ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
-
dimitris savva
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Πρέπει να είσαι τέσσερα χρόνια άνεργος για να δικαιούσαι να έχεις και κάμερα στο όπλο
δεν σου το εύχομαι .
- Athos 1978
- Full Member
Η αλήθεια είναι ότι αμαν κρατάς beretta πρέπει να σιγουρεύεις το πουλί, ακόμα και το πουλί πέσει κάτω τάχα νεκρό μην χαλαρώνεις μπορεί να αναστηθεί , προτα κλοτσούμε το θήραμα για να σιγουρευτούμε ότι είναι νεκρό και μετά έχουμε βλέψεις για άλλο πουλί .dimitris savva έγραψε:Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.
Θυμάσαι πέρσι Δημήτρη που οι τσίχλες αναστήθηκαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να σηκώσουν την κολανα σου μαζί με το συνακλικι σου
Open mind for a different view.
-
dimitris savva
το οπλο δεν ηταν beretta αλλα sKB τις τσίχλες που ειναι κουτσοφτερες αφηνω δυο τρεις γιατι δεν εχω μηχανουα να τις κατεβαζει και καμνω το με φυσικο τροπο που δεν απαγορευεται, εν και να ερθει ο θηροφυλακας να σου πει γιατι εν κουτσοφτερες .... εν να του πω και εγω αν το καμνει η καρκια σου πνηξε τηνAthos 1978 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι αμαν κρατάς beretta πρέπει να σιγουρεύεις το πουλί, ακόμα και το πουλί πέσει κάτω τάχα νεκρό μην χαλαρώνεις μπορεί να αναστηθεί , προτα κλοτσούμε το θήραμα για να σιγουρευτούμε ότι είναι νεκρό και μετά έχουμε βλέψεις για άλλο πουλί .dimitris savva έγραψε:Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυροο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.
Θυμάσαι πέρσι Δημήτρη που οι τσίχλες αναστήθηκαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να σηκώσουν την κολανα σου μαζί με το συνακλικι σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλη απορια
-
RODOSTHENIS
- Full Member
Ευχαριστώ Σώλονα!!! Δημήτρη μπωρίς να μους κάπιο προγγραμμά για να φτιάξω και εγώ κανένα βίτεο????
- Athos 1978
- Full Member
Τα πιο πάνω που έγραψα ισχύουν και για κατόχους SKB με σειριακό αριθμό 426499 > και μετά τα οποία είναι υπερχρομιομεναdimitris savva έγραψε:το οπλο δεν ηταν beretta αλλα sKB τις τσίχλες που ειναι κουτσοφτερες αφηνω δυο τρεις γιατι δεν εχω μηχανουα να τις κατεβαζει και καμνω το με φυσικο τροπο που δεν απαγορευεται, εν και να ερθει ο θηροφυλακας να σου πει γιατι εν κουτσοφτερες .... εν να του πω και εγω αν το καμνει η καρκια σου πνηξε τηνAthos 1978 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι αμαν κρατάς beretta πρέπει να σιγουρεύεις το πουλί, ακόμα και το πουλί πέσει κάτω τάχα νεκρό μην χαλαρώνεις μπορεί να αναστηθεί , προτα κλοτσούμε το θήραμα για να σιγουρευτούμε ότι είναι νεκρό και μετά έχουμε βλέψεις για άλλο πουλί .dimitris savva έγραψε:Μακάρι να έρχονται και ξέρω πιο θα παίξω. Σιγουρευω πάντα ενα τα ντουμπλε δεν μου αρέσουν. Δεν κάνει το πρώτο θα κάνει το δεύτερο φουσιεκι. Αν είδες και το βίντεο στη φάση την πρώτη παρόλο που παιζονταν και τα δυροο προτίμησα να αφήσω το άλλο να φύγει παρόλο που το πουλί κτυπηθηκε απο την πρώτη. Θα μου φερει αλλο την αλλη φορα που θα παω.
Θυμάσαι πέρσι Δημήτρη που οι τσίχλες αναστήθηκαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να σηκώσουν την κολανα σου μαζί με το συνακλικι σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλη απορια
Open mind for a different view.
- Priest+++
- Full Member
Поздравляем всех великих охотников Woodpigeon!!!!!!
Istriano® reloaded
-
mikros
Συγχαρητήρια σε όλους τους μεγάλους κυνηγούς ... τι θηραματος? δεν το καταλαβα το τελευταιο σου...Priest+++ έγραψε:Поздравляем всех великих охотников Woodpigeon!!!!!!
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Priest+++
- Full Member
woodpigeon!! The iron birdmikros έγραψε:Συγχαρητήρια σε όλους τους μεγάλους κυνηγούς ... τι θηραματος? δεν το καταλαβα το τελευταιο σου...Priest+++ έγραψε:Поздравляем всех великих охотников Woodpigeon!!!!!!
Istriano® reloaded
- spyrosspyrou851
Ντα ντα σπασιμπα βοντκα μοσκα σταλιν λενινPriest+++ έγραψε:Поздравляем всех великих охотников Woodpigeon!!!!!!
-
ARRWSTOSFASSAS
- Full Member
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!