Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Laurona »

MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια. :D
Καλημέρα.
Φιλε μου για τρεις τσεντες μανιταρκα εγω περνω κ δεκα πολύχρωμους εσσω :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Laurona έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Όπως το είπες Αλέξη. Εξεκινήσαμε με άλλα σχέδια τζιαί τελικά άλλα μας φκήκαν. Εφέρα ένα πολύχρωμο τζιαί 3 τσέντες μανιτάρια. :D
Καλημέρα.
Φιλε μου για τρεις τσεντες μανιταρκα εγω περνω κ δεκα πολύχρωμους εσσω :D
Όου γες! Έβαλα τα μες τες φίζες εψές με το ξύδι τους τζιαί ούλλη νύχτα ετρέχαν τα σάλια μου :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

BAIKAL TEAM έγραψε:εγιναν τα παντα εχτες για να μεν πιαμε πολυι...φανηκε από την πρωτη βολη μου οπου χτυπηθηκε η φασα στο κεφαλι και σαν σβουρα ερχοταν κατω...μετα αναστηθηκε και με 2-3 σαλτα μου γελασε και εμενα και του συντροφου οποταν γλυρωσε κυριολεκτικα από 10 τουφεκιες...εγινε το ιδιο και με μια φασα του συντροφου η οποια καθισε στα δεντρα 50 μετρα από εμας...πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...

το απόγευμα μας το χαλασε και ενας λεβεντης που ηρθε να καψαλισει και παρολιγο να μας καψει και μας...επιαμε τα πραματα μας και φυγαμε για να μεν μας τυλιξουν οι φλογες με ετσι αερα που ειχε...ελεος δηλαδή εχτες!!

απολογισμος ένα παπαγαλο από μενα και 2 φασες από τον συντροφο...next time...

Ελα ρε συ Λεωνιδα τοσες φραγκολινες και περδικια επαιξες που σου εστειλαν οι αλλοι κυνηγοι , μια φασσα εν την καμνεις χαλαλι του ανθρωπου?"
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Ρε Άνθιμε, που εξανακούστικε να περπατάς για πέρτικους και να παίζεις "φάσσες"...βρε τον αχρείο.!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Anthimos έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:εγιναν τα παντα εχτες για να μεν πιαμε πολυι...φανηκε από την πρωτη βολη μου οπου χτυπηθηκε η φασα στο κεφαλι και σαν σβουρα ερχοταν κατω...μετα αναστηθηκε και με 2-3 σαλτα μου γελασε και εμενα και του συντροφου οποταν γλυρωσε κυριολεκτικα από 10 τουφεκιες...εγινε το ιδιο και με μια φασα του συντροφου η οποια καθισε στα δεντρα 50 μετρα από εμας...πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...

το απόγευμα μας το χαλασε και ενας λεβεντης που ηρθε να καψαλισει και παρολιγο να μας καψει και μας...επιαμε τα πραματα μας και φυγαμε για να μεν μας τυλιξουν οι φλογες με ετσι αερα που ειχε...ελεος δηλαδή εχτες!!

απολογισμος ένα παπαγαλο από μενα και 2 φασες από τον συντροφο...next time...

Ελα ρε συ Λεωνιδα τοσες φραγκολινες και περδικια επαιξες που σου εστειλαν οι αλλοι κυνηγοι , μια φασσα εν την καμνεις χαλαλι του ανθρωπου?"
Ρε συ Ανθμε μα του ανθρωπου εν του ειπα τιποτε φιλε...ουτε καν μιλησαμε...εφυγα από το σημειο...αλλα ο συγκεκριμενος λατρης του ορθολογικου κυνηγιου μερακλής ξερολας...ξεχασε πριν κατι χρονια που επαιξε τον λαγο τραυματισμενο και ετρεχε ο θειος του να του τον παρει...ηρθε καρφι πανω μου και του εριξε 2 ο θειος του για να πει επεξε τον...ευτυχως ηρθε πανω μου και ελυσα τον...χαλαλι σου λαλει μου ο θειος του...μα ποιο χαλαλι μου ρε καραγκιοζη λαλω του...αν τον εβουρουν ηταν να τον φτασω με 2 ποθκια σπασμένα...και ηρθε ο εν λογω μερακλής και λαλει μου μπραβο κουμπαρε μου...πιαστο ρε φιλουι το λαο σου λαλω του και να σιερεσε τους συγκενεις σου...

ετσι είναι το ορθολογικο κυνηγι της φασας...ότι ρεξει που πανω σου διας το τους αλλους!!!! :lol:

και παιξε παιξε φραγκολινες εσπασα...στη ζωη μου 2 επαιξα...στην πυρα να με καψετε!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...

(Σου παραθετω με κοκκινο τα γραφομενα σου και σου υπενθιμιζω οτι ο γραπτος λογο παρεξηγητε ευκολα)

Οσο ναναι με τουτα που γραφεις Λεωνιδα προκαλεις ...τσας λιο ..!!!

Ο καθ ενας που κρατα ενα δυο τρεις σκυλους δεν ειναι αυτα που λες ουτε τζαι οποιος χωνεται μες τους ευκαλυπτους εν ορθολογιστικος φασσαρης .....Λεωνίδα.!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Anthimos έγραψε:πηγαμε εκει εφυγε από πισω και ενας λεβεντοπαλικαρος σιδεροποδαρος ορθολογιστης περδικαρης με τους σκυλους στεκοταν φερμαριστος πισω και την ανατιναξε...και μετα τουντου ανθρωπου εν του αξιξει να κατσεις μπροστα του και να συρνεις σε ότι φκαλουν τα σκυλια του...???οχι...μονο τα ρεχτα εν εγκλημα...

(Σου παραθετω με κοκκινο τα γραφομενα σου και σου υπενθιμιζω οτι ο γραπτος λογο παρεξηγητε ευκολα)

Οσο ναναι με τουτα που γραφεις Λεωνιδα προκαλεις ...τσας λιο ..!!!

Ο καθ ενας που κρατα ενα δυο τρεις σκυλους δεν ειναι αυτα που λες ουτε τζαι οποιος χωνεται μες τους ευκαλυπτους εν ορθολογιστικος φασσαρης .....Λεωνίδα.!!
συμφωνούμε το ότι παρεξηγείτε ευκολα...αφου αυτό που εσυ εγραψες εν αγνοια σου...και δεν σε αδικω αφου δεν κυνηγας το συγκεκριμενο θυραμα...είναι ότι πιο εγκληματικο και δειλο πραγμα που μπορεις να κανεις...άλλο να χωνεσε μεσα στους Ευκαλυπτους για να παιζεις τα πουλια καθιστα....και οποιος κοντευκει του σημειο πρεπει να φευγει αν όχι πρεπει να τις φαει...

...και άλλο να κανεις το κουφουκλιο σου περιμετρικα των Ευκαλυπτων και να παιζεις τις φασες που αν σου δωσουν χερι επειδή τα συγκεκριμένα δεντρα είναι αρκετα ψηλα και με το ανεβα τα πουλια περνουν πολύ υψος...

οποταν βλέπεις...ποσο ευκολα παρεξηγείτε ο γραπτος λογος και βγαζουμε ολοι συμπερασματα για το προσωπο του οποιουδηποτε και για την μορφωση/παιδεια που τον διακατεχει...

και αν μου επιτρεπεις επειδή εισαι και Mod στο φορουμ...να κανω και μια παρατηρηση...επικρατει κατι σαν πολεμος περι ηθικης από σκυλαριες περδικια/λαγο/μπεκάτσες σε ανθρώπους που κυνηγουν φτερωτα χωρις σκυλους...σιγουρα σε ολους τους τομεις υπαρχουν τα αποβράσματα...αλλα δεν βλεπω κανεναν στο παρων φορουμ η καποιον που να μην τον διακατεχει παιδεια...και να πω και κατι στον Ανδρεα...κανεις από δω δεν σταθηκε απεναντι σου στον αγωνα που κανεις...ουτε θα σταθει...εν αντίθετος είναι προθυμος να σε βοηθησει...ολοι εδώ στο συγκεκριμενο θρετ που είναι για τους φασάριες...αλλα το καποιος αν εχει διαφορετικα γουστα από εμας στο κυνηγι....αυτό δεν τον κανει παρανομο ουτε ανηθικο...απλα ο καθενας οφειλει στο συγκεκριμενο στυλ που αρεσκετε...να μαθαινει οσο πιο πολλα μπορει...να κυνηγα οσο πιο σωστα γινεται παντα με γνωμονα τους αγραφους νομους...και αν παιζει και 3-4 περδικια καθιστα/ρεχτα/οριζοντια το χρονο αν εχει την ευκαρια (που δεν την εχει κάθε χρονια) για να τα βαλει ξυδατα...ναι φιλε ας είναι μονο αυτό το <<λαθος>> του...

παντα φιλικα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
andreas78

Λεωνίδα,
Μπερδεύεις τις συζητήσεις ανεφ λόγου και τον πόλεμο στον οποίο αναφέρεσε μόνο εσύ τον βλέπεις.!!!!!
Μπορώ να σου παραθέσω μόνο για φέτος και όχι διαχρονικά διοτί δεν θα μας χωρέσει το φόρουμ, παράπονα συνάδελφων κυνηγών του φόρουμ που λένε για το περπάτημα που κάνουν για περδίκια ή λαγούς με σκύλους ή και χωρίς και το τέλος τους καταστρέφουν την μέρα γελοίοι, άσχετοι κρεατάδες που τους πυροβολούν τα περδίκια ή τους λαγούς και όχι τυχαία αλλά με σκοπό, πράττοντας ακόμα και χειρότερα.!!!!
Ποιούς εκπροσωπείς με τα λεγόμενα σου, αυτούς που τυχαίως θα θηρεύσουν κάποιο περδίκι περαστό ή αυτούς που με αυτοσκοπό και στόχο ψάχνουν να καρπωθούν και να θηρεύσουν περδίκια ή λαγούς, άνανδρα, πιστεύοντας οτι είναι και κυνηγοί.
Προσωπικά πολλοί "φασσάριες" έπιασαν θέση πάνω απο τα σκυλιά μου κατα καιρούς πρίν να κοντέψω εγώ ή "τσηκλάριες" που έτυχε να τους δω να τρέχουν μπρόστά απο τα σκυλιά για να πάρουν πρώτοι το θήραμα του σκύλου μου. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να κατηγορώ τους πάντες και να τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι.
Προσπάθα να διάβάζεις τις παραθέσεις μου διοτι ποτέ μου δεν αφήνω υπονοούμενα προς όλους αλλά προς συγκεκριμένους, καλό θα ήταν επίσης να διαβάζεις και τα κυ ηγετικά παράπονα και άλλων συναδέλφων στο παρόν φόρουμ.!!!!
andreas78

Τον κυνηγό δεν τον κάνει ο σκύλος που έχει ή δεν έχει, ούτε η επιλογή θήρας που ακολουθεί.
Κυνηγό μας κάνουν οι πράξεις μας, κατα την διάρκεια.!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια θέλω να πιστεύω πως είμαστε στην ίδια ομάδα...

Ο "εχθρός" εν αλλού, μεν μαλλώνετε με τα ρούχα σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”