Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από MARIOSE »

Pathfinder έγραψε:Φασσαριες ακυρο!!! Φασσαριες προσοοοοοοοχη!!!
Ήβρες τες ρε φίλε??? Όπλο, κράνος, εξάρτηση, γυαλισμένος, ξυρισμένος τζιαί έρκουμεεεεεεεε :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Είναι απιστευτο αυτό που ζουμε με τα φυσίγγια...δευτερη φορα που βλεπω ανθρωπο να σηκώνεται να φευγει από τα νευρα του...χτυπησα 5 πουλια...καρπωθηκα τα 2 και τα αλλα 3 εσβησαν στο χιλιομετρο...η πρωτη επεσε μετα από 4 τουφεκιες...και η 2η στα 10 μετρα με Ν0 5 και 2 τσοκ...να γινεται πυροτέχνημα...και να πηγαινω να την βλεπω ζωντανη...ημαρτων

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Γείτο μου άλλη φορά θα έρκουμε να στέκω πίσω σου στο 1/2 χιλιόμετρο τζιαί θα τες συνάω :lol:

Το ίδιο επάθαμε την Κυριακή στην Πάφο. Να τις γυρεύκεις ούλλη μέρα, να διά μια πάνω μας, να τη κτυπούμε και οι 2 σε απόσταση 30 μέτρων τζιαί να πέφτει στα 200 μέτρα σε γκρεμμό...Κρίμα... :roll:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Γείτο μου άλλη φορά θα έρκουμε να στέκω πίσω σου στο 1/2 χιλιόμετρο τζιαί θα τες συνάω :lol:

Το ίδιο επάθαμε την Κυριακή στην Πάφο. Να τις γυρεύκεις ούλλη μέρα, να διά μια πάνω μας, να τη κτυπούμε και οι 2 σε απόσταση 30 μέτρων τζιαί να πέφτει στα 200 μέτρα σε γκρεμμό...Κρίμα... :roll:
Πυραυλους εδαφους αερος Μαριε μου...εν εχει άλλη λυση... :lol:
Ακουεις την πρωτη σιηπεθκια που το χιλιομετρο και μετα αρχιζουν σερι ολοι...μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ μπαμ και καπου εκει πριν την απαγορευμενη σταματα ο κροτος των οπλων!!! :D

Το καλο που θωρουμε λιγα πουλια ακομα...!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Τουλάχιστον εσύ θωρείς γείτο. Εμείς σήμερα εκαρτερούσαμεν τες όπως τους λύκους αλλά ούτε είδαμε. :|

Φυσικά είμασταν τελείως μόνοι, μες τα πεύκα. Άλλος αέρας τζιπάνω :D
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Αλλαξα 2 τοπους σημερα...εμεινα μεχρι τις 4 και δεν ειδα ουτε ενα πουλι...ουτε ενα πουλι ρε γμτ...ε κανει ολαν
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Εγω ειδα αρκετα πουλια αλλα εφυγα νωρις...ημουν και με αντιβιωση και δεν με κρατουσαν τα ποδια μου...καλυτερα να ησυχασουν και λιγο...θα ξαναεχω την ευκαιρια μου...

Αυτό που καταλαβα είναι ότι ο τοπος και λογο χαμηλου υψομετρου και ιδιομορφίας...ποταμος στην μεση του καμπου δεν σε περνει σε τετοιο κλιμα να ριχνεις αργα φυσίγγια...η πρωτη φασα την πρωτη τουφεκια ηταν με Olympia special...ότι πιο αργο στην σειρα της Olympia...ολη η τουφεκια πανω της...αφησε ένα μαξιλαρι φτερα και ουτε ταρακουνηθηκε...οποταν την επομενη φορα θα παω με άλλο σχεδιο...πολύ πιεση και φυσίγγια της σειρας lambro...Biturbo και μπλε...και ο Θεος βοηθος...

Παντως είναι απιστευτο το πως ΟΛΟΙ οι κυνηγοι δεν μπορουν να κατεβασουν πουλι και αν τα καταφερουν τα τρεχουν ζωντανα από δω και από κει...αυτά είναι μαθηματα και ισως βγουμε κερδισμένοι στο τελος...προς το παρων μας κερδιζουν κατά κρατος...εκει που πρεπει να χτυπάμε 8-10 πουλια...με το ζορι 1,2,3...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

BAIKAL TEAM έγραψε:αφησε ένα μαξιλαρι φτερα και ουτε ταρακουνηθηκε.
Μιας και ανάφερες το μαξιλάρι με τα φτερά, να σας πω τι εσυνέβηκε την Κυριακή. Τα πουλιά άρχισαν να κινούνται κατά τις 7, στις 7:30 περιπου βλέπω 1 ζευγάρι φάσσες να γλύφουν τα πεύκα και να φκεύνουν μπροστά μου στα 20 μέτρα, μόλις με έιδαν εστρίψαν ελαφριά δεξιά, σύρνω της μιας, ήταν σαμπώς και εκρέπαρε στον αέρα με τα φτερά που άφηκε, κατεβάζω το όπλο ενστικτωδώς και θορώ την, αντί να πέφτει, να κινείται σαμπως και δεν συμβαίνει τίποτε, μετά που 5-6 δευτερα θορώ την να κάμνει στροφή απότομη και να χαμηλώνει και να χάνεται στα πεύκα. Επιαμε η πελλάρα. Λαλώ εν γινεται ρε γ@μ... αφού έφαν την, έτα φτερά ακόμα εν στον αερα. Πάνω στα νεύρα μου και μην θελοντας να παραδεχτώ ότι δεν έπεσε, εκατέβηκα μες τα πεύκα να την έβρω, επερπάτησα καμιά 200 μέτρα και μετά αφού μου επέρασεν η πελλάρα είπα να ανέβω που ένα μονοπατούι πιο ψηλά για να επιστρέψω πίσω. Στο στραφείν ήβρα την μες το μονοπατούι απλούμενη σέκκα! Εχαίρουμουν σαν το μωρό, ετην, ελαλουν του εαυτού μου,αφού ήξερα το ότι έφαν την! :lol: Ήταν η μόνη σσιπεθκιά που έσυρα, μετά τα πουλιά εχαθήκαν...
Σήμερα δεν πήγα το πρωί λόγω δουλειάς, επήα το απόγευμα στην τσίκλα, άλλη απελπισία τσαμέ. μια σφαίρα μια νεκρή.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Dimitris έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:αφησε ένα μαξιλαρι φτερα και ουτε ταρακουνηθηκε.
Μιας και ανάφερες το μαξιλάρι με τα φτερά, να σας πω τι εσυνέβηκε την Κυριακή. Τα πουλιά άρχισαν να κινούνται κατά τις 7, στις 7:30 περιπου βλέπω 1 ζευγάρι φάσσες να γλύφουν τα πεύκα και να φκεύνουν μπροστά μου στα 20 μέτρα, μόλις με έιδαν εστρίψαν ελαφριά δεξιά, σύρνω της μιας, ήταν σαμπώς και εκρέπαρε στον αέρα με τα φτερά που άφηκε, κατεβάζω το όπλο ενστικτωδώς και θορώ την, αντί να πέφτει, να κινείται σαμπως και δεν συμβαίνει τίποτε, μετά που 5-6 δευτερα θορώ την να κάμνει στροφή απότομη και να χαμηλώνει και να χάνεται στα πεύκα. Επιαμε η πελλάρα. Λαλώ εν γινεται ρε γ@μ... αφού έφαν την, έτα φτερά ακόμα εν στον αερα. Πάνω στα νεύρα μου και μην θελοντας να παραδεχτώ ότι δεν έπεσε, εκατέβηκα μες τα πεύκα να την έβρω, επερπάτησα καμιά 200 μέτρα και μετά αφού μου επέρασεν η πελλάρα είπα να ανέβω που ένα μονοπατούι πιο ψηλά για να επιστρέψω πίσω. Στο στραφείν ήβρα την μες το μονοπατούι απλούμενη σέκκα! Εχαίρουμουν σαν το μωρό, ετην, ελαλουν του εαυτού μου,αφού ήξερα το ότι έφαν την! :lol: Ήταν η μόνη σσιπεθκιά που έσυρα, μετά τα πουλιά εχαθήκαν...
Σήμερα δεν πήγα το πρωί λόγω δουλειάς, επήα το απόγευμα στην τσίκλα, άλλη απελπισία τσαμέ. μια σφαίρα μια νεκρή.
Το θεμα Δημητρη μου εκει που παω...ετσι και δεν ηρθε συκο το πουλλι κατω...αν παει 50 μετρα θα φαει ακομα 18-36 σιηπεθκιες και στο τελος μπορει και να δερτουν ποιος το επαιξε πρωτος!!! :lol: :lol: :lol:

Χθες το 3ο πουλι που χτυπησα το ειδα ακριβως που εσβησε...αν πηγαινα ηξερα σε ποιο δεντρο θα το βρω...αλλα ηρθαν καποιοι περίεργοι και φυτρωσαν σαν τα μανιταρια από πανω μου και κοιταζαν παραξενα...και φοβηθηκα να παω μην μου κλεψουν και τα πραματα μου...δεν ξερεις ποτε τι να περιμενεις...μετα που κανενα τεταρτο όταν εφυγαν ακουσα τον πυροβολισμο πισω.....εκει που υπολογισα ότι εκατσε η φασα....αιωνια της η μνημη λαλω που μεσα μου!!! :roll:

Anw κανενα παραπονο δεν εχουμε...κυνηγασαμε ως τις 10 30...πηραμε το ζευγαρακι μας...χασαμε ακομα 2-3 πουλια χτυπημένα...τι άλλο να θελουμε τετοιο καιρο...

Το απόγευμα είμαι σιγουρος θα ειχε περασμα δυνατο...αλλα δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου...η αντιβιωση με διέλυσε...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Καλημέρα! Περαστικά φίλε!
Προχτές που γράψατε για το "μασκαρεμα" της φάσσας σε κοραζινο χαμογέλασα! Μα είναι δυνατόν είπα? !
Ε! Εχτες το έπαθα κι εγώ με 3 κοκονες που εσμιξαν με ένα μεγαλο κοπάδι κοραζινους και έκαναν κύκλους κανονικότατα!!! Όταν έφυγαν οι κορονοι οι κυρίες απόφασησαν να δεντρωσουν..... Κανονικός εφνιδιασμος!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”