Στο κρεββάτι του πόνου με υπνωτικό αλλά τα παλλουκώματα εν παλλουκώματαPathfinder έγραψε:Φασσαριες προσοοοχη!!! Σας χαιρετω που το κρεβατι του πονου...39 τζιε ποψε..εχασα τον λοαρκασμο...φταιει το υπνωτικο!!!
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- spyrosspyrou851
Re:
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
Re:
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!Pathfinder έγραψε:Φασσαριες προσοοοχη!!! Σας χαιρετω που το κρεβατι του πονου...39 τζιε ποψε..εχασα τον λοαρκασμο...φταιει το υπνωτικο!!!
ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΔΡΥΜΗΤΕΡΟΣ!!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- πανικος
Re:
φιλε περαστικα καλη αναρρωση και μεν μαραζωνεις για τις φασσεςPathfinder έγραψε:Φασσαριες προσοοοχη!!! Σας χαιρετω που το κρεβατι του πονου...39 τζιε ποψε..εχασα τον λοαρκασμο...φταιει το υπνωτικο!!!
πριν 7-8 χρονια 20 μερες πριν την πρωτη μερα του λαγου εσπασα το ποδι μου παω γιατρο και νμου το εβαλε σε γυψο.τον ρωτησα ρε γιατρε ως τες 5 του νοεμβρη θα βγει να παω κυνηγι και μου ειπε τουλαχιστον 1.5-2μηνες στον γυψο.ακομα λιγο να κλαιω
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Pathfinder
Re: Re: Re:
πανικος έγραψε:φιλε περαστικα καλη αναρρωση και μεν μαραζωνεις για τις φασσεςPathfinder έγραψε:Φασσαριες προσοοοχη!!! Σας χαιρετω που το κρεβατι του πονου...39 τζιε ποψε..εχασα τον λοαρκασμο...φταιει το υπνωτικο!!!![]()
πριν 7-8 χρονια 20 μερες πριν την πρωτη μερα του λαγου εσπασα το ποδι μου παω γιατρο και νμου το εβαλε σε γυψο.τον ρωτησα ρε γιατρε ως τες 5 του νοεμβρη θα βγει να παω κυνηγι και μου ειπε τουλαχιστον 1.5-2μηνες στον γυψο.ακομα λιγο να κλαιωπηγα ομως με τις βασταρκες στο αβδελλερο και κτυπησα 3 περδικια πρωινο και λιγο περπατητο με τις βασταρκες.ο γυψος διαλυσε παω την δευτερα γιατρο(νοσοκομειο)μιλαμε του λεω μπηκα να κανω μπανιο εσχιστηκε το ναιλον μουσκεψε ο γυψος κτλ.εμεινε και θωρε με και ρωτα με επιασες περτιτζια τουλαχιστον?
![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
- Laurona
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Αλεξη περαστικα ρε φιλε κ γρηγορη αναρρωση.
Μεν στεναχωριεσε.
Εβαλαμε τες νοσοκομουες να φορησουν φανελλουες γκρι και να φτεροκοπουν οπως τες φασσες για να γιανεις ποιο γληωρα.
Εν απαγορευμενη περιοχη ομως αα.
Αναγνωρίσεις ΜΟΝΟ
Μεν στεναχωριεσε.
Εβαλαμε τες νοσοκομουες να φορησουν φανελλουες γκρι και να φτεροκοπουν οπως τες φασσες για να γιανεις ποιο γληωρα.
Εν απαγορευμενη περιοχη ομως αα.
Αναγνωρίσεις ΜΟΝΟ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Pathfinder
Η μια η φασσονοσοκομα επεμενε εχτες μετα την εγχειρηση να με παρει για κατουρημα με το ετσι θελω παντως...ειπε μου η κατουρας απο μονος σου τωρα η θα σε βαλω εγω η θα σου βαλω καθετηρα...σφιχτου τζιε να σφιχτεις εκαταφερα τα μονος μου τελικα....εν εθωρκετουν η ευλοημενη...πρεπει δουλευκε σεκιουριτας πριν παντως...σχεδον 2 μετρα και πανω απο 100 κιλα...φοητσιαρικη πολλα!!:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- kyriakos304
Re:
Εννα κάμεις και φυσιοθεραπείες...;
Προσεχε το διαδρομο...

Προσεχε το διαδρομο...

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- MARIOSE
Σπύρο είσαι φόρμα!!spyrosspyrou851 έγραψε:Εφώναξε κανένας; Άρκεψα ήδη τις προετοιμασίες, αγόρασα 20MARIOSE έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Περαστικά σου φίλε μου !!!