ΕΥΧΕΣ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΕΥΧΕΣ
ΟΠΟΥ Ν'ΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ....ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ...ΘΑ ΠΑΕΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΦΟ!LEFKIOS έγραψε:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ .
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Καλή χρόνια παίδες πάντα δυνατοι.Πάντα με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας και μακάρι στο 2015 να ερτει η επιφώτιση για πολλους που τους πουπανω ...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΦΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΕΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΗΛΙΑ.....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΛΕΞΗ(Pathfinder)ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ!!
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.....ΕΑΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ..ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.....ΕΑΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΕΥΣΗ..ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- Laurona
Ωπα
Τουτα ειναι τα ωραια
Να σας ζησει φιλε μου να τον χαιρεστε και να χει παντα υγεια και χαρες στην ζωη του, ο λεβεντης σας και η κορασα σας
Μεν καμεις το μωρο φασσαρη σιορ. Να πρεπει να καμνει και στο κυνηγι υπομονην.Κανει μας η ζωη.
καμε τον σκυλαρη να χει δραση (πειραζω σας )
Τουτα ειναι τα ωραια
Να σας ζησει φιλε μου να τον χαιρεστε και να χει παντα υγεια και χαρες στην ζωη του, ο λεβεντης σας και η κορασα σας
Μεν καμεις το μωρο φασσαρη σιορ. Να πρεπει να καμνει και στο κυνηγι υπομονην.Κανει μας η ζωη.
καμε τον σκυλαρη να χει δραση (πειραζω σας )
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- spyrosspyrou851
Nα σου ζήσει ρε Αλέξη μου και πάνω απ' όλα υγεία, όσο για το αν θα γινεί φασσάρης η όχι αυτό είναι δευτερεύον, εγώ πάντως είβρα του νανούρισμα:
https://www.youtube.com/watch?v=NAPTXrezHjQ&t=33s
https://www.youtube.com/watch?v=NAPTXrezHjQ&t=33s