΛΛΑ ΩΡΕΟ ΤΟ ΓΙΛΕΚΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ EASY LOADER AΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αυριο θα παω αποκλιστικα για λαγο...μονος μου τικι τοκο κοματουι κοματουι περκι δοκουμε πανω του... ΑΝ μεσα σε 2 ωρες ΔΕΝ ερτει στο ραντεβου μας το κουνελλακι θα μπερτεπσουν παλε τα περτικου8κια (που μακαρι να εχει ζιαμε που σκεφτομε να παω)
καλα κυνηγια παιδες... μακαρι να τον παιξετε εσεις αν δεν ερτει σε μενα! :lol:
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

lagomania έγραψε:φιλε μου εξαναπεσες σε βατουρα? αν ναι να ξερεις οι λαοι εν σηκωνουνται πρεπει να τους μουνταρει σκυλος για να σηκουστουν η να ειναι κοντα ο σκυλος και ρε παρεα εμεις τουλαχιστων τις Κυριακες κυνηγουμε με σκοπους και τις Τεταρτες παω μονος αλαλ και παλε φευκουν μας λαοι απεχτοι.Και αμαν εν βατουρα κρυφουν οι λαοι εν σηκωνουνται

φιλε lagomania πεσαμε και εμεις σε μεγαλη βατουρα. η λαουθκια ειχε φαινετε μεγαλο σουξε. :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

dimitris savva έγραψε:
lagomania έγραψε:φιλε μου εξαναπεσες σε βατουρα? αν ναι να ξερεις οι λαοι εν σηκωνουνται πρεπει να τους μουνταρει σκυλος για να σηκουστουν η να ειναι κοντα ο σκυλος και ρε παρεα εμεις τουλαχιστων τις Κυριακες κυνηγουμε με σκοπους και τις Τεταρτες παω μονος αλαλ και παλε φευκουν μας λαοι απεχτοι.Και αμαν εν βατουρα κρυφουν οι λαοι εν σηκωνουνται

φιλε lagomania πεσαμε και εμεις σε μεγαλη βατουρα. η λαουθκια ειχε φαινετε μεγαλο σουξε. :lol: :lol: :lol:

Φιλε μου εν μου αρεσεκει να ρωτω που κυνηγα ο αλλος αλλα εν στην Σουτσου οξα στην πλατεια ηρωων που κυνηγατε? και κατι ακομα το ρασχι που εκαθετουν η λαουθκια ισχε λαμπουι κοκκινι ποξω?
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

9 Λαουθκια κουμπαρε..Επαιξετε 9 λαους μονοφατσιας τζαμε που ιταν να τους παιξετε ολοχρονα! :?
dimitris savva

AU-79 έγραψε:
dimitris savva έγραψε:

Φιλε μου εν μου αρεσεκει να ρωτω που κυνηγα ο αλλος αλλα εν στην Σουτσου οξα στην πλατεια ηρωων που κυνηγατε? και κατι ακομα το ρασχι που εκαθετουν η λαουθκια ισχε λαμπουι κοκκινι ποξω?
οχι ρε φιλε εδεισα τους παλιοσκυλους μου και ακολουθουν τον lagomania που ξερει που εχει βατουρες :lol: :lol: :lol:
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

οχι ρε φιλε εδεισα τους παλιοσκυλους μου και ακολουθουν τον lagomania που ξερει που εχει βατουρες :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ετσι πε μου ρε φιλε μου να το καταλαβω :lol: :lol:
dimitris savva

AU-79 έγραψε:οχι ρε φιλε εδεισα τους παλιοσκυλους μου και ακολουθουν τον lagomania που ξερει που εχει βατουρες :lol: :lol: :lol:

Ετσι πε μου ρε φιλε μου να το καταλαβω :lol: :lol:[/quote]

εχει που 13 χρονων που παω κυνηγι και ακουσα πολλα αλλα με τουτο εν αντεχα να μεν του βαλω φωτογραφια . τουλαχιστο αμαν καποιος λαλει κατι να το αποδικνειει και οχι μονο κουβεντες . ως τωρα επαιξα ενα σωρο λαγους αλλα ετσι πραμα που ετυχε του φιλου μας εν μου ξανατυχε στα τοσα χρονια :o σε ενα κομματι δεκα λαγους. εσικωσαμε και εμεις την περασμενη τεταρτη 5 λαγους και καταφεραμε και πιασαμε ενα .
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

dimitris savva έγραψε:
AU-79 έγραψε:οχι ρε φιλε εδεισα τους παλιοσκυλους μου και ακολουθουν τον lagomania που ξερει που εχει βατουρες :lol: :lol: :lol:

Ετσι πε μου ρε φιλε μου να το καταλαβω :lol: :lol:
εχει που 13 χρονων που παω κυνηγι και ακουσα πολλα αλλα με τουτο εν αντεχα να μεν του βαλω φωτογραφια . τουλαχιστο αμαν καποιος λαλει κατι να το αποδικνειει και οχι μονο κουβεντες . ως τωρα επαιξα ενα σωρο λαγους αλλα ετσι πραμα που ετυχε του φιλου μας εν μου ξανατυχε στα τοσα χρονια :o σε ενα κομματι δεκα λαγους. εσικωσαμε και εμεις την περασμενη τεταρτη 5 λαγους και καταφεραμε και πιασαμε ενα .[/quote]

Φισικα υπαρχουν και τα απιστευτα!! Αλλα για να εισχε 9 στο συγκεκριμενο κομματι απλα φανταζομαι τι επικρατει στην γυρω περιοχη :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”