ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από LAGOS »

ANTROS BREDA έγραψε:εγω οτι και να γραψω για το εχτεσινο θα ειναι λιγο πολυ λιγο :lol:
παντος σκευτουμε το καλοκαιρι να μεν παω διακοπες στον ακαμα :lol:
επιαμεν τοσο δρομο και εν ειχεν τιποτε υγεια πανω απο ολα πασιαμα εκαμαμε πολλυ δοξαση ο θεος !
ο αχερκοτης εδιαν οδηγιες μεσω τηλεφωνου μακαρι να εν καλα επροσπαθαν να βοηθηση το εργο μας αλλα οπως φενετε Μιχαλη εχει πολλους που θελου να καμουν χιουμορ οτι ΤΑΧΑ εχει πολλες υγεια φιλε μου και 1 μερα εννα γυριση ο τροχος!
Α ρε Άντρο, τρώεις έτσι κλάππες ρε φίλε? Αν δεν δείς με τα μάτια σου ή έχεις πληροφορία απο δικό σου πλάσμα να μεν ακούεις κανένα. Οι επιτήδειοι εν πολλοί δυστηχώς. Πέρσυ έπαθα την και εγώ και είπα εν εχει ξανά. 4 όπλα εφέραμε 5 τζήκλες απο τον Ακάμα. Τωρά παραπάνω απο 20 χιλιόμετρα εν πάω εκτός αν δω με τα μάτια μου.
Αν πάει ο καιρός όπως υπολογίζω φίλε την Κυριακή μείνε κάτω χαμηλά όπως είπες προχτές και προβλέπω μάχες.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

φιλε ακουσαμε πληροφορια και ειπαμε να παμε να δοκιμουμε και τελικα εχασαμεν υγεια πανο απο ολα και εκαμαμε και το πασιαμα μας!

εστηλα σου μηνημα
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Ακουω ολους που μιλατε για την Mezzo της λαμπρο σε νουμερο 9...μα το βιβλιαρακι τους τις δινει και την 30αρα και την 32αρα σε αναμικτα σκαγια...στην Κυπρο τα στελνει σε μονα σκαγια???

Για την Τordo την κιτρινουα εχει κανενας αποψη??θελω να δοκιμασω καποια φυσίγγια λιγο στην τσικλα και αν μου αρεσουν να τα χρησιμοποιώ και στο τρυγονι το καλοκαιρι...τα φυσίγγια που εχω στο μυαλο είναι...

1)tordo 30gr d20
2)trodo 32gr gm3
3)mezzo 30gr αν βγαινει σε μονα σκαγια και όχι σε μικτα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλημέρα συνάδελφοι !!!

Ωραία μέρα η εχτεσινή !!! Πολλή περπάτημα και πάλι από εμένα στις γνωστές περιοχές...

Αρχικά στην κλασσική αγαπημένη μου περιοχή... με το έμπα στα πρώτα 100μ πρώτο σήκωμα μπαμ και κάτω !! :D :D Λέω ωραία η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται !!! :D :D Συνεχίζω το περπάτημα μου στα 400-500μ βλέπω 3-4 μανηταράες επανιάραν κανονικά (ενας πάνω στο πλευρό του βουνού ενας πιο κάτω και ενας μες την ποταμοσιά) :lol: :lol: Τους καλημέρισα και τους ρώτησα αν ήρταν απο τέλια μέσα. Μου είπαν ναι άρα δεν είχε σκοπό να πάω αφού και να είχε πουλιά θα τα εφαράσαν...

Ανέβηκα τότε απο την άλλη μεριά του βουνού προς το αυτοκίνητο για αλλαγή τοποθεσίας... Στο ανέβασμα μου ακούω ένα κατσιαρισμό σηκώνεται μπαίνω πάνω της βάλλει μου τον ήλιο απέναντι... Έσυρα της μια όσσο και έβλεπα που την αντηλιά θωρώ κάτι ετάραξε πας τη σχοινιά... Λαλώ τωρά έππεσε? Αν και δεν ήμουν σίουρος επεία να δώ. Όντως πασ την σχοινιά τζιαμέ που είδα κάτι να ταράσει έππεσε... Λαλώ αμαν τες βρίσκουμε και μες τον ήλιο πολλά καλά :D :D Προχωρώ για το αυτοκίνητο και πριν κοντέψω ακούω κλάμα του μαυρόπουλου... Δεν προλαβαίνω να γυρίσω θωρώ τον φευκει που χαμέ... μια επρόλαβα να του σύρω εγέμοσα τον τόπο φτερά, πάει ακόμα... Πρέπει να ήμουν πίσω του και εξενούρισα τον :lol: :lol:

Αλλαγή τοποθεσίας πολλή περπάτημα... Πολύ λιγα τα πουλιά... αν εσήκωσα 3-4 που μακριά. Το ένα εκατάφερα και το πήρα με μια μακρινή σχετικά βολή. Πίσω στο αυτοκίνητο και σκέψη που να πάω μετά.
Δεν άντεξα λέω θα πάω στον τόπο μου τωρά που εφύαν οι μανηταράες και ησύχασε ο τόπος μπορεί να κουρνιάσαν κάποια πουλιά !!! Και όντος έτσι έγινε... Κατάφερα να καρποθώ ακόμα 4 πουλιά θα μπορούσα για ακόμα μερικά αφού είχα ευκαιρίες για ντουπλε αλλά προτίμησα να δώ που πέφτει το πρώτο μου παρά να χάσω στο τέλος και τα δύο (έπαθα την πολλες φορές) ;)

Αυτά από εμένα !!! Κυριακή μάλλον θα την χάσω λόγω υποχρέωσης... Λέω όμως να δοκιμάσω την τύχη μου το Σάββατο σε καμιά καθημερινή !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σπυρο καμε κατι γιατι εν να σου φασειν τη δουλεια!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Ακουω ολους που μιλατε για την Mezzo της λαμπρο σε νουμερο 9...μα το βιβλιαρακι τους τις δινει και την 30αρα και την 32αρα σε αναμικτα σκαγια...στην Κυπρο τα στελνει σε μονα σκαγια???

Για την Τordo την κιτρινουα εχει κανενας αποψη??θελω να δοκιμασω καποια φυσίγγια λιγο στην τσικλα και αν μου αρεσουν να τα χρησιμοποιώ και στο τρυγονι το καλοκαιρι...τα φυσίγγια που εχω στο μυαλο είναι...

1)tordo 30gr d20
2)trodo 32gr gm3
Βγαινει σε μονα σκαγια. δοκιμασε μεζζο 30g 10νoυμερο και tordo kitrinoua se 9n(gia deuteri)
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ωραίοι κοπέλια! Καμιά τζικλούα, κανένα μανιταρούι, αρκετό περπάτημα, μια χαρά!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

andreasana210326 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Ακουω ολους που μιλατε για την Mezzo της λαμπρο σε νουμερο 9...μα το βιβλιαρακι τους τις δινει και την 30αρα και την 32αρα σε αναμικτα σκαγια...στην Κυπρο τα στελνει σε μονα σκαγια???

1)tordo 30gr d20
2)trodo 32gr gm3
Βγαινει σε μονα σκαγια. δοκιμασε μεζζο 30g 10νoυμερο και tordo kitrinoua se 9n(gia deuteri)
thanks man!!!θα παρω 9 και 9 νουμερο και καποια σε 8 γιατι Κυριακη προβλέπονται πολύ χαμηλες θερμοκρασίες!!!10αρουα θα πιασω καποια διασπορας για το πρωινο ποφυσημα...αν περασει πουλι!! :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

1)tordo 30gr d20
2)trodo 32gr gm3
Η Mezzo μετά από παράκληση του αντιπρόσωπου για την αγορά της Κύπρου ήρθαν μονά σκάγια και όχι ανάμεικτα. Και η Tordo 30 και η Tordo 32 πάρα πολύ καλά φυσίγγια, στην Ελλάδα όταν ρώτησα για την 32 μου είπαν τα καλύτερα. Για την 30 Tordo μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ που τις έχω δοκιμάσει. Εξαιρετικό φυσίγγι. Προσωπικά εγώ έχω την Mezzo 30 σε νο9 και σε δεύτερη την Tordo 30/32 αν και στις τελευταίες εξορμήσεις ρίχνω φυσίγγια από παλιότερη μου αγορά. Θα σου πρότεινα την Mezzo 30gr και Tordo σε νο 9 ή 10 για την τζίκλα και την 32 σε νο 8 για τα τρυγόνια για να έχεις λίγα παραπάνω σκάγια λόγω του πιο χοντρού σκαγιού.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:

1)tordo 30gr d20
2)trodo 32gr gm3
thanks man!!!θα παρω 9 και 9 νουμερο και καποια σε 8 γιατι Κυριακη προβλέπονται πολύ χαμηλες θερμοκρασίες!!!10αρουα θα πιασω καποια διασπορας για το πρωινο ποφυσημα...αν περασει πουλι!! :lol:
Για πρωινές τουφεκιές, άποψη μου να πιάσεις Direct 32γρ νο 9.5. Είναι φυσίγγι υπερδιασποράς και καταπληκτικό για τα πρωινά σχιστά πουλιά, βοηθά στη λάθος σκόπευση με τον πιο ανοικτό κύκλο κατανομής. Σε βολή 15μ που κάναμε άνοιξε 1μ η τουφεκιά με 635 σκάγια στο κύκλο του 1μ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”