Θωρώ μας εμάς τους νέους Γερμανικό σε καμμιά προωθημένη πόψε.MARIOSE έγραψε:Γειά σου ρε σειρά!![]()
Τζιαί εγώ νέος φασσάρης είμαι τί ενόμισες
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- spyrosspyrou851
Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
- Pathfinder
Νεοι ακυρο....νεοι προσοοοοοχηηη!!!!! Ηντα νεοι και πελλαρες ρε κοπελια μου...ουλλοι το ιδιο μασκαραλικι ειμαστε...παλιος πιστευκω στο θεμα φασσας πρεπει να ειναι μονο ο Σολος και μπορει ο Χριστος...σαστε τα δευτερουθκια σας και τις ερωτησεις για την Κυριακη
:)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Την Κυριακή που έρκεται;
- MARIOSE
Κυριακή 1/6 Σπύρο νομίζω.
Νομίζω η παρέα είναι πόμπα.
Νομίζω η παρέα είναι πόμπα.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re:
Pathfinder έγραψε:Νεοι ακυρο....νεοι προσοοοοοχηηη!!!!! Ηντα νεοι και πελλαρες ρε κοπελια μου...ουλλοι το ιδιο μασκαραλικι ειμαστε...παλιος πιστευκω στο θεμα φασσας πρεπει να ειναι μονο ο Σολος και μπορει ο Χριστος...σαστε τα δευτερουθκια σας και τις ερωτησεις για την Κυριακη:)
ΑΛΕΞΗ ΜΑ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥΘΚΙΑ....ΕΝ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ
''ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ''
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Σπυρο μεν μου τα χαλας Σπυρο...ειπαμε ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΙΤΙΑspyrosspyrou851 έγραψε:Την Κυριακή που έρκεται;
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Re: Re: ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΡΥΓΟΝΙ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014
Εννά φάμε τζιαι ξύλο αλλό λίγοPathfinder έγραψε:Σπυρο μεν μου τα χαλας Σπυρο...ειπαμε ΚΥΡΙΑΚΗ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΙΤΙΑspyrosspyrou851 έγραψε:Την Κυριακή που έρκεται;
Αν δεν προκύψει κάτι θα έρτω
-
WOODPIGEONHUNTER
- Full Member
Re: Re:
ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΤΣΙΟΙ ΦΕΡΤΕ ΔΕΦΤΕΡΟΥΘΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Νεοι ακυρο....νεοι προσοοοοοχηηη!!!!! Ηντα νεοι και πελλαρες ρε κοπελια μου...ουλλοι το ιδιο μασκαραλικι ειμαστε...παλιος πιστευκω στο θεμα φασσας πρεπει να ειναι μονο ο Σολος και μπορει ο Χριστος...σαστε τα δευτερουθκια σας και τις ερωτησεις για την Κυριακη:)
ΑΛΕΞΗ ΜΑ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥΘΚΙΑ....ΕΝ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ![]()
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΥΦΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ.... ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ Κ.Λ.Π.....
''ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ...ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ''
ΜΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ ΝΑ ΛΑΛΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Pathfinder
Re: Re: Re:
Χαχαχα καταρχην να πιστεψεις αλλου κυνηγου για το οτι σου αποκαλυπτει τα ποστα του πρεπει να εισαι μεγαλος μα....ςWOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΧΑΧΑ ΝΑΙ ΡΕ ΜΙΤΣΙΟΙ ΦΕΡΤΕ ΔΕΦΤΕΡΟΥΘΚΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Pathfinder έγραψε:Νεοι ακυρο....νεοι προσοοοοοχηηη!!!!! Ηντα νεοι και πελλαρες ρε κοπελια μου...ουλλοι το ιδιο μασκαραλικι ειμαστε...παλιος πιστευκω στο θεμα φασσας πρεπει να ειναι μονο ο Σολος και μπορει ο Χριστος...σαστε τα δευτερουθκια σας και τις ερωτησεις για την Κυριακη:)
ΑΛΕΞΗ ΜΑ ΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥΘΚΙΑ....ΕΝ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ![]()
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟΤΟ ΜΟΝΟ ΚΡΥΦΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ.... ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΩ Κ.Λ.Π.....
ΜΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΚΕΙ ΝΑ ΛΑΛΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ.Ο φασσαρης που θα πει πρωτος ποστο στο τραπεζι θα βαφτιστει "ο λαφαζανης" θελει εν θελει
- MARIOSE
Μα εν θα μας πείτε τίποτε σιόρ? Μα ούτε ένα μυστικό τόπο? τσ τσ τσ τσ
Κρίμας τα ευρώ που έδωκα να αγοράσω τη συσκευή μαγνητοφώνησης συνομιλιών...
Το φαί εν με ενδιαφέρει εμένα αλλά η καλή παρέα λεβέντες, τζιαί νομίζω πως θα είμαστε μια χαρά. Πάντως προσωπικά εχάρηκα που θα σας γνωρίσω από κοντά αφού έστω και από το ίντερνετ σας εκτιμώ!
Κρίμας τα ευρώ που έδωκα να αγοράσω τη συσκευή μαγνητοφώνησης συνομιλιών...
Το φαί εν με ενδιαφέρει εμένα αλλά η καλή παρέα λεβέντες, τζιαί νομίζω πως θα είμαστε μια χαρά. Πάντως προσωπικά εχάρηκα που θα σας γνωρίσω από κοντά αφού έστω και από το ίντερνετ σας εκτιμώ!