Φίλε μου είπαν πως είδαν πουλιά σε παράξενα σημεία π.χ. στα κρουσμένα της Σκαρίνου. Εμείς είχαμε ήδη φάει 40 ευρώ πετρέλαιο επαρχία Λευκωσίας τζιαί εν τες ήβραμεν...Εκουρτίσαν μας τζιαί εξαναπήαμεν επαρχία Λάρνακας από Κόρνο προς Λεύκαρα τζιαί μετά η ώρα 4:30 εκαταλήξαμεν Άγιο Θεώδορο χωρίς να δούμεν τίποτε το αξιόλογο...Τωρά εν εμπήκαν τζιαί που εν που επήαν εν ξέρω φιλούι μου. Μπορεί να είχε κάπου πουλιά τζιαί να μεν τα είδαμεν, ήταν τζιαί ακατάλληλη η ώρα μας..
ANTROS BREDA έγραψε:καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/
Αντρο μου ετσι πληροφορια εν θα σου δωσει κανενας,ειδικα ετσι μερα τζαι ωρα
Τωρα αν θελεις κανενα ποστουι για αυριο να πιασεις τα τζιανς σου στην περιοχη που λες στειλε μου π.μ.
ANTROS BREDA έγραψε:καμια πληροφορια για ορεινη λαρνακα ορα η λαγεια εχουμε????/
Αντρο μου ετσι πληροφορια εν θα σου δωσει κανενας,ειδικα ετσι μερα τζαι ωρα
Τωρα αν θελεις κανενα ποστουι για αυριο να πιασεις τα τζιανς σου στην περιοχη που λες στειλε μου π.μ.
1000000 apla itan na dw an tha elale kanenas! se euxaristw kai esena kai to filo to mario(kinito)
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
MARIOSE έγραψε:Φίλε μου είπαν πως είδαν πουλιά σε παράξενα σημεία π.χ. στα κρουσμένα της Σκαρίνου. Εμείς είχαμε ήδη φάει 40 ευρώ πετρέλαιο επαρχία Λευκωσίας τζιαί εν τες ήβραμεν...Εκουρτίσαν μας τζιαί εξαναπήαμεν επαρχία Λάρνακας από Κόρνο προς Λεύκαρα τζιαί μετά η ώρα 4:30 εκαταλήξαμεν Άγιο Θεώδορο χωρίς να δούμεν τίποτε το αξιόλογο...Τωρά εν εμπήκαν τζιαί που εν που επήαν εν ξέρω φιλούι μου. Μπορεί να είχε κάπου πουλιά τζιαί να μεν τα είδαμεν, ήταν τζιαί ακατάλληλη η ώρα μας..
Μετρημένα τα πουλιά! Όσοι είσαστε δαμέ γυρό αύριο κερνούμε καφέ..