Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εγώ έπαθα το με μια κουρκούνα σήμερα αλλά τζίνη εν επέτασε, έπιασε μου την ένας κάττος. Αν κρίνω από τα χρώματα που είσιεν πρέπει να ήταν ο Συλβέστρος :lol: :lol:

Φίλε Χρίστο σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δεν πειράζει ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον θα ζήσει.
χριστος βενιζελου
Full Member

Δημοσίευση από χριστος βενιζελου »

μακαρι να ηταν τουτα τα προβληματα μας :D :D γενικα την περασμενη κυριακη οτι εππεσε ειτε περδικη η φασσα επεφτε κουτσοφτερο. Ειδικα στις φασσες εππεξα 2 και τις 2 εβουρουν τες να τις πιασω. μαλλον ο δυνατος αερας επηρεασεν τα φυσιγγια!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

καλα κυνηγια συνάδελφοι και ολοι να επιστρεψουμε καλα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ΚΥΝΗΓΙ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΚΥΠΡΟΣ 2016...

Εικόνα

για φασσες ουτε λογος...απελπισια αλλα μας χαροποιοει το γεγονός ότι αρχιζει να λιγοσστευει ο κοσμος και θα αρχισουμε το κυνηγι μας...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

Χαιρετώ την φασσοπαρέα!!!

Επιστροφή πριν απο λιγό απο το απογευματινό καρτέρι για τις κυρίες... Πολύ πιο λίγα τα πουλιά σε σχέση με τις προηγούμενες 2 εξορμήσεις!! Υγεία όμως μια χαρά τα πήγαμε...1 ευκαιρία είχα και την πήρα με olympia quick 6no...Ακολουθεί το σχετικό βίντεο...!!!

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίοι παιδιά, εμείς απλά καλλικώναμε τσίχλες και βλέπαμε φάσσες από μακριά...

ΥΓ: Τελικά εταιριάσετε μια χαρά με το benelli φίλε skimis. 8-)
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

MARIOSE έγραψε:Ωραίοι παιδιά, εμείς απλά καλλικώναμε τσίχλες και βλέπαμε φάσσες από μακριά...

ΥΓ: Τελικά εταιριάσετε μια χαρά με το benelli φίλε skimis. 8-)
Φίλε Μάριε είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με την Ιταλίδα!!! Έχει όμως πολλά ακομή να μου αποδείξη για να της κάτσω!!! :D :D :D
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Καλο κυνηγι σε οσους θα δοκιμασουν την τυχη τους στις γαλαζιες αυριο...μια συμβουλη αν μπορω να δωσω είναι να μην αλλαζεται τοποθεσιες επειδή ακομα δεν περασαν πουλια...1-2-5-10...θα ερθει εκεινη η ονειρεμενη μερα και το μονο που απομενει είναι να ειμαστε εκει...τα πουλια κανουν τα δικα τους αλλα θα ερθει η ωρα που θα κανουν την χαρη και σε μας...

καλο αυριο και καλη επιστροφή παιδες
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αρκετα πουλια σημερα ψηλα αλλα φαινεται πως δειλα δειλα κανουν την εμφανιση τους...εμεινα ατουφεκιστος μεχρι τις 330 και ως τις 415 θα μπορουσα να επιανα 6-7 πουλια αν δεν βρεθοταν όπως παντα καποιος σε λαθος τοπο την λαθος ωρα να μου κανει χαλαστρα...

υγεια και υπομονή πολύ!!!

Εικόνα
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”