Γίνουμε τζαι αερόψυκτος άμαν θέλω ρε Σπύρο μου...spyrosspyrou851 έγραψε:Σβήστο τζιαι πιάσε πάντα.Sergios έγραψε:Έμπηκε ο θερμοστάτης μου κόκκινο πετάσει νερά το ραδιατέρ μου.....59 και ποψε![]()
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- spyrosspyrou851
Έρκουμαι Σέργιε μου, για παρέα, φραπέ τζιαι δοκιμέςSergios έγραψε:Γίνουμε τζαι αερόψυκτος άμαν θέλω ρε Σπύρο μου...spyrosspyrou851 έγραψε:Σβήστο τζιαι πιάσε πάντα.Sergios έγραψε:Έμπηκε ο θερμοστάτης μου κόκκινο πετάσει νερά το ραδιατέρ μου.....59 και ποψε![]()
την Κυριακή μετά τον στρατό εννα πάω να κάμω κάποιες δοκιμές που τζίνες που σας είπα και να παίξω και 2-3 πούλες σκήτ και σπόρτινγκ....κοπιάστε φραπεδάκι δοκιμές πορίσματα.....για ώρα όμως δεν μπορώ να σας πω τι ώρα θα μας αφήσουν....
- kyriakos304
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Δεν νομίζω να γίνει η άσκησηSergios έγραψε:Γίνουμε τζαι αερόψυκτος άμαν θέλω ρε Σπύρο μου...spyrosspyrou851 έγραψε:Σβήστο τζιαι πιάσε πάντα.Sergios έγραψε:Έμπηκε ο θερμοστάτης μου κόκκινο πετάσει νερά το ραδιατέρ μου.....59 και ποψε![]()
την Κυριακή μετά τον στρατό εννα πάω να κάμω κάποιες δοκιμές που τζίνες που σας είπα και να παίξω και 2-3 πούλες σκήτ και σπόρτινγκ....κοπιάστε φραπεδάκι δοκιμές πορίσματα.....για ώρα όμως δεν μπορώ να σας πω τι ώρα θα μας αφήσουν....
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Sergios
Φίλε Κυριάκο γιατί να μεν γινεί η άσκηση άκουσες τίποτε?
Σπύρο να σε ενημερώσω το Σάββατο να δούμε τι θα γινεί με το στρατό....να μέν παμε μεσημέρι γιατί νεκατσιώ να παίζω και να τρέχουν που πάνω μου....τώρα να δούμε...αν τα καταφέρω να πάμε 9 - 9.30 εκεί καλός αλλά η ώρα 12 με 40 βαθμούς με τί όρεξη να ωγείς στον ήλιο να παίξεις...
Σπύρο να σε ενημερώσω το Σάββατο να δούμε τι θα γινεί με το στρατό....να μέν παμε μεσημέρι γιατί νεκατσιώ να παίζω και να τρέχουν που πάνω μου....τώρα να δούμε...αν τα καταφέρω να πάμε 9 - 9.30 εκεί καλός αλλά η ώρα 12 με 40 βαθμούς με τί όρεξη να ωγείς στον ήλιο να παίξεις...
- spyrosspyrou851
Αναμένω αναγνώρισηSergios έγραψε:Φίλε Κυριάκο γιατί να μεν γινεί η άσκηση άκουσες τίποτε?
- Captain theodoros
Από πουλιά ακούω καλά ακούσματα έρχονται από την β. Ελλάδα όλοι μου γράφουν μηνύματα ότι έχει πουλάκια φέτος στο f/b .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Sergios
Τελικά η άσκηση αναβάλλεται ως το μεσημέρι και θα φύγουμε Σπύρο μπορεί να παω και αύριο περιμένω να μου πει ο κουμπάρος μου πότε μπορει και αυτόςspyrosspyrou851 έγραψε:Αναμένω αναγνώρισηSergios έγραψε:Φίλε Κυριάκο γιατί να μεν γινεί η άσκηση άκουσες τίποτε?
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΘΕΟΔΩΡΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ'ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.Captain theodoros έγραψε:Από πουλιά ακούω καλά ακούσματα έρχονται από την β. Ελλάδα όλοι μου γράφουν μηνύματα ότι έχει πουλάκια φέτος στο f/b .
Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ....ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- canastas
- Full Member
Captain theodoros έγραψε:Από πουλιά ακούω καλά ακούσματα έρχονται από την β. Ελλάδα όλοι μου γράφουν μηνύματα ότι έχει πουλάκια φέτος στο f/b .
Πουλάκια έχει στο f/b κυρ Θοδωρέ
THE BEST THERE IS
- spyrosspyrou851
Μια χαρά, περιμένω να μου πείς, θέλεις να φέρω τίποτε;Sergios έγραψε:Τελικά η άσκηση αναβάλλεται ως το μεσημέρι και θα φύγουμε Σπύρο μπορεί να παω και αύριο περιμένω να μου πει ο κουμπάρος μου πότε μπορει και αυτόςspyrosspyrou851 έγραψε:Αναμένω αναγνώρισηSergios έγραψε:Φίλε Κυριάκο γιατί να μεν γινεί η άσκηση άκουσες τίποτε?