Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

αν εισουν κορνο ειμουν διπλα σου, αγια βαρβαρα
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

ANTROS BREDA έγραψε:αν εισουν κορνο ειμουν διπλα σου, αγια βαρβαρα
Αλουπακι!
Ειμουν διπλα σου!εχαρηκα το εμουσκομυριζε το βουνο
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

εγω εκατσα μες το αυτοκινητο και εβλεπα τα νερα και απολαμβανα το! αμαν εισαι στες περιοχες πιαννε κανενα τηλεφωνο κερνο καφε
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

ANTROS BREDA έγραψε:εγω εκατσα μες το αυτοκινητο και εβλεπα τα νερα και απολαμβανα το! αμαν εισαι στες περιοχες πιαννε κανενα τηλεφωνο κερνο καφε
Φιλε εβουρουσαμε να φυουμε εσυρνε πετρες αφου εν θα σταματουσε ειμασταν ονλαιν με δορυφορους εβλεπαμε τα συννεφα ειχαμε ενημερωση συνεχεια..
Επηαμε στον κατασκηνωτικο αλλαξαμε ρουχα σκουπισαμε τα οπλα κ φυγαμε..
Θα ξαναρτω ομως γτ αφησαμε ανοιχτους λοαρκασμους!
Να κατεβαινεις κ να βρισκεις τες παθκιες τ στα βρεμενα χωματα..κοτσιρα φρεσκα να μουσκομυριζουν..
Ερωτηση τ παρεα..εν να εβρουμε μαλαες;λαλω τ βαλτους δαμε κ στα 10 λεπτα μουνταρισμα αλλα εταραξε τα νερα π εκαμε εν εβοηθησαν για διωξη..ηβραμε αλλο εναν π μαχονταν να συγκοψουν αλλα επιασαν τα νερα..με ετσι ανοιχτους λοαρκασμους επιβαλλεται να ξαναρτω
Άβαταρ μέλους
nmilidon
Full Member

Δημοσίευση από nmilidon »

οντως απολαυση τα νερα της Τεταρτης, ειχα το σκυλο διπλα μου στ' αυτοκινητο και περιμεναμε να σταματησουν, έβλεπε με περιλυπος, ανοιγω του βγαινει εξω, στα 2 λεπτα εμπκηε μόνος του μεσα παλε :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Αχερκωτης έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:εγω εκατσα μες το αυτοκινητο και εβλεπα τα νερα και απολαμβανα το! αμαν εισαι στες περιοχες πιαννε κανενα τηλεφωνο κερνο καφε
Φιλε εβουρουσαμε να φυουμε εσυρνε πετρες αφου εν θα σταματουσε ειμασταν ονλαιν με δορυφορους εβλεπαμε τα συννεφα ειχαμε ενημερωση συνεχεια..
Επηαμε στον κατασκηνωτικο αλλαξαμε ρουχα σκουπισαμε τα οπλα κ φυγαμε..
Θα ξαναρτω ομως γτ αφησαμε ανοιχτους λοαρκασμους!
Να κατεβαινεις κ να βρισκεις τες παθκιες τ στα βρεμενα χωματα..κοτσιρα φρεσκα να μουσκομυριζουν..
Ερωτηση τ παρεα..εν να εβρουμε μαλαες;λαλω τ βαλτους δαμε κ στα 10 λεπτα μουνταρισμα αλλα εταραξε τα νερα π εκαμε εν εβοηθησαν για διωξη..ηβραμε αλλο εναν π μαχονταν να συγκοψουν αλλα επιασαν τα νερα..με ετσι ανοιχτους λοαρκασμους επιβαλλεται να ξαναρτω
εγω συνηθος εν κυνηγο χαμιλα απλα εχει 2 εξορμησης καμνι μου κολπα και εν θα εγκαταληψο αν δεν νικισω!
οποτε ξαναερτης πιασμε τηλεφωνο ισχυει ο καφες!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Όμορφη μέρα η εχτεσινή παίδες. Το χρώμα της είδαμεν το, αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε, το μόνο αρνητικό το ότι χάσαμε 3 πουλιά άδικα αλλά κτυπήσαμε και άλλα τόσα. 3 όπλα (ο 4ος εδίπλωσεν τα τζιαί άρκεψε των μοσφίλων, των αθασιών, του σταφυλιού κτλ) 4 φασσάκια + κάτι τζικλούθκια του πρωινού ξυπνήματος.

Μακάρι να περνούμε κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο. 8-)
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε:Όμορφη μέρα η εχτεσινή παίδες. Το χρώμα της είδαμεν το, αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε, το μόνο αρνητικό το ότι χάσαμε 3 πουλιά άδικα αλλά κτυπήσαμε και άλλα τόσα. 3 όπλα (ο 4ος εδίπλωσεν τα τζιαί άρκεψε των μοσφίλων, των αθασιών, του σταφυλιού κτλ) 4 φασσάκια + κάτι τζικλούθκια του πρωινού ξυπνήματος.

Μακάρι να περνούμε κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο. 8-)
Μπραβο ρε καθηγητή μου! Ετσι, να γυρίζει και λίγο η τύχη!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ήρταν ανάποδα τα πράματα χτες... Ξέροντας τις ιδιοτροπίες και τα χούγια τους ήταν αναμενόμενο αλλά τούτη τη φορά ήταν εντελώς εξαφανισμένες (είδαμε μόνο 1 πουλί από πολύ μακριά...). :roll:

Έσωσαν τη μέρα η καλή παρέα και λίγοι μύκητες. :D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ε γιατί δεν ήρθες να σε πάρω στις πολλές??? :lol: :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”