ΒΙΒΛΙΟ <<ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ>>
-
- Full Member
ΒΙΒΛΙΟ <<ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ>>
ΒΙΒΛΙΟ <<ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ>>. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ, ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ, ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ, ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΚΛΠ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΔΑΣΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ 20 ΕΥΡΩ. ΤΗΛ:22805541
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΒΙΒΛΙΟ <<ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ>>
Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια με την συμβολή και του δικού μας του Γιάννου Αγγελή
Προσέχουμε...για να έχουμε
- spyrosspyrou851
Καλημέρα παιδιά, που μπορώ να το βρώ στη Λάρνακα; Υπάρχει συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο; Ευχαριστώ 

-
- Full Member
spyrosspyrou851 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, που μπορώ να το βρώ στη Λάρνακα; Υπάρχει συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο; Ευχαριστώ
Καλημέρα Σπύρο, να ρωτήσω και να σου πω. Αν θέλεις σου το στέλνω με Άκις εξπρέσσ η τραβελ εξπρεσσ.
- spyrosspyrou851
Ρώτα σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο, αν δεν υπάρχει στην Λάρνακα τότε κανονίζουμε να μου στείλεις έναCOSTAS MEC 9000 έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, που μπορώ να το βρώ στη Λάρνακα; Υπάρχει συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο; Ευχαριστώ
Καλημέρα Σπύρο, να ρωτήσω και να σου πω. Αν θέλεις σου το στέλνω με Άκις εξπρέσσ η τραβελ εξπρεσσ.

- FRANCHI
- Full Member
Κώστα σε πιο βιβλιοπωλείο μπορώ να το βρω στην Λεμεσό; Αν υπάρχει κάτι ανάλογο και με έντομα της Κύπρου ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ!
I believe half of what I see and nothing of what I hear
-
- Full Member
Στην Λεμεσό υπάρχει στο βιβλιοπωλείο Κυριάκου.FRANCHI έγραψε:Κώστα σε πιο βιβλιοπωλείο μπορώ να το βρω στην Λεμεσό; Αν υπάρχει κάτι ανάλογο και με έντομα της Κύπρου ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ!
Για τα έντομα: <<ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ>> του Χριστόδουλου Μακρή. Από το Πολιτιστικό ίδρυμα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
Επίσης κοίταξε και στο μουσείο φυσικής ιστορίας της Νίκαιας, υπάρχει βιβλίο για τα έντομα της Κύπρου.
-
- Full Member
Στο Πάργα Σπύρο.spyrosspyrou851 έγραψε:Ρώτα σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο, αν δεν υπάρχει στην Λάρνακα τότε κανονίζουμε να μου στείλεις έναCOSTAS MEC 9000 έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Καλημέρα παιδιά, που μπορώ να το βρώ στη Λάρνακα; Υπάρχει συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο; Ευχαριστώ
- spyrosspyrou851
Ευχαριστώ, δίπλα που το σπίτι μου πάλεCOSTAS MEC 9000 έγραψε:
Στο Πάργα Σπύρο.

-
- Full Member
Ωραία, αν έχεις χρόνο διάβασε στα φυσίγγια την δημοσίευση μου για τα ανάμικτα σκάγια.spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ, δίπλα που το σπίτι μου πάλεCOSTAS MEC 9000 έγραψε:
Στο Πάργα Σπύρο.