Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Dimitris »

MARIOSE έγραψε: Δημήτρη έπαθα την πάλε φίλε μου επειδή παίζω μάππα τζιαί δρώνω τζιαί κάθουμε στην κουβέντα αντί να παώ για μπάνιο... :D
Περαστικά σου και πέρκι την επόμενη φορά να θυμηθείς τι έπαθες την προηγούμενη φορα :D
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Dimitris έγραψε:
MARIOSE έγραψε: Δημήτρη έπαθα την πάλε φίλε μου επειδή παίζω μάππα τζιαί δρώνω τζιαί κάθουμε στην κουβέντα αντί να παώ για μπάνιο... :D
Περαστικά σου και πέρκι την επόμενη φορά να θυμηθείς τι έπαθες την προηγούμενη φορα :D
Θυμούμαι, έχασα το ψάρεμα... :(

:lol: :lol: Ευχαριστώ φίλε!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Ωραίος φίλε skimis! Πολλά σωστός τζιαί με την ενέργεια σου να μεν σύρεις πάνω σε άλλη για να τη σιουρέψεις! Μακάρι να ενεργούν όλοι έτσι!

Δημήτρη έπαθα την πάλε φίλε μου επειδή παίζω μάππα τζιαί δρώνω τζιαί κάθουμε στην κουβέντα αντί να παώ για μπάνιο... :D

Μαριε εχει 4 χρονια να κλωτσησω μαππα...λαλείτε να καμουμε καμμιαν ομαδα οι Φασαρίες?? :lol:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΛΑΑΡΙΕΣ ΟΜΑΔΑ ΣΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΟΣ ΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΝΕΤΕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΩΡΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΡΙΨΗ ΠΑΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΤΑΣΕΣΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!! :lol: :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ANTROS BREDA έγραψε:ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΛΑΑΡΙΕΣ ΟΜΑΔΑ ΣΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΟΣ ΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΝΕΤΕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΩΡΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΡΙΨΗ ΠΑΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΤΑΣΕΣΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!! :lol: :lol: :lol:
Εμεις ε ναχουμε θεμα...ε να μαλλωνουμε ποιος ε να μπει πορταρης...τζαι αμα θωρουμε τη μαπα να ερκετε ε να αρκεφκουμε να σφυρουμε!!! :mrgreen:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Για να μεν τσακκώνεστε ρε κοπέλια μπαίνω εγώ πορτάρης ;)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Εφύρετε με ρε κοπέλια :lol: :lol:

Πάντως η μάππα πρέπει να έσιει τα χρώματα της φάσσας. Αλλά Λεωνίδα τον baikal εν θα τον φέρεις στο γήπεδο γιατί εν να την γυρεύκουμε... :lol: :lol:

Εν τζιαί τα φκια μου νάκκον μεγάλα, κατίσιη μου που τους λαάρηδες Άντρο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Πολλοι την λατρεψαν...λιγοι εμαθαν τα μυστικα της...αφιερωμενο σε ολους εσας κυριοι...

sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

skimis έγραψε:ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!

ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΓΥΡΙΖΩ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΤΖΕ ΘΩΡΩ ΤΕΣ ΓΑΛΗΝΕΣ ΤΖΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ...ΑΝΑΒΩ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ, ΠΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗ ''ΚΟΥΤΣΗ ΜΟΥ''!!! ΤΖΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΣ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 720P

Polla wraios file.. ayto einai!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Πολλοι την λατρεψαν...λιγοι εμαθαν τα μυστικα της...αφιερωμενο σε ολους εσας κυριοι...

Ola ta lefta sto 1.10.. O orismos tou purotexnimatos! :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”