spyrosspyrou851 έγραψε:
Εν κάτι μαύρες τελειούες.Είσαι τίποτε σε μιτσιά οθόνη;
Μαλλον ε γεματω ξημαρισια η οθονη του κομπιουτερ μου και δεν ξεχωρίζω τις τελειες που τη σκονη!!!

spyrosspyrou851 έγραψε:
Αλόπως, να σου στείλω τες ορίτζιναλ, τράβα τους τζιαι κανένα zoom 500-600% μήπως τζιαι φανούν.BAIKAL TEAM έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:
Μαλλον ε γεματω ξημαρισια η οθονη του κομπιουτερ μου και δεν ξεχωρίζω τις τελειες που τη σκονη!!!![]()
Σπυρο ναι...ειναι το στανταρ που βαζουν στα περισοτερα φυσιγγια!spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
το 440 ειναι χειμωνιατικο. δεν σημενει οτι βγαζει παντα αυτη την ταχυτητα. Σε χαμηλες θερμοκρασιες 0-5 βαθμους θα πεσει 4γυρω στο 410 οτι πρεπει δηλαδη! για μεγαλα θηραματα φασσα, περδικι κλπ.BAIKAL TEAM έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Σπυρο εφα τη ζωη μου να δω φασσα στις φωτος σου και δεν τα καταφερα!!!![]()
Σολωνα 440 δεν είναι καπως υπερβολικο???αν δεν κανω λαθος μονο καποια B&P ξερω να δινει τέτοιες ταχύτητες...δεν θυμαμαι την ονομασια της τωρα...
Από ανακρουση τι λενε??
Breda Pegaso έγραψε:το 440 ειναι χειμωνιατικο. δεν σημενει οτι βγαζει παντα αυτη την ταχυτητα. Σε χαμηλες θερμοκρασιες 0-5 βαθμους θα πεσει 4γυρω στο 410 οτι πρεπει δηλαδη! για μεγαλα θηραματα φασσα, περδικι κλπ.BAIKAL TEAM έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Σολωνα 440 δεν είναι καπως υπερβολικο???αν δεν κανω λαθος μονο καποια B&P ξερω να δινει τέτοιες ταχύτητες...δεν θυμαμαι την ονομασια της τωρα...
Από ανακρουση τι λενε??
η ασπρη 35 βικτορυ τα 440 τα εχει ανετα σε V1 πανω απο 30-35 βαθμους
Τότε είναι καθαρά το καψούλι απ'ότι φένεται. Τωρά που το λές μόνο με φυσίγγια που έχουν αυτό το καψούλι πρέπει να το έπαθα και εγώ. RC και κάποια Victory.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Σπυρο ναι...ειναι το στανταρ που βαζουν στα περισοτερα φυσιγγια!spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Τα 686 δεν ειναι με το fair που τα ριχνω...γιατι δεν εχω ετσι θεμα
spyrosspyrou851 έγραψε:Τότε είναι καθαρά το καψούλι απ'ότι φένεται. Τωρά που το λές μόνο με φυσίγγια που έχουν αυτό το καψούλι πρέπει να το έπαθα και εγώ. RC και κάποια Victory.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Σπυρο ναι...ειναι το στανταρ που βαζουν στα περισοτερα φυσιγγια!spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Τα 686 δεν ειναι με το fair που τα ριχνω...γιατι δεν εχω ετσι θεμα
Λεωνίδα, τωρά φαίνουνται;
http://s15.postimg.org/5fh957gkb/Untitled.jpg
http://s15.postimg.org/7vj2j1ymz/Untitled2.jpg
Υποτιθεται θελουμε γρηγορα και αργα...να εχουν μια διαφορα σεβαστη για να κανουμε αυτα που θα κανουμε....απο ανακρουση ειναι πολυ ανεχτο..οχι υπερβολικο!BAIKAL TEAM έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Από ανακρουση τι λενε??
φαινουνται μου λιο κινεζικα όλα τουτα....αλλα προσπαθω να κλεψω οσα μπορω από εσας τους ιδιογομωτες που διαβαζω για να εχω μια καλυτερη αποψη στην επιλογή φυσιγγιων...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Υποτιθεται θελουμε γρηγορα και αργα...να εχουν μια διαφορα σεβαστη για να κανουμε αυτα που θα κανουμε....απο ανακρουση ειναι πολυ ανεχτο..οχι υπερβολικο!BAIKAL TEAM έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Από ανακρουση τι λενε??
Για να καταλαβεις εγω δεν βαζω πιεση στα φυσιγγια μου ακομα...οσο πατα η γατα...θελω να δουλευει η πυριτιδα μονο!
Το rc 32 την ιδια στιγμη ηταν στα 398m/s
Οπως το ειπε ο Στεφανος...ειναι χειμωνιατικο φυσιγγι.... το ωραιο ειναι οτι ειναι η αληθινες ταχυτητες απο το οπλο σου και οχι οτι σου διξουν η οτι σου πουν
Μαστερ δεν λες τίποτα! Ωσπου πάει ο πληθυσμός τους αυξάνεται για κάποιο λόγο. Στο τέλος θα μείνουμε να κυνηγούμε όλοι φάσσες ώσπου να τις ξυλέιψουμε και τούτεςPanmoy έγραψε: Δημητρη μου το video παει συνολικα 5 30 λεπτα με την ιδια ενταση + κανενα 10λεπτο που προηγηθηκε πριν αναψω την καμερα.. για μενα το επιθυμητο ειναι να πηγαινω εκει και να παιζω καποια πουλια για να καμνω κεφι....συνηθως στο μεσο της μερας αλλαζω τοπο για να μην επιβαρυνω τον τοπο...τα πουλια εχουν βρει ασφαλες καταφυγιο βαθια μεσα στην χαραδρα-η οποια ειναι αβατη- και εχουν φωλεοποιησει παντου...τολμω να πω οτι με τις καλες συνθηκες που εχουν βρει τα πουλια(φαι, νερο, ησυχια) , κανουν συχνες γεννες (εχω εντοπισει και τουρκουες στην περιοχη) και γενικα ο τοπος λειτουργει σαν φυσικο εκτροφειο...ωρες ωρες μαραζωνω που ξερω που βρισκεται :p ...μην νομιζεις ομως...τα πουλια εχουν μαστερ στην επιβιωση !!!