@canastas νασαι καλα φιλουι μ!!!ασχημη χρονια για μας φετος και αμα παιζουμε 3 πουλια νιώθουμε βασιλιαες!!!αλλαζει η ψυχολογια μας και συνεχιζεται η προσπαθεια!
Έτσι είναι Πανίκο μου, η εξόρμηση η δική μας ακόμα εκκρεμεί!! Όποτε βολέψει θα είναι ωραία να το κανονίσουμε!πανικος έγραψε:καλημερα λεβεντες.χαιρομαι οταν διαβαζω αυτα τα ποστ σαν του μαριου.αυτα ειναι τα καλα του κυνηγιου και αυτου του φορουμ ,φιλιες που κρατουν για παντα και αξεχαστες στιγμες στην φυση με ανθρωπους που ουτε καν ξεραμε οτι υπαρχουν αλλα τελικα μεσα απο την αγαπη μας για το κυνηγι γνωρισαμε
Εν παίζεσαι ρε!πανικος έγραψε:μαριε μου μολις τελειωση το κυνηγι του λαγου να μπορουν και οι λααρηδες μας οπως ο αχερκωτης θα κανονισουμε μια κρυα τζικλοεξορμηση με τζιβανα μιξ κτλ και ενα ωραιο cd λαικα και ξερω ενα ποστο που μπαζει πολλα τα λουκανικα και τους παστουρμαδες![]()
Προκρατησεις κάνετε? Μη με ξεχάσετε α! Το κρασί που μενα!!!MARIOSE έγραψε:Εν παίζεσαι ρε!πανικος έγραψε:μαριε μου μολις τελειωση το κυνηγι του λαγου να μπορουν και οι λααρηδες μας οπως ο αχερκωτης θα κανονισουμε μια κρυα τζικλοεξορμηση με τζιβανα μιξ κτλ και ενα ωραιο cd λαικα και ξερω ενα ποστο που μπαζει πολλα τα λουκανικα και τους παστουρμαδες![]()
![]()
![]()
Μέσα που τα τωρά!