μακαρι να ηταν τουτα τα προβληματα μας γενικα την περασμενη κυριακη οτι εππεσε ειτε περδικη η φασσα επεφτε κουτσοφτερο. Ειδικα στις φασσες εππεξα 2 και τις 2 εβουρουν τες να τις πιασω. μαλλον ο δυνατος αερας επηρεασεν τα φυσιγγια!
Επιστροφή πριν απο λιγό απο το απογευματινό καρτέρι για τις κυρίες... Πολύ πιο λίγα τα πουλιά σε σχέση με τις προηγούμενες 2 εξορμήσεις!! Υγεία όμως μια χαρά τα πήγαμε...1 ευκαιρία είχα και την πήρα με olympia quick 6no...Ακολουθεί το σχετικό βίντεο...!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Καλο κυνηγι σε οσους θα δοκιμασουν την τυχη τους στις γαλαζιες αυριο...μια συμβουλη αν μπορω να δωσω είναι να μην αλλαζεται τοποθεσιες επειδή ακομα δεν περασαν πουλια...1-2-5-10...θα ερθει εκεινη η ονειρεμενη μερα και το μονο που απομενει είναι να ειμαστε εκει...τα πουλια κανουν τα δικα τους αλλα θα ερθει η ωρα που θα κανουν την χαρη και σε μας...
καλο αυριο και καλη επιστροφή παιδες
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Αρκετα πουλια σημερα ψηλα αλλα φαινεται πως δειλα δειλα κανουν την εμφανιση τους...εμεινα ατουφεκιστος μεχρι τις 330 και ως τις 415 θα μπορουσα να επιανα 6-7 πουλια αν δεν βρεθοταν όπως παντα καποιος σε λαθος τοπο την λαθος ωρα να μου κανει χαλαστρα...
υγεια και υπομονή πολύ!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...