Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

πανικος έγραψε:λεωνιδα μου εγω δοκιμασα για 2 χρονιες την περκορσο την μπλε σε 5αρι σκαι δεν μου αρεσε και τοσο εκτος προπερσι που την πρωτη μερα του ενδημικου ψιλοβρεχε και κατεβασα μια φασσα πολυ μακρινη.δεν καταλαβα την ωρα της ακομα και τις δυνατοτητες της.πεμας εσυ που την εχεισ δοκιμασει τεσ ωρες θερμοκρασιες που σου αρεσε παραπανω.
Πανικο εγω παιζω την και χειμωνα και καλοκαιρι...το μειονέκτημα της είναι ότι είναι πολύ συγκεντρωτικο και γρηγορο φυσιγγι...θελει λιγη προσοχή με την προσκοπευση...δεν καταλαβει θεο που ωρες ρε φιλε...αν την φαει το πουλι δεν υπαρχει περιπτωση να μεν το καρπωθεις...χρονια επαιζα την σε 5αρι με 3-2 τσοκ...φετος επειδή εκαμε τα κειμα ο αντιπρόσωπος και δεν εφερε 5αρη επιασα 6αρη και ανοιξα το τσοκ σε 4...ειχα ακομα καλυτερα αποτελέσματα σε σημειο που το υιοθέτησα το 4 τσοκ με το 6αρι...και φετος ετσι ακριβως θα αρχησω...5-6 νουμερο σε 2-4 τσοκ...

δεν μπορω πραγματικα να σου πω ότι καμνει την ταδε ωρα και την ταδε όχι....την εχω στο οπλο από το πρωι μεχρι το απόγευμα...ισως το καλοκαιρι να εχει καπως πιο εντονο λακτισμα αλλα παλε αποδιδει εξισου...οσο για το ενδημικο...βαλε την αφοβα ότι ωρα θελεις...δωσε της όμως λιγο χρονο να την μαθεις και να συντονίσεις και την σκοπευση σου μαζι με την ταχυτητα του φυσιγγιου!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Τέλοςπάντων, γείτο μου καμιά εισήγηση για κανένα φυσίγγιο να δοκιμάσουμε εμείς που δεν είμαστε ιδιογομωτές?

Φέτος προσανατολίζομαι στις superfelt οι οποίες πέρσι με άφησαν πλήρως ικανοποιημένο την πρώτη εξόρμηση + τη βασική παίχτρια victory 31gr λιλά.
Μαριε πιασε 2 φυσίγγια μαζι σου....percorso και victory ασπρες...αν θα παεις για φασσα...στην εξαιρετικη περιπτωση που δεν θα σου αρεσουν οι percorso οι ασπρες ε φονιας πρωτες εξορμήσεις...εκτος αν εβρεις Victory πρασινες με τα b&p πιστονια όμως..
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Φιλε μου εν θα τραβω εγω για τα κουτσοφτερα σου..εχτος αν μ κανονισεις καμια σιονα π ποτζι καμνω σ απορτ κανονικα με σιτ τζιολας..
Η περκοσσο εν που τες αγαπημενες για ολες τις ωρες κ ολες τις εποχες με πυριτιδα τεκνα..ειναι συγκεντρωτικη καταλληλη για 2η..για πρωτη εν ρισκο λογω συγκεντρωσης μπορει να καμει ζημια ή αν δεν εισαι καλα πανω της να φυγει..θα την συστηνα σε αυλους 18.6 κ πανω ειδικα καλοκαιρι για το λακτισμα..ιδιο πιστονι κ μπαρουτι υπαρχει κ στην σουπερ κατσια π επαιζα καλοκαιρι..
Η φασσα 1ης κυριακης Πανικκο εν με την σουπερ κ ηθελα να μαθω αν εμεινε κοκκαλο γερο
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

η super caccia ε too much νομιζω...
η percorso είναι με αποσπωμενο πατο όπως και οι speed και classica...και ο Μιχαλης εχει δικαιο....θελει να την μαθεις και πρωτα να την παιξεις με ανοικτα τσοκακια γιατι θελει καλο σημαδι κυριως αν το πουλι είναι κοντα...γιαυτο και γω περσυ με το 6αρη ειχα αλλαξει και το τσοκ σε 4...φυσικα η αποσταση που χτυπουσε δεν αλλαξε...αλλα τα κοντινα τουλάχιστον ετρωουνταν!!!

φυσικα αν είναι πολύ κοντα δεν γλυτωνουν με τιποτε...ειδου τι επαθε το πουλι φετος την πρωτη Κυριακη του Αυγουστου....η αποσταση ηταν 15-20 μετρα...

Εικόνα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πάντως έχει αρκετά χρόνια να δοκιμάσω τη victory 35 Λεωνίδα, θυμάμαι παλιά την έπαιζα με το 7,5 για τη τζιήκλα όταν ψηλοπετούσαν και μου έδινε απίστευτες βολές. Τις classica τις έχω στις επιλογές μου πάντα.

Ελπίζω να βρω χρόνο για λίγες έστω δοκιμές, διαφορετικά θα πάω με 2 το πολύ 3 είδη την πρώτη εξόρμηση. Ποιές, ακόμα δεν αποφάσισα.

Νομίζω ότι πολλές φορές οι συζητήσεις που κάνουμε εδώ είναι πάρα πολύ χρήσιμες. Πολλές φορές μαθαίνουμε από συναδέλφους ότι το Χ φυσίγγιο βγαίνει με διαφορετικό πιστόνι ή διαφορετική πυρίτιδα φέτος και μας λύνονται πολλές απορίες. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Πάντως έχει αρκετά χρόνια να δοκιμάσω τη victory 35 Λεωνίδα, θυμάμαι παλιά την έπαιζα με το 7,5 για τη τζιήκλα όταν ψηλοπετούσαν και μου έδινε απίστευτες βολές. Τις classica τις έχω στις επιλογές μου πάντα.

Ελπίζω να βρω χρόνο για λίγες έστω δοκιμές, διαφορετικά θα πάω με 2 το πολύ 3 είδη την πρώτη εξόρμηση. Ποιές, ακόμα δεν αποφάσισα.

Νομίζω ότι πολλές φορές οι συζητήσεις που κάνουμε εδώ είναι πάρα πολύ χρήσιμες. Πολλές φορές μαθαίνουμε από συναδέλφους ότι το Χ φυσίγγιο βγαίνει με διαφορετικό πιστόνι ή διαφορετική πυρίτιδα φέτος και μας λύνονται πολλές απορίες. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες.
Μαριε η 35γρ από 8 σκαι και πανω είναι άλλο φυσιγγι φιλε και δεν ξερω αν γεμίζεται και με ΑΟ...είναι κοκκινεσ σε 8 και πανω....από 7 και κατω σιγουρα είναι διαφορετικο φυσιγγι το οποιο το παιζω μια ζωη...κυριως πρωτες εξορμήσεις του ενδημικου και σε ξεροκαιρο είναι σταθερη αξια!!!η classica ρε φιλε δεν μου αρεσε καθλου!!!άλλο φυσιγγι πολύ ωραιο είναι η rc jk6 36γρ...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

παιδες η percosso ξερετε αν βγαινει σε μαλλινη ταππα???
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

andreasana210326 έγραψε:παιδες η percosso ξερετε αν βγαινει σε μαλλινη ταππα???
φιλε πριν 1-2 χρονια αν θυμαμαι καλα εγβαινε και τις πηρα...δεν μου αρεσαν καθολου αλλα φυσικα εγω στις φασσες τις δοκιμασα...τωρα αν εσυ κυνηγας περδικια δεν μπορω να εχω αποψη...και δεν ξερω αν βγαινουν ακομα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μια ωραία συνάντηση με κάποια από τα παιδιά χτες το βράδυ. Περίπατος στην έκθεση κυνηγίου και μετά συνάντηση στο Χρίστο για τα υπόλοιπα. Με εξαίρεση την ταλαιπωρία του Σπύρου που εχάθηκε 3 φορές :lol: τα υπόλοιπα ήταν υπέροχα όπως και η περιποίηση από το Χρίστο φυσικά!

Ηγετική φυσιογνωμία ο μάστρε Λούκας φυσικά! Σόλωνα δεν είχε φωτογραφίες αφού έλειπες εσύ που τα κανονίζεις τούτα ούλλα. :D

ΥΓ: Χάρηκα πολύ και για τη γνωριμία από κοντά του κ. Λεύκιου, του κ. Νίκου αλλά και του Άνθιμου.

ΥΓ2: Γείτο μου μεν μαραζώνεις τζιαί είμαι δίπλα σου, αν τύχει μεν ξέρεις που να πάεις θα σε πάρω μαζί μου λεβέντη μου! 8-)
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Μια ωραία συνάντηση με κάποια από τα παιδιά χτες το βράδυ. Περίπατος στην έκθεση κυνηγίου και μετά συνάντηση στο Χρίστο για τα υπόλοιπα. Με εξαίρεση την ταλαιπωρία του Σπύρου που εχάθηκε 3 φορές :lol: τα υπόλοιπα ήταν υπέροχα όπως και η περιποίηση από το Χρίστο φυσικά!

Ηγετική φυσιογνωμία ο μάστρε Λούκας φυσικά! Σόλωνα δεν είχε φωτογραφίες αφού έλειπες εσύ που τα κανονίζεις τούτα ούλλα. :D

ΥΓ: Χάρηκα πολύ και για τη γνωριμία από κοντά του κ. Λεύκιου, του κ. Νίκου αλλά και του Άνθιμου.

ΥΓ2: Γείτο μου μεν μαραζώνεις τζιαί είμαι δίπλα σου, αν τύχει μεν ξέρεις που να πάεις θα σε πάρω μαζί μου λεβέντη μου! 8-)

xaxaxa...νασαι καλα γειτο μου...αλλα ενας φασσαρης ξερει 100 τοπους...το θεμα είναι απλα γιατι καποια κοπροσκυλα απλα για να παιξουν 2 πουλια τωρα μες την κλειστη εποχη εδιαλυσαν ένα τοπο με τοσο μεγαλες προοπτικες για εμας τους λατρεις του είδους...

ε πειραζει φιλε μου....εγω ειπα το...την πρωτη Κυριακη μπορει και να ερτω παπαγάλος σπιτι...αλλα το πεισμα ε πεισμα...ενε την πρωτη...ενε την δευτερη....ενε την τριτη...σε καποια φαση θα τις κοψω και θα καμω το κεφι μου....

Χαρηκα και γω πολύ για τη γνωρημια που ειχα με όλα τα παιδια του φορουμ και ανυπομονω για την επομενη συναντηση...λεβεντες ολοι!!!!

υπ: Ελπιζω ο Σπυρος να επιε σπιτι και να μεν είναι κλειδωμένος σε κανενα κελι στα κατεχομενα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”