Παραλαβή FAIR
- kanaris
- Full Member
Re: Παραλαβή FAIR
Καλά κυνήγια Σπυρίδωνα!!!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- spyrosspyrou851
Ευχαριστώ παιδιά 

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΠ + ΤΟ ΟΤΙ ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΤΣΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ...ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΝΟΙΑspyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- spyrosspyrou851
Οι βρε Σόλωνα μου, μεν μου αχώνεσαι, αστειευόμενος πάντα για τα τσιοκς.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΠ + ΤΟ ΟΤΙ ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΤΣΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ...ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΕΝΝΟΙΑspyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά![]()
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ

-
- Full Member
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ
- πανικος
καλοκυνηγητο σπυρο μου και ευχομαι ολοι μας να ειχαμε την υπομονη σου που το περιμενες τοσο καιρο:D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- spyrosspyrou851
Eυχαριστώ παιδιά, υπομονή πολλή ευτυχώς, εβοήθησε το γεγονός ότι είχα και άλλο όπλο να κυνηγήσω, ιδαλλιώς θα επάεννα στην Ιταλία να τους πω θκιο κουέντες.

- Breda Pegaso
Καλοκυνηγητο φιλε Σπυρο.
Μια ερωτηση... επειδη βλεπω πολλους που αγοραζουν FAIR..και δειχνουν μια προτιμηση προς το Goose. Γιατι το συγκεκριμενο μοντελο της FAIR και οχι καποιο αλλο?
Μια ερωτηση... επειδη βλεπω πολλους που αγοραζουν FAIR..και δειχνουν μια προτιμηση προς το Goose. Γιατι το συγκεκριμενο μοντελο της FAIR και οχι καποιο αλλο?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- spyrosspyrou851
Δεν θα το έλεγα Στέφανε ότι υπάρχει μια προτίμηση για το Goose, εγώ, ο Σόλωνας και ο Παντελής μόνο το έχουμε/είχαμε. Δεν γνωρίζω άλλους. Ο πιο πολλής κόσμος παίρνει το βασικό μοντέλο, το PREMIER, αναλόγως προϋπολογισμού φυσικά. Κάποιοι προτιμούν τα όπλα με FX WOOD που φαίνονται πιο ωραία. Είναι γούστα πιστεύω, εγώ προσωπικά το πρώτο Goose το πήρα επειδή ήθελα 30άρι και πήγα απευθείας σε αυτό, το δεύτερο Goose το πήρα επειδή ήμουν ευχαριστημένος με το πρώτο.Breda Pegaso έγραψε:Καλοκυνηγητο φιλε Σπυρο.

- Breda Pegaso
OK!
Eγω αν επιανa Fair θα επιανα το Jubilee. Σιγουρα δινεις κατι παραπανω αλλα για μενα ειναι πιο ομορφο.
Το FX wood δεν μου αρεσει προτιμω ξυλο κανονικο και ας ειναι και χαμηλο grade.
Eγω αν επιανa Fair θα επιανα το Jubilee. Σιγουρα δινεις κατι παραπανω αλλα για μενα ειναι πιο ομορφο.
Το FX wood δεν μου αρεσει προτιμω ξυλο κανονικο και ας ειναι και χαμηλο grade.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ