νικο ο νουρος του σκυλλου δεν ισιωνει χα χα.τωρα το ρεσι νομιζω ο χρυσανθος να το καμει ο αχερκωτης μονο καφε μαειρευκει εν σκαπουλλος ακομαNikos έγραψε:Εσυ κάμε του το δώρο αλλα εμένα μεν με βάλεις να σταθώ δίπλα του .... Άλλο βουνο εγώ αλλο τζίνος!!Laurona έγραψε:Να του καμοθμε δωρο ενα φλασκουι να πινει τζιε στο ποστο δηλαδη να κουτσια?![]()
Να παει να μας καμει ενα χαρτζι ρεσι και να αφηκει τες δικαιολογιες![]()
![]()
![]()
Το ρέσι όμως θέλουμε το, εν ηξέρω ποιος εννα το καμει εν εσυ, εν τζίνος? κανονίστε!!![]()
![]()
Ρε Πανίκο ατε πιάστον κόμμα που έρκεται μια την αλλη τζικάτω , περκι μου τζιαι στρώσεις τον...!![]()
'' εβάλαν τον αλουπό να θωρεί τις όρνιθες!!''
![]()
![]()
Ρε Αχερκώτικο είπα σου τζιαι στο άλλο ποστ, τσιάκαρε τις πηγές σου και το 30 το άτομο,![]()
πίνει πολύ νερο....!
ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
- πανικος
Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Nikos
Αχερκωτης έγραψε:Οι ρε απλα εμυριστηκαν τους κ επηαν κ αλλοι..ως τωρα ηταν μονοι τους..
Αφου λαλεις τ Πανικκου να με πιασει κομμα να με στρωσει κεινος να με κουκουφα για χωρκανες βρωμει η κουβεντα..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω ... όποιος έχει του μουγια μουγιάζετε!!!
Ισιώνει καλό εν ισιώνει!! απλά θέλει τον μάστρο του!
Λαλώ σας ψήνεται η συνάντηση αλλά εν τζιαι ακούτε μου....
-
Αχερκωτης
- Full Member
Τον Πανικκο ποιος εν να τον στρωσει..;;;
Θελω να γραψει για το ποδηλατο στην Αλωνα αυριο να σας πει την κουβεντα..ακομα γελω που το θυμουμαι..
Η συναντηση εν πας το ψημα της Νικο μ αλλα...εν να μας κανεσουν 3-4 ωρες;εν να φυουν οπως το νερο..ορεξη εχουμε!
Θελω να γραψει για το ποδηλατο στην Αλωνα αυριο να σας πει την κουβεντα..ακομα γελω που το θυμουμαι..
Η συναντηση εν πας το ψημα της Νικο μ αλλα...εν να μας κανεσουν 3-4 ωρες;εν να φυουν οπως το νερο..ορεξη εχουμε!
- spyrosspyrou851
Ας επανέλθουμε στο θέμα μας παίδες νομίζω
Καλή σας μέρα και καλές και πολλές τσιχλοτουφεκιές. Σήμερα το πρόγραμμα έχει περιοδεία με τον Σαββή σε πιο ψηλές περιοχές.
Καλή σας μέρα και καλές και πολλές τσιχλοτουφεκιές. Σήμερα το πρόγραμμα έχει περιοδεία με τον Σαββή σε πιο ψηλές περιοχές.
- LAGOS
- Full Member
Καλημέρα σε όλους,
9:30 ήμουν γραφείο
9:30 ήμουν γραφείο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- Laurona
Πιαστους ρε πελλε ενα τηλεφωνο κ πε τους να παεις η ωρα 12.
Μιαν φορα που τες έκοψες κ σου.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- LAGOS
- Full Member
Χρύσανθε μου ήμουν και μόνος μου και εν εκουμαντάρησκα. 10 είχα ραντεβού που δεν μπορούσα να ακυρώσω. Εδώκαν όλα πάνω μου σήμερα. Το καλό είναι οτι τα πουλιά εν λιμπισμένα. Κυριακή θα πάμε με την παρέα να κάμουμε όλοι μαζί το χάζι μας.Laurona έγραψε:Πιαστους ρε πελλε ενα τηλεφωνο κ πε τους να παεις η ωρα 12.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- MARIOSE
Χαράς την τύχη σου τζιαί σένα φίλε. Εν πειράζει όμως το κέφι σου έκαμες το πάλε. 
- Γιατρός
- Full Member
- Nikos
Ε που εννα τελειώσετε τις μάχες εννα μας την πει....Αχερκωτης έγραψε:Τον Πανικκο ποιος εν να τον στρωσει..;;;
Τώρα να δουμε, εννα μας καμεις ρέσι σημερα???
Οι ώρες εν κανούν ποτε ρε Αχερκώτικο... αλλά ατε αν μεινουμε πότε εννα τελειώσουν οι κουβέντες εννα μεινουμε τζιαμε....
Α ρε λαγος...ήβρες το σύκο σήκωστο!! Περκι εν ετσι όπως τα λαλείς και δωσουν τσιανς για την Κυριακή... διαφορετικά κατσε γυρευκε τες παλε...