Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Εν κάτι μαύρες τελειούες. :D Είσαι τίποτε σε μιτσιά οθόνη;

Μαλλον ε γεματω ξημαρισια η οθονη του κομπιουτερ μου και δεν ξεχωρίζω τις τελειες που τη σκονη!!! :lol: :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
Εν κάτι μαύρες τελειούες. :D Είσαι τίποτε σε μιτσιά οθόνη;

Μαλλον ε γεματω ξημαρισια η οθονη του κομπιουτερ μου και δεν ξεχωρίζω τις τελειες που τη σκονη!!! :lol: :lol:
Αλόπως, να σου στείλω τες ορίτζιναλ, τράβα τους τζιαι κανένα zoom 500-600% μήπως τζιαι φανούν. :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;
Σπυρο ναι...ειναι το στανταρ που βαζουν στα περισοτερα φυσιγγια!

Τα 686 δεν ειναι με το fair που τα ριχνω...γιατι δεν εχω ετσι θεμα :roll:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

BAIKAL TEAM έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Ναι Σόλωνα, μου έτυχε και εμένα αυτό με το να μαυρίζει το καψούλι, αν θυμάμαι καλά κάποιος μου είπε ότι πιθανόν αυτό να γίνεται λόγω του όπλο, να κτυπούν δυνατά οι βελόνες. Έχει καιρό να δω αυτό το φαινόμενο, βρήκα παλιό μου post που αναφέρω ότι μόνο με RC το έπαθα. Το CX2000 δεν είναι αυτό που έχει σχεδόν σε όλα τα φυσίγγια της η Victory;

Σπυρο εφα τη ζωη μου να δω φασσα στις φωτος σου και δεν τα καταφερα!!! :lol:

Σολωνα 440 δεν είναι καπως υπερβολικο???αν δεν κανω λαθος μονο καποια B&P ξερω να δινει τέτοιες ταχύτητες...δεν θυμαμαι την ονομασια της τωρα...

Από ανακρουση τι λενε??
το 440 ειναι χειμωνιατικο. δεν σημενει οτι βγαζει παντα αυτη την ταχυτητα. Σε χαμηλες θερμοκρασιες 0-5 βαθμους θα πεσει 4γυρω στο 410 οτι πρεπει δηλαδη! για μεγαλα θηραματα φασσα, περδικι κλπ.

η ασπρη 35 βικτορυ τα 440 τα εχει ανετα σε V1 πανω απο 30-35 βαθμους
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Σολωνα 440 δεν είναι καπως υπερβολικο???αν δεν κανω λαθος μονο καποια B&P ξερω να δινει τέτοιες ταχύτητες...δεν θυμαμαι την ονομασια της τωρα...

Από ανακρουση τι λενε??
το 440 ειναι χειμωνιατικο. δεν σημενει οτι βγαζει παντα αυτη την ταχυτητα. Σε χαμηλες θερμοκρασιες 0-5 βαθμους θα πεσει 4γυρω στο 410 οτι πρεπει δηλαδη! για μεγαλα θηραματα φασσα, περδικι κλπ.

η ασπρη 35 βικτορυ τα 440 τα εχει ανετα σε V1 πανω απο 30-35 βαθμους

Μα σοβαρα???ειχα την εντυπωση πως λιγα φυσίγγια εδιναν ετσι ταχύτητες!!!την victory την ασπρη την παιζω ανετα και το καλοκαιρι!!!νομιζα πως εδινε αρκετα πιο χαμηλες ταχύτητες...κοντα στο 400!!!

Οσο ζουμε μαθαίνουμε....
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Τότε είναι καθαρά το καψούλι απ'ότι φένεται. Τωρά που το λές μόνο με φυσίγγια που έχουν αυτό το καψούλι πρέπει να το έπαθα και εγώ. RC και κάποια Victory.

Λεωνίδα, τωρά φαίνουνται;

http://s15.postimg.org/5fh957gkb/Untitled.jpg

http://s15.postimg.org/7vj2j1ymz/Untitled2.jpg
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:

Τότε είναι καθαρά το καψούλι απ'ότι φένεται. Τωρά που το λές μόνο με φυσίγγια που έχουν αυτό το καψούλι πρέπει να το έπαθα και εγώ. RC και κάποια Victory.

Λεωνίδα, τωρά φαίνουνται;

http://s15.postimg.org/5fh957gkb/Untitled.jpg

http://s15.postimg.org/7vj2j1ymz/Untitled2.jpg

χαχχαα...ειδα το φως το αληθινο!!! :D
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL TEAM έγραψε:

Από ανακρουση τι λενε??
Υποτιθεται θελουμε γρηγορα και αργα...να εχουν μια διαφορα σεβαστη για να κανουμε αυτα που θα κανουμε....απο ανακρουση ειναι πολυ ανεχτο..οχι υπερβολικο!

Για να καταλαβεις εγω δεν βαζω πιεση στα φυσιγγια μου ακομα...οσο πατα η γατα...θελω να δουλευει η πυριτιδα μονο!

Το rc 32 την ιδια στιγμη ηταν στα 398m/s

Οπως το ειπε ο Στεφανος...ειναι χειμωνιατικο φυσιγγι.... το ωραιο ειναι οτι ειναι η αληθινες ταχυτητες απο το οπλο σου και οχι οτι σου διξουν η οτι σου πουν ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

BAIKAL TEAM έγραψε:

Από ανακρουση τι λενε??
Υποτιθεται θελουμε γρηγορα και αργα...να εχουν μια διαφορα σεβαστη για να κανουμε αυτα που θα κανουμε....απο ανακρουση ειναι πολυ ανεχτο..οχι υπερβολικο!

Για να καταλαβεις εγω δεν βαζω πιεση στα φυσιγγια μου ακομα...οσο πατα η γατα...θελω να δουλευει η πυριτιδα μονο!

Το rc 32 την ιδια στιγμη ηταν στα 398m/s

Οπως το ειπε ο Στεφανος...ειναι χειμωνιατικο φυσιγγι.... το ωραιο ειναι οτι ειναι η αληθινες ταχυτητες απο το οπλο σου και οχι οτι σου διξουν η οτι σου πουν ;)
φαινουνται μου λιο κινεζικα όλα τουτα....αλλα προσπαθω να κλεψω οσα μπορω από εσας τους ιδιογομωτες που διαβαζω για να εχω μια καλυτερη αποψη στην επιλογή φυσιγγιων...

Θελω να πιασω μια σειρα μονο και να δουλευω μονο αυτην...αργα - γρηγορα...να εχω τα 2 ακρα...ειπα θα το παλεψω με την Lambro αφου μετα από την φετινη χρονια....βαζω και χ και στην victory...

4 φυσίγγια...Biturbo...μπλε...A1 special...και Α1 34gr...τα 2 πρωτα τα δινει με πολύ μεγαλες πιεσεις...και τα 2 τελευταια είναι από τα ελαφρυα τους...δυστηχως επειδή δεν μπορω να εχω και ταχογραφο θα αρκεστω στο βιβλιαρακι τους...

με την πρωτη ευκαιρια μετα το κυνηγι θα τα δοκιμασω και στα χαρτονια...γιατι από ότι φαινεται....στις φασες μπορει να μην τα ριξω!!! :D
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Panmoy έγραψε: Δημητρη μου το video παει συνολικα 5 30 λεπτα με την ιδια ενταση + κανενα 10λεπτο που προηγηθηκε πριν αναψω την καμερα.. για μενα το επιθυμητο ειναι να πηγαινω εκει και να παιζω καποια πουλια για να καμνω κεφι....συνηθως στο μεσο της μερας αλλαζω τοπο για να μην επιβαρυνω τον τοπο...τα πουλια εχουν βρει ασφαλες καταφυγιο βαθια μεσα στην χαραδρα-η οποια ειναι αβατη- και εχουν φωλεοποιησει παντου...τολμω να πω οτι με τις καλες συνθηκες που εχουν βρει τα πουλια(φαι, νερο, ησυχια) , κανουν συχνες γεννες (εχω εντοπισει και τουρκουες στην περιοχη) και γενικα ο τοπος λειτουργει σαν φυσικο εκτροφειο...ωρες ωρες μαραζωνω που ξερω που βρισκεται :p ...μην νομιζεις ομως...τα πουλια εχουν μαστερ στην επιβιωση !!!
Μαστερ δεν λες τίποτα! Ωσπου πάει ο πληθυσμός τους αυξάνεται για κάποιο λόγο. Στο τέλος θα μείνουμε να κυνηγούμε όλοι φάσσες ώσπου να τις ξυλέιψουμε και τούτες :? Πολλά ωραίος τόπος πάντως φίλε. Χτες πήγα για τσίκλες σε μια νέα περιοχή και αφού δεν είχε πουλιά άρχισα να περπατώ για να ανακαλύψω κανένα τοπούι. Εβρεθηκα σε ένα χωματόδρομο και πουκάτω μου μεγάλη χαράδρα με πεύκα που δύσκολα πάει κάποιος εκει. Μέσα στα πεύκα επαίζαν καμιά 100 φάσσες, 3 κοπές των 30 πουλιών εσηκώνουνταν και εκάθονταν πάρακάτω και ξανά το ίδιο φκιολί. Πολλά ωραίο στναίσθημα να βλέπεις ότι υπάρχουν πουλιά. Την κυριακή θα δοκιμάσω να κατεβώ κάτω.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”