Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- ANTROS BREDA
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
αν εισουν κορνο ειμουν διπλα σου, αγια βαρβαρα
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
- Full Member
Αλουπακι!ANTROS BREDA έγραψε:αν εισουν κορνο ειμουν διπλα σου, αγια βαρβαρα
Ειμουν διπλα σου!εχαρηκα το εμουσκομυριζε το βουνο
- ANTROS BREDA
εγω εκατσα μες το αυτοκινητο και εβλεπα τα νερα και απολαμβανα το! αμαν εισαι στες περιοχες πιαννε κανενα τηλεφωνο κερνο καφε
-
- Full Member
Φιλε εβουρουσαμε να φυουμε εσυρνε πετρες αφου εν θα σταματουσε ειμασταν ονλαιν με δορυφορους εβλεπαμε τα συννεφα ειχαμε ενημερωση συνεχεια..ANTROS BREDA έγραψε:εγω εκατσα μες το αυτοκινητο και εβλεπα τα νερα και απολαμβανα το! αμαν εισαι στες περιοχες πιαννε κανενα τηλεφωνο κερνο καφε
Επηαμε στον κατασκηνωτικο αλλαξαμε ρουχα σκουπισαμε τα οπλα κ φυγαμε..
Θα ξαναρτω ομως γτ αφησαμε ανοιχτους λοαρκασμους!
Να κατεβαινεις κ να βρισκεις τες παθκιες τ στα βρεμενα χωματα..κοτσιρα φρεσκα να μουσκομυριζουν..
Ερωτηση τ παρεα..εν να εβρουμε μαλαες;λαλω τ βαλτους δαμε κ στα 10 λεπτα μουνταρισμα αλλα εταραξε τα νερα π εκαμε εν εβοηθησαν για διωξη..ηβραμε αλλο εναν π μαχονταν να συγκοψουν αλλα επιασαν τα νερα..με ετσι ανοιχτους λοαρκασμους επιβαλλεται να ξαναρτω
- nmilidon
- Full Member
οντως απολαυση τα νερα της Τεταρτης, ειχα το σκυλο διπλα μου στ' αυτοκινητο και περιμεναμε να σταματησουν, έβλεπε με περιλυπος, ανοιγω του βγαινει εξω, στα 2 λεπτα εμπκηε μόνος του μεσα παλε 

- ANTROS BREDA
εγω συνηθος εν κυνηγο χαμιλα απλα εχει 2 εξορμησης καμνι μου κολπα και εν θα εγκαταληψο αν δεν νικισω!Αχερκωτης έγραψε:Φιλε εβουρουσαμε να φυουμε εσυρνε πετρες αφου εν θα σταματουσε ειμασταν ονλαιν με δορυφορους εβλεπαμε τα συννεφα ειχαμε ενημερωση συνεχεια..ANTROS BREDA έγραψε:εγω εκατσα μες το αυτοκινητο και εβλεπα τα νερα και απολαμβανα το! αμαν εισαι στες περιοχες πιαννε κανενα τηλεφωνο κερνο καφε
Επηαμε στον κατασκηνωτικο αλλαξαμε ρουχα σκουπισαμε τα οπλα κ φυγαμε..
Θα ξαναρτω ομως γτ αφησαμε ανοιχτους λοαρκασμους!
Να κατεβαινεις κ να βρισκεις τες παθκιες τ στα βρεμενα χωματα..κοτσιρα φρεσκα να μουσκομυριζουν..
Ερωτηση τ παρεα..εν να εβρουμε μαλαες;λαλω τ βαλτους δαμε κ στα 10 λεπτα μουνταρισμα αλλα εταραξε τα νερα π εκαμε εν εβοηθησαν για διωξη..ηβραμε αλλο εναν π μαχονταν να συγκοψουν αλλα επιασαν τα νερα..με ετσι ανοιχτους λοαρκασμους επιβαλλεται να ξαναρτω
οποτε ξαναερτης πιασμε τηλεφωνο ισχυει ο καφες!
- MARIOSE
Όμορφη μέρα η εχτεσινή παίδες. Το χρώμα της είδαμεν το, αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε, το μόνο αρνητικό το ότι χάσαμε 3 πουλιά άδικα αλλά κτυπήσαμε και άλλα τόσα. 3 όπλα (ο 4ος εδίπλωσεν τα τζιαί άρκεψε των μοσφίλων, των αθασιών, του σταφυλιού κτλ) 4 φασσάκια + κάτι τζικλούθκια του πρωινού ξυπνήματος.
Μακάρι να περνούμε κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο.

- Dimitris
Μπραβο ρε καθηγητή μου! Ετσι, να γυρίζει και λίγο η τύχη!MARIOSE έγραψε:Όμορφη μέρα η εχτεσινή παίδες. Το χρώμα της είδαμεν το, αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε, το μόνο αρνητικό το ότι χάσαμε 3 πουλιά άδικα αλλά κτυπήσαμε και άλλα τόσα. 3 όπλα (ο 4ος εδίπλωσεν τα τζιαί άρκεψε των μοσφίλων, των αθασιών, του σταφυλιού κτλ) 4 φασσάκια + κάτι τζικλούθκια του πρωινού ξυπνήματος.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- MARIOSE
Ήρταν ανάποδα τα πράματα χτες... Ξέροντας τις ιδιοτροπίες και τα χούγια τους ήταν αναμενόμενο αλλά τούτη τη φορά ήταν εντελώς εξαφανισμένες (είδαμε μόνο 1 πουλί από πολύ μακριά...).
Έσωσαν τη μέρα η καλή παρέα και λίγοι μύκητες.

Έσωσαν τη μέρα η καλή παρέα και λίγοι μύκητες.

- Nikos
Ε γιατί δεν ήρθες να σε πάρω στις πολλές???