Filson single tin chaps
- Γιατρός
- Full Member
Filson single tin chaps
Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ
Παράγγειλα το παντελόνι τους για τον χειμώνα
http://m.filson.com/products/14021
Μπαινει στην ζώνη οπουδήποτε παντελονιού σας και δεν χρειάζεται βασικά να το ξαναβγάλετε
Δεν καταλαβαίνει τίποτε από νερά ρασιά γδαρσίματα λάσπες αγκάθια
Θενκς
Παράγγειλα το παντελόνι τους για τον χειμώνα
http://m.filson.com/products/14021
Μπαινει στην ζώνη οπουδήποτε παντελονιού σας και δεν χρειάζεται βασικά να το ξαναβγάλετε
Δεν καταλαβαίνει τίποτε από νερά ρασιά γδαρσίματα λάσπες αγκάθια
Θενκς
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- Pathfinder
- Γιατρός
- Full Member
Filson single tin chaps
Η σύντομη πορεία μου σε αυτό τον κόσμο με δίδαξε και με μαθαίνει πολλά πράγματαPathfinder έγραψε:Dr εχει τιποτε που εν εσιεις ετσι μεταξυ μας???;):)
Πάντοτε αγοράζω περισσότερα για τους άλλους παρά για μένα ακόμα και αν δεν έχω λεφτά
Κανένας δεν παίρνει τίποτε μαζί του όσο και να δοκιμάσει
Δεν υμνώ τα λεφτά
Οι βασικές ανάγκες μου είναι καλυμμένες
Μαρέσει να δοκιμάζω νέα προιόντα
Άμαν χάσεις την υγεία σου λες σαν την υγεία εν έσιη
Επομένως ναι έσιη πολλά που δεν έχω σε αυτή την ζωή και προσπαθώ να προλάβω
Τα περισσότερα μη υλικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 21 Οκτ 2014, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Pathfinder
Re: Re: Filson single tin chaps
Γιατρε μου ελπιζω να μεν το παρεξηγησες ...δεν υπονοουσα τιποτε και ουτε εξηγησεις ζητησα ...απλα μου αρεσεις που εισαι μελετημενος και ψαχνεσαι για τα παρελκομενα του κυνηγιου και δεν πιανεσαι μονο με τα οπλα και τα φυσιγγια οπως οι παραπανω...ετσι ειμαι και εγω και ισως θα ισουν ο μοναδικος του φορουμ που θα επαιρνα την συμβουλη του σοβαρα για κατι που θα ηθελα...Γιατρός έγραψε:Η σύντομη πορεία μου σε αυτό τον κόσμο με δίδαξε και με μαθαίνει πολλά πράγματαPathfinder έγραψε:Dr εχει τιποτε που εν εσιεις ετσι μεταξυ μας???;):)
Πάντοτε αγοράζω περισσότερα για τους άλλους παρά για μένα ακόμα και αν δεν έχω λεφτά
Δεν υμνώ τα λεφτά
Τα περισσότερα μη υλικά
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Γιατρός
- Full Member
Filson single tin chaps
Ούτε για μία στιγμή δεν παρεξήγησαPathfinder έγραψε:Γιατρε μου ελπιζω να μεν το παρεξηγησες ...δεν υπονοουσα τιποτε και ουτε εξηγησεις ζητησα ...απλα μου αρεσεις που εισαι μελετημενος και ψαχνεσαι για τα παρελκομενα του κυνηγιου και δεν πιανεσαι μονο με τα οπλα και τα φυσιγγια οπως οι παραπανω...ετσι ειμαι και εγω και ισως θα ισουν ο μοναδικος του φορουμ που θα επαιρνα την συμβουλη του σοβαρα για κατι που θα ηθελα...Γιατρός έγραψε:Η σύντομη πορεία μου σε αυτό τον κόσμο με δίδαξε και με μαθαίνει πολλά πράγματαPathfinder έγραψε:Dr εχει τιποτε που εν εσιεις ετσι μεταξυ μας???;):)
Δεν υμνώ τα λεφτά
Τα περισσότερα μη υλικά
Ένα όπλο έχω και φυσίγγια αλλάζω αν μου αρέσει το χρώμα και αν πάει με το συνολάκι μου
- kyriakos304
Re: Re: Filson single tin chaps
Βαλω το σταυρο μου και προσκυνω. Απλο αλλά best post ever. Unlucky i am on the phone so no gif for you. Αλλα προσκυνω γιατροΓιατρός έγραψε:Ούτε για μία στιγμή δεν παρεξήγησαPathfinder έγραψε:Γιατρε μου ελπιζω να μεν το παρεξηγησες ...δεν υπονοουσα τιποτε και ουτε εξηγησεις ζητησα ...απλα μου αρεσεις που εισαι μελετημενος και ψαχνεσαι για τα παρελκομενα του κυνηγιου και δεν πιανεσαι μονο με τα οπλα και τα φυσιγγια οπως οι παραπανω...ετσι ειμαι και εγω και ισως θα ισουν ο μοναδικος του φορουμ που θα επαιρνα την συμβουλη του σοβαρα για κατι που θα ηθελα...Γιατρός έγραψε: Η σύντομη πορεία μου σε αυτό τον κόσμο με δίδαξε και με μαθαίνει πολλά πράγματα
Δεν υμνώ τα λεφτά
Τα περισσότερα μη υλικά
Ένα όπλο έχω και φυσίγγια αλλάζω αν μου αρέσει το χρώμα και αν πάει με το συνολάκι μου
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Γιατρός
- Full Member
Re: Filson single tin chaps
70€ με Lifetime guarantee και το δικό του κερί για re-waxing μια φορά τον χρόνο στο τέλος της σεζόν
- Γιατρός
- Full Member
- Priest+++
- Full Member