Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

@γειτο μου μα αρκεψες ληγμένα??ειπα σου 100 φορες να σε παρω και συ θελεις να παρακολουθήσεις το αυτοκινητο μου??? :lol: :lol:

@canastas νασαι καλα φιλουι μ!!!ασχημη χρονια για μας φετος και αμα παιζουμε 3 πουλια νιώθουμε βασιλιαες!!!αλλαζει η ψυχολογια μας και συνεχιζεται η προσπαθεια!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Λεβέντη μου ξέρω το και ειλικρινά το χαίρομαι πολλά, έστω και αν δεν αποχωρίζομαι τα πόστα μου εύκολα! 8-)

Εχτές μες την Γρίβα Διγενή εσκούλησε με μια αγέλη καμιά 50 τζιαί εκάτσαν πας τον ευκάλυπτο πόξω που το Hilton Park...ύστερα πάω στα φώτα του Κύκκου άλλες καμιά 50 εφακκούσαν μου γυρό που ούλλες τες πλευρές...έρκουμαι γραφείο, 4 φασσάκια πας το έλατο 15 μέτρα πόξω που το παράθυρο μου...εφώναζα όπως το μωρό "έτο φασσάκι ποτζιή", "έτην αγέλη με τα φασσάκια ποδά", έπιασα τηλέφωνο τη σύζυγο τζιαί λαλώ της "εν δαμέ δίπλα μου τα κορίτσια τζιαί κάθονται πας το έλατο!"...

Νομίζω ότι έφα την κίτρινη κάρτα τζιαί ήδη άρκεψε να τες ζηλεύκει...άλλη φορά πρέπει να προσέχω παραπάνω... :roll:
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

@canastas νασαι καλα φιλουι μ!!!ασχημη χρονια για μας φετος και αμα παιζουμε 3 πουλια νιώθουμε βασιλιαες!!!αλλαζει η ψυχολογια μας και συνεχιζεται η προσπαθεια![/quote]

Σε καταλαβαίνω φίλε Baikal γιατι και εγω το ίδιο νιώθω. Μια φάσσα να πιασω παλε ειμαι υπερευχαριστημενος, γιατι με αυτα τα πουλια δεν ειναι το θεμα καρπωσης αλλα ο τροπος να την ξεγελασεις, να την βρεις, να την κτυπησεις, να την κατεβασεις, να την εβρεις που εννα πεσει, να απολαυσεις την ντουφεκια της και μετα τα ολα αλλα. Για έμενα όμως το κυνήγι της ξεκίνα τον γεναρή όταν φεύγουν ολοι απο τα βουνα και μενω μονος μου με της κυριες. Εσεις τραβατε περισσοτερα και πιο δυσκολα γιατι τις κυνηγατε ολοχρονα. Σου ευχομαι και πιστευω θα γυρισει ο τροχος με τον νεο χρονο και θα σου πανε ολα καλυτερα.

Και προς Θεου για να μην παρεξηγηθω και τα αλλα θηραματα ειναι απολαυση και εχουν την δυσκολια τους.
Το καθε θηραμα εχει το καθε τι δικο του και διαφορετικο απο το αλλο. Αλλα ο καθενας με την αρρωστια του.. :lol: :lol: :lol:
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Άιστα μουσκουρούθκια ρε Λεωνίδα και πέτου ξεκάθαρα του ανθρώπου ότι εν θα τον πάρεις.... :lol: :lol:
Ε Μαριε είπε μου το ρε φίλε... εν σε παίρνει μαζί του...φοάτε τον τόπο!! :o :lol: Εννα τους τες παίξεις ούλλες μετα λαλεί!! :o :D :lol:

Μάριε πρόσεχε τι λέεις και νομίζω η κυβέρνηση εννα βάλει περιοριστικά μέτρα και όρους!! :lol: :lol:

canasta... μαζί σου!Γενάρη με το καλό! ;) :D Αν και δελεάστηκα 1-2 φορες αλλά εστήσαν με! :?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Νίκο μου ειλικρινά νιώθω πολλά τυχερός που γνώρισα αρκετά παιδιά από το φόρουμ αλλά και ειδικά εσάς τους 2! Τζιαί στα πόστα σας με επήρετε, τζιαί όποτε σας τηλεφωνήσω μετά χαράς να πάτε μαζί μου, τζιαί τα σουβλάκια μας εφάμεν τα μαζί, τζιαί τα γλυκά μας, τζιαί τον καφέ μας τζιαί ούλλα!! Φίλε μου γράφω τα τζιαί γεμώνουν τα μάθκια μου!
Θέλω να τα γράφω γιατί τους σωστούς ανθρώπους πρέπει να τους επαινείς!!

Φίλε canastas όπως τα λες είναι φίλε μου! Παραπάνω από 2 πάρα πολλά σπάνια παίζω, αλλά τζίνες οι 1-2 είναι ότι χρειάζομαι!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα λεβεντες.χαιρομαι οταν διαβαζω αυτα τα ποστ σαν του μαριου.αυτα ειναι τα καλα του κυνηγιου και αυτου του φορουμ ,φιλιες που κρατουν για παντα και αξεχαστες στιγμες στην φυση με ανθρωπους που ουτε καν ξεραμε οτι υπαρχουν αλλα τελικα μεσα απο την αγαπη μας για το κυνηγι γνωρισαμε :!:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:καλημερα λεβεντες.χαιρομαι οταν διαβαζω αυτα τα ποστ σαν του μαριου.αυτα ειναι τα καλα του κυνηγιου και αυτου του φορουμ ,φιλιες που κρατουν για παντα και αξεχαστες στιγμες στην φυση με ανθρωπους που ουτε καν ξεραμε οτι υπαρχουν αλλα τελικα μεσα απο την αγαπη μας για το κυνηγι γνωρισαμε :!:
Έτσι είναι Πανίκο μου, η εξόρμηση η δική μας ακόμα εκκρεμεί!! Όποτε βολέψει θα είναι ωραία να το κανονίσουμε!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μαριε μου μολις τελειωση το κυνηγι του λαγου να μπορουν και οι λααρηδες μας οπως ο αχερκωτης θα κανονισουμε μια κρυα τζικλοεξορμηση με τζιβανα μιξ κτλ και ενα ωραιο cd λαικα και ξερω ενα ποστο που μπαζει πολλα τα λουκανικα και τους παστουρμαδες :lol: :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

πανικος έγραψε:μαριε μου μολις τελειωση το κυνηγι του λαγου να μπορουν και οι λααρηδες μας οπως ο αχερκωτης θα κανονισουμε μια κρυα τζικλοεξορμηση με τζιβανα μιξ κτλ και ενα ωραιο cd λαικα και ξερω ενα ποστο που μπαζει πολλα τα λουκανικα και τους παστουρμαδες :lol: :lol:
Εν παίζεσαι ρε! :lol: :lol:
Μέσα που τα τωρά! 8-)
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

MARIOSE έγραψε:
πανικος έγραψε:μαριε μου μολις τελειωση το κυνηγι του λαγου να μπορουν και οι λααρηδες μας οπως ο αχερκωτης θα κανονισουμε μια κρυα τζικλοεξορμηση με τζιβανα μιξ κτλ και ενα ωραιο cd λαικα και ξερω ενα ποστο που μπαζει πολλα τα λουκανικα και τους παστουρμαδες :lol: :lol:
Εν παίζεσαι ρε! :lol: :lol:
Μέσα που τα τωρά! 8-)
Προκρατησεις κάνετε? Μη με ξεχάσετε α! Το κρασί που μενα!!!
Καλημέρα! !!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”