Εγώ αν δεν έχει γραπτή βεβαίωση ότι θα μας πουν μυστικούς τόπους δεν πατώMARIOSE έγραψε:Μα εν θα μας πείτε τίποτε σιόρ? Μα ούτε ένα μυστικό τόπο? τσ τσ τσ τσ
Κρίμας τα ευρώ που έδωκα να αγοράσω τη συσκευή μαγνητοφώνησης συνομιλιών...![]()
![]()
Το φαί εν με ενδιαφέρει εμένα αλλά η καλή παρέα λεβέντες, τζιαί νομίζω πως θα είμαστε μια χαρά. Πάντως προσωπικά εχάρηκα που θα σας γνωρίσω από κοντά αφού έστω και από το ίντερνετ σας εκτιμώ!
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- spyrosspyrou851
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Sergios
Σε 1 ώρα και ένα τέταρτο 89 κι πόψε
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
ΟΚ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΜΕΝ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΡΕ ΣΟΛΩΝΑ ........ ΕΝ ΘΑ ΕΡΤΕΙspyrosspyrou851 έγραψε:Εγώ αν δεν έχει γραπτή βεβαίωση ότι θα μας πουν μυστικούς τόπους δεν πατώMARIOSE έγραψε:Μα εν θα μας πείτε τίποτε σιόρ? Μα ούτε ένα μυστικό τόπο? τσ τσ τσ τσ
Κρίμας τα ευρώ που έδωκα να αγοράσω τη συσκευή μαγνητοφώνησης συνομιλιών...![]()
![]()
Το φαί εν με ενδιαφέρει εμένα αλλά η καλή παρέα λεβέντες, τζιαί νομίζω πως θα είμαστε μια χαρά. Πάντως προσωπικά εχάρηκα που θα σας γνωρίσω από κοντά αφού έστω και από το ίντερνετ σας εκτιμώ!![]()
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Sergios
89 και πόψε παιδιά...
- spyrosspyrou851
"Λίγες μέρες μείνανε μάτια μου γλυκά".Sergios έγραψε:89 και πόψε παιδιά...
https://www.youtube.com/watch?v=dEcuL7x7Cnw&t=0m17s
- Pathfinder
Καλημερα αρρωστοι φασσαριες....δηλαδη μεχρι τωρα ‘σιουροι‘ ποιοι ειναι?Σολωνας, εγω, Μαριος, Σεργης, Χριστος, Σπυρος? Eχει αλλους?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Αν δεν προκύψει κάτι θα έρθω παιδιάPathfinder έγραψε:Καλημερα αρρωστοι φασσαριες....δηλαδη μεχρι τωρα ‘σιουροι‘ ποιοι ειναι?Σολωνας, εγω, Μαριος, Σεργης, Χριστος, Σπυρος? Eχει αλλους?
- MARIOSE
Καλημέρα σας. Σπύρο μεν μας τα μασάς Σπύρο! Μόνο αν είναι καμιά γκόμενα θα το δεχτώ να μεν έρτεις!spyrosspyrou851 έγραψε:Αν δεν προκύψει κάτι θα έρθω παιδιάPathfinder έγραψε:Καλημερα αρρωστοι φασσαριες....δηλαδη μεχρι τωρα ‘σιουροι‘ ποιοι ειναι?Σολωνας, εγω, Μαριος, Σεργης, Χριστος, Σπυρος? Eχει αλλους?
- Pathfinder
Και οι γκομενες περιμενουν (και σε καποιες τους αρεσει αυτο το γραψιμο μαλιστα ), ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΤΕ!!!MARIOSE έγραψε:Καλημέρα σας. Σπύρο μεν μας τα μασάς Σπύρο! Μόνο αν είναι καμιά γκόμενα θα το δεχτώ να μεν έρτεις!spyrosspyrou851 έγραψε:Αν δεν προκύψει κάτι θα έρθω παιδιάPathfinder έγραψε:Καλημερα αρρωστοι φασσαριες....δηλαδη μεχρι τωρα ‘σιουροι‘ ποιοι ειναι?Σολωνας, εγω, Μαριος, Σεργης, Χριστος, Σπυρος? Eχει αλλους?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- MARIOSE
Και οι γκομενες περιμενουν (και σε καποιες τους αρεσει αυτο το γραψιμο μαλιστα ), ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΠΟΤΕ!!!
[/quote]
χαχα Σωστότατος Αλέξη!
χαχα Σωστότατος Αλέξη!