Πανικο εγω παιζω την και χειμωνα και καλοκαιρι...το μειονέκτημα της είναι ότι είναι πολύ συγκεντρωτικο και γρηγορο φυσιγγι...θελει λιγη προσοχή με την προσκοπευση...δεν καταλαβει θεο που ωρες ρε φιλε...αν την φαει το πουλι δεν υπαρχει περιπτωση να μεν το καρπωθεις...χρονια επαιζα την σε 5αρι με 3-2 τσοκ...φετος επειδή εκαμε τα κειμα ο αντιπρόσωπος και δεν εφερε 5αρη επιασα 6αρη και ανοιξα το τσοκ σε 4...ειχα ακομα καλυτερα αποτελέσματα σε σημειο που το υιοθέτησα το 4 τσοκ με το 6αρι...και φετος ετσι ακριβως θα αρχησω...5-6 νουμερο σε 2-4 τσοκ...πανικος έγραψε:λεωνιδα μου εγω δοκιμασα για 2 χρονιες την περκορσο την μπλε σε 5αρι σκαι δεν μου αρεσε και τοσο εκτος προπερσι που την πρωτη μερα του ενδημικου ψιλοβρεχε και κατεβασα μια φασσα πολυ μακρινη.δεν καταλαβα την ωρα της ακομα και τις δυνατοτητες της.πεμας εσυ που την εχεισ δοκιμασει τεσ ωρες θερμοκρασιες που σου αρεσε παραπανω.
δεν μπορω πραγματικα να σου πω ότι καμνει την ταδε ωρα και την ταδε όχι....την εχω στο οπλο από το πρωι μεχρι το απόγευμα...ισως το καλοκαιρι να εχει καπως πιο εντονο λακτισμα αλλα παλε αποδιδει εξισου...οσο για το ενδημικο...βαλε την αφοβα ότι ωρα θελεις...δωσε της όμως λιγο χρονο να την μαθεις και να συντονίσεις και την σκοπευση σου μαζι με την ταχυτητα του φυσιγγιου!