Story of my life....sotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !

Story of my life....sotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !
Έλα να σου δώσω μια κάσια χαρτούτσιεςsotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !
Φιλε πολύ ωραια τα βιντεακια σου!!!!επειδή τα απολαμβανω εν γινεται να εχεις την καμερα στο κεφαλι για να μεν ζαλιζουμαι πανω κατω με τις καννες????Chris B725 έγραψε:Καλησπέρα συνάδελφοι !!!
Απογευματινό σήμερα για μένα !!!
Πολλή ζέστη σήμερα για Φλεβάρης![]()
Περπάτημα στις γνωστές ποταμοσιές !!! Κατάφερα να πάρω 9 έχασα και 4 και καλλίκωσα και 2-3 έτσι πανυγηρικά !!!![]()
![]()
![]()
Μιά χαρα !!!![]()
![]()
ΥΓ. Πρώτη φορά με σταμάτησε και η θύρα σήμερα !!!![]()
![]()
Έλεγχο της άδειας (σημειωτέων την είχα στο κινητό και όχι τυπωμένη ευτυχώς δεν μου εκάμαν πρόβλημα !! )
Διαλέξτε 1080p![]()
Κυριακή πάλι με το καλό !!!
Ευχαριστώ φίλε !!BAIKAL TEAM έγραψε:
Φιλε πολύ ωραια τα βιντεακια σου!!!!επειδή τα απολαμβανω εν γινεται να εχεις την καμερα στο κεφαλι για να μεν ζαλιζουμαι πανω κατω με τις καννες????![]()
![]()
μπραβο και για την καρπωση σου...μια χαρα για μιση μερα!!
Που οφείλεται αυτή η αισιοδοξία ?sotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !
Αν εν που το Γιορκην φερτες μεσα !Γιατρός έγραψε:Έλα να σου δώσω μια κάσια χαρτούτσιεςsotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !
Βασιλακη οταν αυριο δεις τον δισκο γεματο ξερωψημενες τσικλες με ριγανη και ελαιολαδο να αχνιζει θα ρθεις στα λογια μου !Vasilis-beagle έγραψε: Που οφείλεται αυτή η αισιοδοξία ?
μαστρε δεν θα παιξω πολλες ...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ουτε μεσα στο κλουβι να τις ειχες Σωτο...για να δουμε!!!sotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !
Chris B725 έγραψε:Ευχαριστώ φίλε !!BAIKAL TEAM έγραψε:
Φιλε πολύ ωραια τα βιντεακια σου!!!!επειδή τα απολαμβανω εν γινεται να εχεις την καμερα στο κεφαλι για να μεν ζαλιζουμαι πανω κατω με τις καννες????![]()
![]()
μπραβο και για την καρπωση σου...μια χαρα για μιση μερα!!![]()
![]()
Είναι οι πρώτες μου απόπειρες με την κάμερα...
Η αλήθεια εν ότι θα την προτιμούσα και εγώ στο κεφάλι (εγώ να δεις πόσο ζαλίζουμε ώσπου να κάμω edit τα βίντεο![]()
) αλλά επειδή έχω μακριά μαλλιά που εδοκίμασα να την βάλω στο καπέλο δεν κάθεται καλά
Αν το κυνήγι μου ήταν στο καρτέρι θα εβόλευε αλλά επειδή περπατώ πάει και έρκεται
![]()
Φιλε τι καμερα εχεις? Αν ειναι οπος την GO PRO εχει ο STEFANIS βαση για το κεφαλι 15 ευρω.
Εμπήκα να παραγγείλω ένα mount ειδικό για το κεφάλι αλλά ώσπου να έρτει μάλλον θα τελειώσει το κυνήγι![]()
Άρα πάνω στις κάννες προς το παρών...
Ναι είναιsotiris!129 έγραψε:Αν εν που το Γιορκην φερτες μεσα !Γιατρός έγραψε:Έλα να σου δώσω μια κάσια χαρτούτσιεςsotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι !
Βασιλακη οταν αυριο δεις τον δισκο γεματο ξερωψημενες τσικλες με ριγανη και ελαιολαδο να αχνιζει θα ρθεις στα λογια μου !Vasilis-beagle έγραψε: Που οφείλεται αυτή η αισιοδοξία ?
για να καταλαβεις στο τελος της μερας μπορει να αναψω και τσιγαρο !