Καλημέρα συνάδελφοι !!!
Ωραία μέρα η εχτεσινή !!! Πολλή περπάτημα και πάλι από εμένα στις γνωστές περιοχές...
Αρχικά στην κλασσική αγαπημένη μου περιοχή... με το έμπα στα πρώτα 100μ πρώτο σήκωμα μπαμ και κάτω !!

Λέω ωραία η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται !!!

Συνεχίζω το περπάτημα μου στα 400-500μ βλέπω 3-4 μανηταράες επανιάραν κανονικά (ενας πάνω στο πλευρό του βουνού ενας πιο κάτω και ενας μες την ποταμοσιά)

Τους καλημέρισα και τους ρώτησα αν ήρταν απο τέλια μέσα. Μου είπαν ναι άρα δεν είχε σκοπό να πάω αφού και να είχε πουλιά θα τα εφαράσαν...
Ανέβηκα τότε απο την άλλη μεριά του βουνού προς το αυτοκίνητο για αλλαγή τοποθεσίας... Στο ανέβασμα μου ακούω ένα κατσιαρισμό σηκώνεται μπαίνω πάνω της βάλλει μου τον ήλιο απέναντι... Έσυρα της μια όσσο και έβλεπα που την αντηλιά θωρώ κάτι ετάραξε πας τη σχοινιά... Λαλώ τωρά έππεσε? Αν και δεν ήμουν σίουρος επεία να δώ. Όντως πασ την σχοινιά τζιαμέ που είδα κάτι να ταράσει έππεσε... Λαλώ αμαν τες βρίσκουμε και μες τον ήλιο πολλά καλά

Προχωρώ για το αυτοκίνητο και πριν κοντέψω ακούω κλάμα του μαυρόπουλου... Δεν προλαβαίνω να γυρίσω θωρώ τον φευκει που χαμέ... μια επρόλαβα να του σύρω εγέμοσα τον τόπο φτερά, πάει ακόμα... Πρέπει να ήμουν πίσω του και εξενούρισα τον
Αλλαγή τοποθεσίας πολλή περπάτημα... Πολύ λιγα τα πουλιά... αν εσήκωσα 3-4 που μακριά. Το ένα εκατάφερα και το πήρα με μια μακρινή σχετικά βολή. Πίσω στο αυτοκίνητο και σκέψη που να πάω μετά.
Δεν άντεξα λέω θα πάω στον τόπο μου τωρά που εφύαν οι μανηταράες και ησύχασε ο τόπος μπορεί να κουρνιάσαν κάποια πουλιά !!! Και όντος έτσι έγινε... Κατάφερα να καρποθώ ακόμα 4 πουλιά θα μπορούσα για ακόμα μερικά αφού είχα ευκαιρίες για ντουπλε αλλά προτίμησα να δώ που πέφτει το πρώτο μου παρά να χάσω στο τέλος και τα δύο (έπαθα την πολλες φορές)
Αυτά από εμένα !!! Κυριακή μάλλον θα την χάσω λόγω υποχρέωσης... Λέω όμως να δοκιμάσω την τύχη μου το Σάββατο σε καμιά καθημερινή !!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.