D20-1.50×28-v9-616-fiocchi-68.50-bior ψιλη-τελικο 58.10 καφε.
AS-1.40×28-v9-616-fiocchi-68.50 τελικο 58.00 μαυρη

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι φίλε αυτό εννοώ. Έκοψα τους κάλυκες στα 68 για να έχουν όλοι το ίδιο ύψος και έκλεισα στα 57 με 57,20. Κάπου διάβασα πως αν έχω ελεύθερο χώρο 10-11χλ θα πρέπει να κλείνω 10 με 10,5 χλ κάτω και αν έχω ελεύθερο χώρο 12-13 θα πρέπει να κλείνω 11 με 11,5 χλ πιο κάτω? Καλά τα λέω? Βρίσκετε να έχω ψηλές πιέσεις όπως έκλεισα εγώ? Παρεπιπ΄τόντως χρησιμοποιοώ τις τάππες bior και τα πιστονακια z2m.Απίθανος 78 έγραψε:Αντωνη οταν λες εκλεισες στα 11χλ εννοεις οτι απο 68.50 που ειναι ο nsi πηγες στα 57.50? Αν ναι τοτε εχεις ηδη αυξημενες πιεσεις μιας και ο ε.χ σου ηταν στα 10.5 χλ πραμα που σημαινει οτι επρεπε να εισαι πανω απο 58.00 και καπου στα 58.50+.
Ο παλιως ειναι αλιως[emoji12]andreas78 έγραψε:Καλός όρισες Αντώνη στην παρέα μας,
Κάθε αρχή και δύσκολη φίλε, κανένας μας δεν τα ήξερε απο την γέννηση του...![]()
![]()
Θες να μας παραθέσεις το σετάπ σου λίγο πιο αναλυτικά.;
Γράψε το καψουλι, το νούμερο σκαγιών και με τι στροφείο έκλεισες, πέραν τις δοσολογίας και των διαστάσεων του κάλυκα.
Φίλε σε χαιρετώ, όταν μιλαμε για υψηλές ταχύτητες με επακόλουθο το overkill πια ταχύτητα θεωρείς το όριο που δεν πρέπει να ξεπερνιέται ?Απίθανος 78 έγραψε:Η διατρητικοτητα οφειλεται στην ταχυτητα του φυσιγγιου εκτος απο το νουμερο του σκαγιου. Αν εχεις υψηλες ταχυτητες τοτε θα εχεις εκτος απο υψηλες πιεσεις και το λεγομενο overkill. Δηλ θα εχεις διαμπερες τραυμα με αποτελεσμα να μην εχεις ακαριεα καταβολη.
Οσο για τους αριθμους που ανεφερες αλλο το 10 χλ αλλο το 11 κοκ. Αν εχεις 11 χλ τοτε θα κλεισεις στα -10.5χλ με ενα ξεβαθο ρελι και στα 12χλ στα -11.5χλ.
Με καλυκα 68.00 και -10.5 χλ επρεπε να εισαι 58.00 περιπου. Οσο για τα υπολοιματα πυριτιδας αποτι θυμαμαι ο κωνσταντινος αναφερε σε καποιον φιλο για την ιδια περιπτωση το βαθος χαραξης του μαχαιριου. Κοιταξε οταν χαραζεις με το μαχαιρι να εχεις γυρω στα 7-7.5 χλ.
Αν κανω καπου λαθος σιγουρα καποιος φιλος θα μπει στην κουβεντα
Σαν το πεζουνι που αναφέρεσαι είχε 3 σκάγια κατάστηθα διαμπερές τραύμα και δεν ήταν σεκκο ?Απίθανος 78 έγραψε:Δεν ειμαι και ο πλεον εξπερτ αλλα πανω κατω στα 400μ.δ.
Αλλα εξαρταται και αποτο θυραμα και απο τις αποστασεις αλλα και τον καιρο. Υπαρχουν περιπτωσεις που χρειαζεσαι πιο γρηγορα φυσιγγια απο αλλες.
Εγω πχ εκανα χτεςκατι 26ρακια και εκανα λαθος στην πυρυτιδα με σποτελεσμα να αυξησω τες ταχυτητες κατα πολυ και φανηκε σημερα που πηγαιναν τα πουλια(στρουθοι) 50 και 100 μετρα να πεσουν. Ακομα και σε πεζουνι μου εκανε over kill