Καλημέρα.MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια.
Φιλε μου για τρεις τσεντες μανιταρκα εγω περνω κ δεκα πολύχρωμους εσσω

Καλημέρα.MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια.
Όου γες! Έβαλα τα μες τες φίζες εψές με το ξύδι τους τζιαί ούλλη νύχτα ετρέχαν τα σάλια μουLaurona έγραψε:Καλημέρα.MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια.
Φιλε μου για τρεις τσεντες μανιταρκα εγω περνω κ δεκα πολύχρωμους εσσω
BAIKAL TEAM έγραψε:εγιναν τα παντα εχτες για να μεν πιαμε πολυι...φανηκε από την πρωτη βολη μου οπου χτυπηθηκε η φασα στο κεφαλι και σαν σβουρα ερχοταν κατω...μετα αναστηθηκε και με 2-3 σαλτα μου γελασε και εμενα και του συντροφου οποταν γλυρωσε κυριολεκτικα από 10 τουφεκιες...εγινε το ιδιο και με μια φασα του συντροφου η οποια καθισε στα δεντρα 50 μετρα από εμας...πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...
το απόγευμα μας το χαλασε και ενας λεβεντης που ηρθε να καψαλισει και παρολιγο να μας καψει και μας...επιαμε τα πραματα μας και φυγαμε για να μεν μας τυλιξουν οι φλογες με ετσι αερα που ειχε...ελεος δηλαδή εχτες!!
απολογισμος ένα παπαγαλο από μενα και 2 φασες από τον συντροφο...next time...
Ρε συ Ανθμε μα του ανθρωπου εν του ειπα τιποτε φιλε...ουτε καν μιλησαμε...εφυγα από το σημειο...αλλα ο συγκεκριμενος λατρης του ορθολογικου κυνηγιου μερακλής ξερολας...ξεχασε πριν κατι χρονια που επαιξε τον λαγο τραυματισμενο και ετρεχε ο θειος του να του τον παρει...ηρθε καρφι πανω μου και του εριξε 2 ο θειος του για να πει επεξε τον...ευτυχως ηρθε πανω μου και ελυσα τον...χαλαλι σου λαλει μου ο θειος του...μα ποιο χαλαλι μου ρε καραγκιοζη λαλω του...αν τον εβουρουν ηταν να τον φτασω με 2 ποθκια σπασμένα...και ηρθε ο εν λογω μερακλής και λαλει μου μπραβο κουμπαρε μου...πιαστο ρε φιλουι το λαο σου λαλω του και να σιερεσε τους συγκενεις σου...Anthimos έγραψε:BAIKAL TEAM έγραψε:εγιναν τα παντα εχτες για να μεν πιαμε πολυι...φανηκε από την πρωτη βολη μου οπου χτυπηθηκε η φασα στο κεφαλι και σαν σβουρα ερχοταν κατω...μετα αναστηθηκε και με 2-3 σαλτα μου γελασε και εμενα και του συντροφου οποταν γλυρωσε κυριολεκτικα από 10 τουφεκιες...εγινε το ιδιο και με μια φασα του συντροφου η οποια καθισε στα δεντρα 50 μετρα από εμας...πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...
το απόγευμα μας το χαλασε και ενας λεβεντης που ηρθε να καψαλισει και παρολιγο να μας καψει και μας...επιαμε τα πραματα μας και φυγαμε για να μεν μας τυλιξουν οι φλογες με ετσι αερα που ειχε...ελεος δηλαδή εχτες!!
απολογισμος ένα παπαγαλο από μενα και 2 φασες από τον συντροφο...next time...
Ελα ρε συ Λεωνιδα τοσες φραγκολινες και περδικια επαιξες που σου εστειλαν οι αλλοι κυνηγοι , μια φασσα εν την καμνεις χαλαλι του ανθρωπου?"
συμφωνούμε το ότι παρεξηγείτε ευκολα...αφου αυτό που εσυ εγραψες εν αγνοια σου...και δεν σε αδικω αφου δεν κυνηγας το συγκεκριμενο θυραμα...είναι ότι πιο εγκληματικο και δειλο πραγμα που μπορεις να κανεις...άλλο να χωνεσε μεσα στους Ευκαλυπτους για να παιζεις τα πουλια καθιστα....και οποιος κοντευκει του σημειο πρεπει να φευγει αν όχι πρεπει να τις φαει...Anthimos έγραψε:πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...
(Σου παραθετω με κοκκινο τα γραφομενα σου και σου υπενθιμιζω οτι ο γραπτος λογο παρεξηγητε ευκολα)
Οσο ναναι με τουτα που γραφεις Λεωνιδα προκαλεις ...τσας λιο ..!!!
Ο καθ ενας που κρατα ενα δυο τρεις σκυλους δεν ειναι αυτα που λες ουτε τζαι οποιος χωνεται μες τους ευκαλυπτους εν ορθολογιστικος φασσαρης .....Λεωνίδα.!!