ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από πανικος »

Nikos έγραψε:
Laurona έγραψε:Να του καμοθμε δωρο ενα φλασκουι να πινει τζιε στο ποστο δηλαδη να κουτσια? :lol:

Να παει να μας καμει ενα χαρτζι ρεσι και να αφηκει τες δικαιολογιες :lol: :lol:
Εσυ κάμε του το δώρο αλλα εμένα μεν με βάλεις να σταθώ δίπλα του .... Άλλο βουνο εγώ αλλο τζίνος!! :lol: :lol:

Το ρέσι όμως θέλουμε το, εν ηξέρω ποιος εννα το καμει εν εσυ, εν τζίνος? κανονίστε!! :lol: :lol:

Ρε Πανίκο ατε πιάστον κόμμα που έρκεται μια την αλλη τζικάτω , περκι μου τζιαι στρώσεις τον...! :lol: :lol: '' εβάλαν τον αλουπό να θωρεί τις όρνιθες!!'' :lol: :lol:

Ρε Αχερκώτικο είπα σου τζιαι στο άλλο ποστ, τσιάκαρε τις πηγές σου και το 30 το άτομο, :shock: :? πίνει πολύ νερο....!
νικο ο νουρος του σκυλλου δεν ισιωνει χα χα.τωρα το ρεσι νομιζω ο χρυσανθος να το καμει ο αχερκωτης μονο καφε μαειρευκει εν σκαπουλλος ακομα :lol: χρυσανθε μου εχω κατι τζικλουες ασπροκολες στο ψυγειο πρεπει να βρεθουμε τωρα που εν φρεσκες κανονιστε ραντεβου :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Αχερκωτης έγραψε:Οι ρε απλα εμυριστηκαν τους κ επηαν κ αλλοι..ως τωρα ηταν μονοι τους..
Αφου λαλεις τ Πανικκου να με πιασει κομμα να με στρωσει κεινος να με κουκουφα για χωρκανες βρωμει η κουβεντα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομίζω ... όποιος έχει του μουγια μουγιάζετε!!! :lol: :lol: εγω εννουσα τζινος να σε στρώσει, τωρα ο Πανίκος αν λαλεί για χωρκανές πιθανόν κάτι άλλο να ξέρει....
Ισιώνει καλό εν ισιώνει!! απλά θέλει τον μάστρο του! ;) :lol: :lol:
Λαλώ σας ψήνεται η συνάντηση αλλά εν τζιαι ακούτε μου....
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Τον Πανικκο ποιος εν να τον στρωσει..;;;
Θελω να γραψει για το ποδηλατο στην Αλωνα αυριο να σας πει την κουβεντα..ακομα γελω που το θυμουμαι..
Η συναντηση εν πας το ψημα της Νικο μ αλλα...εν να μας κανεσουν 3-4 ωρες;εν να φυουν οπως το νερο..ορεξη εχουμε!

Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας παίδες νομίζω :D

Καλή σας μέρα και καλές και πολλές τσιχλοτουφεκιές. Σήμερα το πρόγραμμα έχει περιοδεία με τον Σαββή σε πιο ψηλές περιοχές.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Καλημέρα σε όλους,

9:30 ήμουν γραφείο :?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πιαστους ρε πελλε ενα τηλεφωνο κ πε τους να παεις η ωρα 12.
Μιαν φορα που τες έκοψες κ σου.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Laurona έγραψε:Πιαστους ρε πελλε ενα τηλεφωνο κ πε τους να παεις η ωρα 12.
Μιαν φορα που τες έκοψες κ σου.
Χρύσανθε μου ήμουν και μόνος μου και εν εκουμαντάρησκα. 10 είχα ραντεβού που δεν μπορούσα να ακυρώσω. Εδώκαν όλα πάνω μου σήμερα. Το καλό είναι οτι τα πουλιά εν λιμπισμένα. Κυριακή θα πάμε με την παρέα να κάμουμε όλοι μαζί το χάζι μας.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Χαράς την τύχη σου τζιαί σένα φίλε. Εν πειράζει όμως το κέφι σου έκαμες το πάλε. :D
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πολύ καλά!
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Αχερκωτης έγραψε:Τον Πανικκο ποιος εν να τον στρωσει..;;;
Θελω να γραψει για το ποδηλατο στην Αλωνα αυριο να σας πει την κουβεντα..ακομα γελω που το θυμουμαι..
Η συναντηση εν πας το ψημα της Νικο μ αλλα...εν να μας κανεσουν 3-4 ωρες;εν να φυουν οπως το νερο..ορεξη εχουμε!

Ε που εννα τελειώσετε τις μάχες εννα μας την πει....
Τώρα να δουμε, εννα μας καμεις ρέσι σημερα???
Οι ώρες εν κανούν ποτε ρε Αχερκώτικο... αλλά ατε αν μεινουμε πότε εννα τελειώσουν οι κουβέντες εννα μεινουμε τζιαμε....
Α ρε λαγος...ήβρες το σύκο σήκωστο!! Περκι εν ετσι όπως τα λαλείς και δωσουν τσιανς για την Κυριακή... διαφορετικά κατσε γυρευκε τες παλε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”