MARIOSE έγραψε:Ωραίος φίλε skimis! Πολλά σωστός τζιαί με την ενέργεια σου να μεν σύρεις πάνω σε άλλη για να τη σιουρέψεις! Μακάρι να ενεργούν όλοι έτσι!
Δημήτρη έπαθα την πάλε φίλε μου επειδή παίζω μάππα τζιαί δρώνω τζιαί κάθουμε στην κουβέντα αντί να παώ για μπάνιο...
Μαριε εχει 4 χρονια να κλωτσησω μαππα...λαλείτε να καμουμε καμμιαν ομαδα οι Φασαρίες??
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΛΑΑΡΙΕΣ ΟΜΑΔΑ ΣΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΟΣ ΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΝΕΤΕ!
ΤΩΡΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΡΙΨΗ ΠΑΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΤΑΣΕΣΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
ANTROS BREDA έγραψε:ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΛΑΑΡΙΕΣ ΟΜΑΔΑ ΣΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΟΣ ΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΝΕΤΕ!
ΤΩΡΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΡΙΨΗ ΠΑΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΤΑΣΕΣΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!
Εμεις ε ναχουμε θεμα...ε να μαλλωνουμε ποιος ε να μπει πορταρης...τζαι αμα θωρουμε τη μαπα να ερκετε ε να αρκεφκουμε να σφυρουμε!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΓΥΡΙΖΩ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΤΖΕ ΘΩΡΩ ΤΕΣ ΓΑΛΗΝΕΣ ΤΖΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ...ΑΝΑΒΩ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ, ΠΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗ ''ΚΟΥΤΣΗ ΜΟΥ''!!! ΤΖΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΣ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 720P