:)
:)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Θα πάμε με το Σπύρο να δοκιμάσουμε το νέο απόκτημα του μόνο

ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑ GPS ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗMARIOSE έγραψε:Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα
Τις φάσσες πρόσεχε τες ως το Νιόβρη διότι σαν να τζιαί βαρκούμαι τον Αύγουστο

Φίλε Χρίστο και Σέργιε αν δεν εσάστηκε το αυτοκίνητο σας ακόμα δανείζω σας το δικό μου για τες αναγνωρίσεις!

MARIOSE έγραψε:

MARIOSE έγραψε:Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα

Φίλε Χρίστο και Σέργιε αν δεν εσάστηκε το αυτοκίνητο σας ακόμα δανείζω σας το δικό μου για τες αναγνωρίσεις!

Μα που να παω αφού έν έχω αυτοκίνητο....
 Μα που να παω αφού έν έχω αυτοκίνητο....  και είμουν κουρτισμένος.....ο Νίκος να δούμε αν επίε τι είδε...κοριούς και gps αμέσως στο αυτοκίνητο του Αλέξη......κάθε χρόνο έτσι καιρό έχει πουλιά αλλά θα χαθούν λίγο πρίν τον 15 αύγουστο....εν πελλά τα χτηνά? που την πίεση και που το τόσο πολλή διπλοκάμπινο που βλέπουν πώς εννα φκούν που την απαγορευμένη.....ειδικά στη φάσσα φαίνεται η κυνηγετική παιδεία του Κύπριου κυνηγού......
 και είμουν κουρτισμένος.....ο Νίκος να δούμε αν επίε τι είδε...κοριούς και gps αμέσως στο αυτοκίνητο του Αλέξη......κάθε χρόνο έτσι καιρό έχει πουλιά αλλά θα χαθούν λίγο πρίν τον 15 αύγουστο....εν πελλά τα χτηνά? που την πίεση και που το τόσο πολλή διπλοκάμπινο που βλέπουν πώς εννα φκούν που την απαγορευμένη.....ειδικά στη φάσσα φαίνεται η κυνηγετική παιδεία του Κύπριου κυνηγού......Είδα το απλώς υπέθεσα θα πάμε να παίζουμε ττενεκκούθκιαMARIOSE έγραψε:MARIOSE έγραψε:Φίλε μου υπομονή και μακάρι να έχουμε δουλειά πάντα

[/quote]
[/quote] 
   Ρε φίλε εγόρασες το όπλο να παίζεις ττενεκούθκια??

Φιλούι μου όπου και να πάμε θα περάσουμε καλά
 Φιλούι μου όπου και να πάμε θα περάσουμε καλά   Αν παίξουμε και κανένα πουλί ακόμα καλύτερα!
  Αν παίξουμε και κανένα πουλί ακόμα καλύτερα! 

E λαλείς μου βαρκέσαι να πάεις τζιαι μετά λαλείς θα πάμε να δοκιμάσουμε το όπλο, λαλώ τζιαι γω θα πάμε να σύρουμε πάνω σε κανένα ττενεκκούι, σκοπευτήριο και ξέρω γω. Ο Σέργιος εν γερό παλληκάρι, τζιαι τζιαμέ που πάει αν θέλει βοήθεια ώσπου να πάμεν εμείς τζικάτω.... Ππεεεεεε. Το πουλί επέτασε, κυριολεκτικάMARIOSE έγραψε:

Φιλούι μου όπου και να πάμε θα περάσουμε καλά
Αν παίξουμε και κανένα πουλί ακόμα καλύτερα!
Φυσικά να είσαι έτοιμος διότι μπορεί να μας τηλεφωνήσει ο Σέργιος τζιαί να θέλει βοήθεια τζιπάνω που θα είναι με κύπριους ταλιμπάν...Θα πάμε να καθαρίσουμεν