Ήβρες τες ρε φίλε??? Όπλο, κράνος, εξάρτηση, γυαλισμένος, ξυρισμένος τζιαί έρκουμεεεεεεεεPathfinder έγραψε:Φασσαριες ακυρο!!! Φασσαριες προσοοοοοοοχη!!!

Ήβρες τες ρε φίλε??? Όπλο, κράνος, εξάρτηση, γυαλισμένος, ξυρισμένος τζιαί έρκουμεεεεεεεεPathfinder έγραψε:Φασσαριες ακυρο!!! Φασσαριες προσοοοοοοοχη!!!
Πυραυλους εδαφους αερος Μαριε μου...εν εχει άλλη λυση...MARIOSE έγραψε:Γείτο μου άλλη φορά θα έρκουμε να στέκω πίσω σου στο 1/2 χιλιόμετρο τζιαί θα τες συνάω![]()
Το ίδιο επάθαμε την Κυριακή στην Πάφο. Να τις γυρεύκεις ούλλη μέρα, να διά μια πάνω μας, να τη κτυπούμε και οι 2 σε απόσταση 30 μέτρων τζιαί να πέφτει στα 200 μέτρα σε γκρεμμό...Κρίμα...
Μιας και ανάφερες το μαξιλάρι με τα φτερά, να σας πω τι εσυνέβηκε την Κυριακή. Τα πουλιά άρχισαν να κινούνται κατά τις 7, στις 7:30 περιπου βλέπω 1 ζευγάρι φάσσες να γλύφουν τα πεύκα και να φκεύνουν μπροστά μου στα 20 μέτρα, μόλις με έιδαν εστρίψαν ελαφριά δεξιά, σύρνω της μιας, ήταν σαμπώς και εκρέπαρε στον αέρα με τα φτερά που άφηκε, κατεβάζω το όπλο ενστικτωδώς και θορώ την, αντί να πέφτει, να κινείται σαμπως και δεν συμβαίνει τίποτε, μετά που 5-6 δευτερα θορώ την να κάμνει στροφή απότομη και να χαμηλώνει και να χάνεται στα πεύκα. Επιαμε η πελλάρα. Λαλώ εν γινεται ρε γ@μ... αφού έφαν την, έτα φτερά ακόμα εν στον αερα. Πάνω στα νεύρα μου και μην θελοντας να παραδεχτώ ότι δεν έπεσε, εκατέβηκα μες τα πεύκα να την έβρω, επερπάτησα καμιά 200 μέτρα και μετά αφού μου επέρασεν η πελλάρα είπα να ανέβω που ένα μονοπατούι πιο ψηλά για να επιστρέψω πίσω. Στο στραφείν ήβρα την μες το μονοπατούι απλούμενη σέκκα! Εχαίρουμουν σαν το μωρό, ετην, ελαλουν του εαυτού μου,αφού ήξερα το ότι έφαν την!BAIKAL TEAM έγραψε:αφησε ένα μαξιλαρι φτερα και ουτε ταρακουνηθηκε.
Το θεμα Δημητρη μου εκει που παω...ετσι και δεν ηρθε συκο το πουλλι κατω...αν παει 50 μετρα θα φαει ακομα 18-36 σιηπεθκιες και στο τελος μπορει και να δερτουν ποιος το επαιξε πρωτος!!!Dimitris έγραψε:Μιας και ανάφερες το μαξιλάρι με τα φτερά, να σας πω τι εσυνέβηκε την Κυριακή. Τα πουλιά άρχισαν να κινούνται κατά τις 7, στις 7:30 περιπου βλέπω 1 ζευγάρι φάσσες να γλύφουν τα πεύκα και να φκεύνουν μπροστά μου στα 20 μέτρα, μόλις με έιδαν εστρίψαν ελαφριά δεξιά, σύρνω της μιας, ήταν σαμπώς και εκρέπαρε στον αέρα με τα φτερά που άφηκε, κατεβάζω το όπλο ενστικτωδώς και θορώ την, αντί να πέφτει, να κινείται σαμπως και δεν συμβαίνει τίποτε, μετά που 5-6 δευτερα θορώ την να κάμνει στροφή απότομη και να χαμηλώνει και να χάνεται στα πεύκα. Επιαμε η πελλάρα. Λαλώ εν γινεται ρε γ@μ... αφού έφαν την, έτα φτερά ακόμα εν στον αερα. Πάνω στα νεύρα μου και μην θελοντας να παραδεχτώ ότι δεν έπεσε, εκατέβηκα μες τα πεύκα να την έβρω, επερπάτησα καμιά 200 μέτρα και μετά αφού μου επέρασεν η πελλάρα είπα να ανέβω που ένα μονοπατούι πιο ψηλά για να επιστρέψω πίσω. Στο στραφείν ήβρα την μες το μονοπατούι απλούμενη σέκκα! Εχαίρουμουν σαν το μωρό, ετην, ελαλουν του εαυτού μου,αφού ήξερα το ότι έφαν την!BAIKAL TEAM έγραψε:αφησε ένα μαξιλαρι φτερα και ουτε ταρακουνηθηκε.Ήταν η μόνη σσιπεθκιά που έσυρα, μετά τα πουλιά εχαθήκαν...
Σήμερα δεν πήγα το πρωί λόγω δουλειάς, επήα το απόγευμα στην τσίκλα, άλλη απελπισία τσαμέ. μια σφαίρα μια νεκρή.