ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από LAGOS »

sotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι ! :shock:
Story of my life.... :? :? :?
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:πραγματικα δεν ξερω γιατι αλλα με κρατα μια υπερμετρη αισιοδοξια για την Κυριακη , σε σημειο που πρην καν τους σπασω τα κοκκαλα τους τες λυπαμαι ! :shock:
Έλα να σου δώσω μια κάσια χαρτούτσιες
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Chris B725 έγραψε:Καλησπέρα συνάδελφοι !!!

Απογευματινό σήμερα για μένα !!!

Πολλή ζέστη σήμερα για Φλεβάρης :?

Περπάτημα στις γνωστές ποταμοσιές !!! Κατάφερα να πάρω 9 έχασα και 4 και καλλίκωσα και 2-3 έτσι πανυγηρικά !!! :lol: :lol: :lol:

Μιά χαρα !!! :D :D

ΥΓ. Πρώτη φορά με σταμάτησε και η θύρα σήμερα !!! :o :o :o Έλεγχο της άδειας (σημειωτέων την είχα στο κινητό και όχι τυπωμένη ευτυχώς δεν μου εκάμαν πρόβλημα !! )

Διαλέξτε 1080p ;)

Κυριακή πάλι με το καλό !!! ;)
Φιλε πολύ ωραια τα βιντεακια σου!!!!επειδή τα απολαμβανω εν γινεται να εχεις την καμερα στο κεφαλι για να μεν ζαλιζουμαι πανω κατω με τις καννες???? :D :D

μπραβο και για την καρπωση σου...μια χαρα για μιση μερα!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Φιλε πολύ ωραια τα βιντεακια σου!!!!επειδή τα απολαμβανω εν γινεται να εχεις την καμερα στο κεφαλι για να μεν ζαλιζουμαι πανω κατω με τις καννες???? :D :D

Ευχαριστώ φίλε !! :D :D

Είναι οι πρώτες μου απόπειρες με την κάμερα...

Η αλήθεια εν ότι θα την προτιμούσα και εγώ στο κεφάλι (εγώ να δεις πόσο ζαλίζουμε ώσπου να κάμω edit τα βίντεο :lol: :lol: ) αλλά επειδή έχω μακριά μαλλιά που εδοκίμασα να την βάλω στο καπέλο δεν κάθεται καλά :? Αν το κυνήγι μου ήταν στο καρτέρι θα εβόλευε αλλά επειδή περπατώ πάει και έρκεται :P

Εμπήκα να παραγγείλω ένα mount ειδικό για το κεφάλι αλλά ώσπου να έρτει μάλλον θα τελειώσει το κυνήγι :lol: :lol: Άρα πάνω στις κάννες προς το παρών... :P
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
Vasilis-beagle
Full Member

Δημοσίευση από Vasilis-beagle »

Που οφείλεται αυτή η αισιοδοξία ? :P
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Γιατρός έγραψε:
Αν εν που το Γιορκην φερτες μεσα !
Vasilis-beagle έγραψε: Που οφείλεται αυτή η αισιοδοξία ? :P
Βασιλακη οταν αυριο δεις τον δισκο γεματο ξερωψημενες τσικλες με ριγανη και ελαιολαδο να αχνιζει θα ρθεις στα λογια μου !

για να καταλαβεις στο τελος της μερας μπορει να αναψω και τσιγαρο ! :shock:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Ουτε μεσα στο κλουβι να τις ειχες Σωτο...για να δουμε!!!
μαστρε δεν θα παιξω πολλες ...
ΘΑ παιξω παρα πολλες ! :D
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

ειναι χωριο της επαρχιας Λαρνακας , αρκετα δημοφιλη στον κυνηγοκοσμο της επαρχιας Λευκωσιας :)
6 γραμματα και εχει πολλλλλες παρα πολλλεςςςςς :D :D :D K _ _ _ _ _
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ !!!!
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

Chris B725 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Ευχαριστώ φίλε !! :D :D

Είναι οι πρώτες μου απόπειρες με την κάμερα...

Η αλήθεια εν ότι θα την προτιμούσα και εγώ στο κεφάλι (εγώ να δεις πόσο ζαλίζουμε ώσπου να κάμω edit τα βίντεο :lol: :lol: ) αλλά επειδή έχω μακριά μαλλιά που εδοκίμασα να την βάλω στο καπέλο δεν κάθεται καλά :? Αν το κυνήγι μου ήταν στο καρτέρι θα εβόλευε αλλά επειδή περπατώ πάει και έρκεται :P

Φιλε τι καμερα εχεις? Αν ειναι οπος την GO PRO εχει ο STEFANIS βαση για το κεφαλι 15 ευρω.

Εμπήκα να παραγγείλω ένα mount ειδικό για το κεφάλι αλλά ώσπου να έρτει μάλλον θα τελειώσει το κυνήγι :lol: :lol: Άρα πάνω στις κάννες προς το παρών... :P
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

sotiris!129 έγραψε:
Γιατρός έγραψε:
Αν εν που το Γιορκην φερτες μεσα !
Vasilis-beagle έγραψε: Που οφείλεται αυτή η αισιοδοξία ? :P
Βασιλακη οταν αυριο δεις τον δισκο γεματο ξερωψημενες τσικλες με ριγανη και ελαιολαδο να αχνιζει θα ρθεις στα λογια μου !

για να καταλαβεις στο τελος της μερας μπορει να αναψω και τσιγαρο ! :shock:
Ναι είναι
Στις ετοίμασα
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”