Blaser F3 Sporting vs Beretta 692 Sporting

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
valperik
Full Member

Blaser F3 Sporting vs Beretta 692 Sporting

Δημοσίευση από valperik »

θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με τα συγκεκριμένα μοντέλα, ποιο προτιμάτε και γιατί. Αν τα έχετε δοκιμάσει σε κυνήγι και σκοπευτήριο.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: Blaser F3 Sporting vs Beretta 692 Sporting

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΘΕΜΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ.....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 692 ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟ8ΕΙ ΛΙΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΘΛΗΤΗ TOU SPORTING....ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ 692 ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η BERETTA.

ΓΙΑ ΤΟ F3 BLASER SPORTING ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Επειδη κατεχω και τα 2 οπλα γνωμη μου το blaser ειναι 10 σκαλια ανωτερο που πολλα οπλα πχ 692 .b 525 .b725.mirocu τζιε πολλα αλλα απλα ειναι κορυφη
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

titosblaser έγραψε:Επειδη κατεχω και τα 2 οπλα γνωμη μου το blaser ειναι 10 σκαλια ανωτερο που πολλα οπλα πχ 692 .b 525 .b725.mirocu τζιε πολλα αλλα απλα ειναι κορυφη
Φιλε ποσα λεφτα ειναι ενα BLASER SPORTING 1500 -1900 EURO ?
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

3500 το πιο φτηνο αλλη κλαση
Dietitian&Nutritionist
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

3500....7 baikal :) Αμαν το έχεις φίλε σκουπόξυλο να κρατάς και να σου κάθετε πέφτουν ουλλα εντός βολής....εν νομίζω να εν value for money έτσι όπλο που δεν είναι καθόλου σκάρτο το τονίζω να μεν παρεξηγήσουν οι φαν των blaser....αν το baikal ήταν made in italy θα είχε διπλάσια τιμή.....ο καθένας οσα θέλει πωλεί φυσικά.....overvalue όπλα πολλά χωρίς πιστεύω κανένας από εδώ μέσα να ξέρει το μέτρο σύγκρισης όπλων....με τι κριτήρια υπολογίζω την αξία ενός όπλου και πόσο κοστίζει το κάθε κριτήριο.....τι λέτε?
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

Sergios έγραψε:3500....7 baikal :) Αμαν το έχεις φίλε σκουπόξυλο να κρατάς και να σου κάθετε πέφτουν ουλλα εντός βολής....εν νομίζω να εν value for money έτσι όπλο που δεν είναι καθόλου σκάρτο το τονίζω να μεν παρεξηγήσουν οι φαν των blaser....αν το baikal ήταν made in italy θα είχε διπλάσια τιμή.....ο καθένας οσα θέλει πωλεί φυσικά.....overvalue όπλα πολλά χωρίς πιστεύω κανένας από εδώ μέσα να ξέρει το μέτρο σύγκρισης όπλων....με τι κριτήρια υπολογίζω την αξία ενός όπλου και πόσο κοστίζει το κάθε κριτήριο.....τι λέτε?
εγω λαλω οτι του μπαικαλ βαλλεις του ασιερο κσι συρνει μολυβι και αλλα πιο ακριβα βαλλεις μολυβι και συρνουν ασιερο :mrgreen: :mrgreen: ;)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Ολα τα οπλα εχουν τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τους.καθοριστικο ρολο ομως θα παιξει το οπλο που θα κατσει πανω μας.ετσι αγαπαμε αυτο το οπλο και το εκτιμαμε παραπανω οτι μαρκα και να ειναι.φυσικα πρεπει να ξερεις και να το δουλευεις οπως επωμιση κινηση στο τρσβημα της σκανδαλης.αμαν εισαι ατζαμης 10000 να ειναι παλε καλλιτζια θα συρνεις.
Προσωπικα εχω 6 οπλα απο 200-2000 ευρω δεν εχω προβλημα με κανενα φτανει να τα κυνηγησω μια δυο φορες να θυμηθω το κατσιμο του καθενος.σημερα μεχρι1700 ευρω νομιζω ειναι αρκετα για ενα αξιολογο οπλο
Περισσοτερα ειναι πεταμενα λεφτα για ξυλα και μπιχλιμπιδια των εταιρειων.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

giorgos80 έγραψε:
Sergios έγραψε:3500....7 baikal :) Αμαν το έχεις φίλε σκουπόξυλο να κρατάς και να σου κάθετε πέφτουν ουλλα εντός βολής....εν νομίζω να εν value for money έτσι όπλο που δεν είναι καθόλου σκάρτο το τονίζω να μεν παρεξηγήσουν οι φαν των blaser....αν το baikal ήταν made in italy θα είχε διπλάσια τιμή.....ο καθένας οσα θέλει πωλεί φυσικά.....overvalue όπλα πολλά χωρίς πιστεύω κανένας από εδώ μέσα να ξέρει το μέτρο σύγκρισης όπλων....με τι κριτήρια υπολογίζω την αξία ενός όπλου και πόσο κοστίζει το κάθε κριτήριο.....τι λέτε?
εγω λαλω οτι του μπαικαλ βαλλεις του ασιερο κσι συρνει μολυβι και αλλα πιο ακριβα βαλλεις μολυβι και συρνουν ασιερο :mrgreen: :mrgreen: ;)
απλώς λέω ότι κάποιες εταιρείες κοφκουν ραφκουν επειδή εν Γερμανία η Βέλγιο η Ιταλία η Αμερική???? Και λέω τι έχει να ζηλέψει ένα Beretta 692 που ένα 687 silver pigeon που το κάνει τόσο πολύ πιο ακριβό η ενα Browning 525 Grade 6 που ένα Ultra XS μονο τα ξύλα? Η ένα ruger με ξύλα που κλαβέττα με ταπατζια baikal για να το πιάσω εγώ 2000+ ??? Εγώ για να πιαω 50 ευρώ παραπάνω πρέπει να τρέξει δρωμα που το ποιναρι μου....Έτσι ξέρω.....
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

πανικος έγραψε:Ολα τα οπλα εχουν τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα τους.καθοριστικο ρολο ομως θα παιξει το οπλο που θα κατσει πανω μας.ετσι αγαπαμε αυτο το οπλο και το εκτιμαμε παραπανω οτι μαρκα και να ειναι.φυσικα πρεπει να ξερεις και να το δουλευεις οπως επωμιση κινηση στο τρσβημα της σκανδαλης.αμαν εισαι ατζαμης 10000 να ειναι παλε καλλιτζια θα συρνεις.
Προσωπικα εχω 6 οπλα απο 200-2000 ευρω δεν εχω προβλημα με κανενα φτανει να τα κυνηγησω μια δυο φορες να θυμηθω το κατσιμο του καθενος.σημερα μεχρι1700 ευρω νομιζω ειναι αρκετα για ενα αξιολογο οπλο
Περισσοτερα ειναι πεταμενα λεφτα για ξυλα και μπιχλιμπιδια των εταιρειων.
+ 1000000000
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”