οπλο παραλλαγη
-
- Full Member
οπλο παραλλαγη
παιδκια εμπηκε μου μανια να πιασω οπλο....... παιζει κανενα οπλο παραλλαγη με αεριζομενες καννες εκτος που fair ος τα 1300????
EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
- kanaris
- Full Member
Re: οπλο παραλλαγη
Γιατί δεν πιάνεις ένα πιο φθηνό μεταχειρισμενο και να το κάνεις εσύ παραλλαγή?XATZIKRIS007 έγραψε:παιδκια εμπηκε μου μανια να πιασω οπλο....... παιζει κανενα οπλο παραλλαγη με αεριζομενες καννες εκτος που fair ος τα 1300????
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
οχι ρε φιλε εχω ενα μπαικαλ κυνηγετικο και δεν μου αρεσει παρολοπυ ειχα καλες επιτυχιες σαν πρωταρης κυνηγος περσι........ πηγα και ειδα και αλλα οπλα οπως fabarm browning berreta miroku παρα παρα πολυ μεγαλη η διαφορα φιλε καλυτερα να παρω ενα ακριβο και καλο...

- kanaris
- Full Member
ok φιλε μου αν εχεις τη δυναμη τοτε να παρεις κατι καινουριο οπως το θελεις! στην επιλογη νομιζω θα σε βοηθησουν οι ΣΙΔΕΡΑΔΕς του forumXATZIKRIS007 έγραψε:οχι ρε φιλε εχω ενα μπαικαλ κυνηγετικο και δεν μου αρεσει παρολοπυ ειχα καλες επιτυχιες σαν πρωταρης κυνηγος περσι........ πηγα και ειδα και αλλα οπλα οπως fabarm browning berreta miroku παρα παρα πολυ μεγαλη η διαφορα φιλε καλυτερα να παρω ενα ακριβο και καλο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Pathfinder
Φιλε σιγουρα ενα καλο οπλο δεν συγκρινεται με ενα πιο φτηνο σε θεμα ομορφιας, ζυγισματος πολλες φορες, αντοχης και εμφανισης προβληματων.ΑΛΛΑ!!:) Καποιες φορες μονο και μονο οτι αγοραζουμε κατι ακριβο μας αλλασει την ψυχολογια σε τετοιο βαθμο που νομιζουμε οτι κρατουμε τον Θεο απο τα παντελονια και οπως επισης συμβαινει το αντιθετο με ενα πιο φτηνο οπλο.Η ψυχολογια στο κυνηγι ειναι το 50-60% της επιτυχιας.Τωρα αν το σηκωνει η τζεπη σου λαι θελεις ενα καλο οπλο προχωρα.Αν δεν το σηκωνει ομως και θα μπεις σε στερησεις και δανεια κλπ μεινε με το μπαικαλ σου που ειναι και στα μετρα σου (αν ειναι ελπιζω
) και καμε του μια παραλλαγη αν το θέλεις εσυ πουπανω και θα εισαι πομπα.Εν βλεπεις οτι ετσι οπως παμε ακομα λιγο θα χρησιμοποιουμε τα οπλα μας για να βακλιζουμε τις ελιες
...φιλικα η αποψη μου

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Aπλώς να ρωτήσω από περιέργεια, γιατί απέκλεισες τα FAIR;XATZIKRIS007 έγραψε:παιδκια εμπηκε μου μανια να πιασω οπλο....... παιζει κανενα οπλο παραλλαγη με αεριζομενες καννες εκτος που fair ος τα 1300????
- Sergios
Την ίδια απορία έχω κι εγώ....spyrosspyrou851 έγραψε:Aπλώς να ρωτήσω από περιέργεια, γιατί απέκλεισες τα FAIR;XATZIKRIS007 έγραψε:παιδκια εμπηκε μου μανια να πιασω οπλο....... παιζει κανενα οπλο παραλλαγη με αεριζομενες καννες εκτος που fair ος τα 1300????
- Pathfinder
-
- Full Member
spyrosspyrou851 έγραψε:Aπλώς να ρωτήσω από περιέργεια, γιατί απέκλεισες τα FAIR;XATZIKRIS007 έγραψε:παιδκια εμπηκε μου μανια να πιασω οπλο....... παιζει κανενα οπλο παραλλαγη με αεριζομενες καννες εκτος που fair ος τα 1300????
διοτι φιλε επικινωνησα με τον ηρακλειδη και του ειπα και μου φανηκαν οκ αλλα παραξενευτηκα για το 28 και το 30 ειναι στα 3.5 kg αν ειναι οντως τοσα κιλα καλυτερα να μηνο με τον μπαικαλ 3.600 θελω ενα οπλο γυρο στα 2.800 για περπατητο κυνηγι ...........αυτος ειναι ο λογος παιδια!!......

- spyrosspyrou851
Μα υπάρχουν και πιο ελαφριά μοντέλα, αν καταφέρω να μπω στην ιστοσελίδα να σου βάλω λινκ.XATZIKRIS007 έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Aπλώς να ρωτήσω από περιέργεια, γιατί απέκλεισες τα FAIR;XATZIKRIS007 έγραψε:παιδκια εμπηκε μου μανια να πιασω οπλο....... παιζει κανενα οπλο παραλλαγη με αεριζομενες καννες εκτος που fair ος τα 1300????
διοτι φιλε επικινωνησα με τον ηρακλειδη και του ειπα και μου φανηκαν οκ αλλα παραξενευτηκα για το 28 και το 30 ειναι στα 3.5 kg αν ειναι οντως τοσα κιλα καλυτερα να μηνο με τον μπαικαλ 3.600 θελω ενα οπλο γυρο στα 2.800 για περπατητο κυνηγι ...........αυτος ειναι ο λογος παιδια!!......![]()
![]()
![]()
![]()