ΠΟΛΛΑ ΩΡΕΟ ΤΟ ΓΙΛΕΚΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ EASY LOADER AΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?Anthimos έγραψε:
lagomania έγραψε:φιλε μου εξαναπεσες σε βατουρα? αν ναι να ξερεις οι λαοι εν σηκωνουνται πρεπει να τους μουνταρει σκυλος για να σηκουστουν η να ειναι κοντα ο σκυλος και ρε παρεα εμεις τουλαχιστων τις Κυριακες κυνηγουμε με σκοπους και τις Τεταρτες παω μονος αλαλ και παλε φευκουν μας λαοι απεχτοι.Και αμαν εν βατουρα κρυφουν οι λαοι εν σηκωνουνται
dimitris savva έγραψε:lagomania έγραψε:φιλε μου εξαναπεσες σε βατουρα? αν ναι να ξερεις οι λαοι εν σηκωνουνται πρεπει να τους μουνταρει σκυλος για να σηκουστουν η να ειναι κοντα ο σκυλος και ρε παρεα εμεις τουλαχιστων τις Κυριακες κυνηγουμε με σκοπους και τις Τεταρτες παω μονος αλαλ και παλε φευκουν μας λαοι απεχτοι.Και αμαν εν βατουρα κρυφουν οι λαοι εν σηκωνουνται
φιλε lagomania πεσαμε και εμεις σε μεγαλη βατουρα. η λαουθκια ειχε φαινετε μεγαλο σουξε.![]()
![]()
οχι ρε φιλε εδεισα τους παλιοσκυλους μου και ακολουθουν τον lagomania που ξερει που εχει βατουρεςAU-79 έγραψε:dimitris savva έγραψε:lagomania έγραψε:φιλε μου εξαναπεσες σε βατουρα? αν ναι να ξερεις οι λαοι εν σηκωνουνται πρεπει να τους μουνταρει σκυλος για να σηκουστουν η να ειναι κοντα ο σκυλος και ρε παρεα εμεις τουλαχιστων τις Κυριακες κυνηγουμε με σκοπους και τις Τεταρτες παω μονος αλαλ και παλε φευκουν μας λαοι απεχτοι.Και αμαν εν βατουρα κρυφουν οι λαοι εν σηκωνουνται
φιλε lagomania πεσαμε και εμεις σε μεγαλη βατουρα. η λαουθκια ειχε φαινετε μεγαλο σουξε.![]()
![]()
Φιλε μου εν μου αρεσεκει να ρωτω που κυνηγα ο αλλος αλλα εν στην Σουτσου οξα στην πλατεια ηρωων που κυνηγατε? και κατι ακομα το ρασχι που εκαθετουν η λαουθκια ισχε λαμπουι κοκκινι ποξω?
AU-79 έγραψε:οχι ρε φιλε εδεισα τους παλιοσκυλους μου και ακολουθουν τον lagomania που ξερει που εχει βατουρες![]()
![]()
εχει που 13 χρονων που παω κυνηγι και ακουσα πολλα αλλα με τουτο εν αντεχα να μεν του βαλω φωτογραφια . τουλαχιστο αμαν καποιος λαλει κατι να το αποδικνειει και οχι μονο κουβεντες . ως τωρα επαιξα ενα σωρο λαγους αλλα ετσι πραμα που ετυχε του φιλου μας εν μου ξανατυχε στα τοσα χρονιαdimitris savva έγραψε:AU-79 έγραψε:οχι ρε φιλε εδεισα τους παλιοσκυλους μου και ακολουθουν τον lagomania που ξερει που εχει βατουρες![]()
![]()
Ετσι πε μου ρε φιλε μου να το καταλαβω![]()