Πανίκο, ο Σπύρος είναι λεβέντης! Του χρωστώ μιαν εξόρμηση!πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε.
Videos αποκλειστικά από μελή
- MARIOSE
Re: Videos αποκλειστικά από μελή
-
skimis
- Full Member
ΚΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ....ΟΥΤΕ ΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ FREEMAKER VIDEO...ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
- πανικος
ok αφου ολοι χρωστουμε εξορμησεις του σπυρου ρε μαριε αφου ειναι νεος στο αθλημα ποτε να την κανονισουμε και οι τρεις να ξοφλουμεMARIOSE έγραψε:Πανίκο, ο Σπύρος είναι λεβέντης! Του χρωστώ μιαν εξόρμηση!πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- πανικος
εσυ εισαι κοντα αν δεν τα καταφερω νομιζω να βρεθουμε να το κανονισεις και εχεις μπυρες για τον κοπο σουskimis έγραψε:ΚΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΙΚΚΟ....ΟΥΤΕ ΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ FREEMAKER VIDEO...ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- MARIOSE
Φίλε μου είμαι μέσα, η ιδέα σου είναι καλή!πανικος έγραψε:ok αφου ολοι χρωστουμε εξορμησεις του σπυρου ρε μαριε αφου ειναι νεος στο αθλημα ποτε να την κανονισουμε και οι τρεις να ξοφλουμεMARIOSE έγραψε:Πανίκο, ο Σπύρος είναι λεβέντης! Του χρωστώ μιαν εξόρμηση!πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε.![]()
Είτε κυνήγι είτε σκοπευτήριο να το κανονίσουμε!
- spyrosspyrou851
Τότε κατέβασε την έκδοση του 2012, παλιά το Windows Movie Maker συμπεριλαμβανόταν ενώ μετά το εκάμαν ξεχωριστά, που αν δεν έβαλες τα Essentials σημαίνει δεν το έχεις. Όσον αφορά την συνάντηση εγώ είμαι μέσα τα Σ/Κ, για εξόρμηση λίγο δύσκολο νομίζω καθώς του Μάριου αρέσκουν του οι φάσσες, εσένα νομίζω αρέσκουν σου οι τρασιηλούες τζιαι εμένα οι πέρτιτζοι.πανικος έγραψε:σπυρο μου ευχαριστω θα δοκιμασω μολις παω σπιτι.εχω τα windows 8.1 δεν ξερω αν εχω αυτο το προγραμμα ειναι lenovo το κομπιουτερ καινουργιο και δεν κατεχω και πολλα απο προγραμματα.παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα κανονισουμε μια εξορμηση να γνωριστουμε.
- πανικος
σπυρο μου θα παμε ποστο που να εχει και τα τρια ειδη
και μενα η φασσα με τραβα παραπανω μετα η τζικλα.η φασσα ομως λογω αποστασης και των εξοδων με δυσκολευει.η τραχηλα ειναι εναλλακτικη λυση για ποσκολιο και μεζε
και μενα η φασσα με τραβα παραπανω μετα η τζικλα.η φασσα ομως λογω αποστασης και των εξοδων με δυσκολευει.η τραχηλα ειναι εναλλακτικη λυση για ποσκολιο και μεζε
- AndreasDr
Η πρώτη προσπάθεια της παρέας για βίντεο με action camera
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- marinos.a
- Site Admin
Μπράβο ρε παίχτη, μια χαρά για πρώτη φορά
Si vis pacem, para bellum
- Priest+++
- Full Member
Ολόκληρη σκηνοθετική παραγωγή!! Ο φωτογράφος πρεπει να έχει πείρα απο εμπόλεμη ζώνη!!!AndreasDr έγραψε:Η πρώτη προσπάθεια της παρέας για βίντεο με action camera![]()
Well done φιλέ Αντρέα.
Istriano® reloaded