Δηλαδη γωνία , δίπλα απο toilets!!!Γιατρός έγραψε:Θα κάτσουμε ανά κάρπωση, θήραμα και ράτσα σκύλλων;;;
Κοπή Βασιλίπιτας
Re: Κοπή Βασιλίπιτας
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Γιατρέ εσύ επειδή είσαι μανιακός κανιστής του πούρου θα σε βάλω έξω δίπλα απο το αρνάκι το αντικριστό να ψήνεται πιό γρήγορα και να μυρίσει και αβάνα!!!!! 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- Γιατρός
- Full Member
Εγώ θα το φέρω και κανόνισε να επιτρέπεται να το ανάψωadmin έγραψε:Γιατρέ εσύ επειδή είσαι μανιακός κανιστής του πούρου θα σε βάλω έξω δίπλα απο το αρνάκι το αντικριστό να ψήνεται πιό γρήγορα και να μυρίσει και αβάνα!!!!!

Από ότι βλέπω είμαι από τις πιο σταθερές αξίες στα δείπνα,πολλές κλανιές βλέπω και παρουσίες 0
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- marinos.a
- Site Admin
Αν θα το φέρεις αφησ' με να κάτσω δίπλα σου τζαι να λαλώ οτι σε ξέρωΓιατρός έγραψε:Εγώ θα το φέρω και κανόνισε να επιτρέπεται να το ανάψωadmin έγραψε:Γιατρέ εσύ επειδή είσαι μανιακός κανιστής του πούρου θα σε βάλω έξω δίπλα απο το αρνάκι το αντικριστό να ψήνεται πιό γρήγορα και να μυρίσει και αβάνα!!!!!![]()
Από ότι βλέπω είμαι από τις πιο σταθερές αξίες στα δείπνα,πολλές κλανιές βλέπω και παρουσίες 0

Si vis pacem, para bellum
- AndreasDr
Εμείς δαμέ σκρφτούμαστε για να βάλουμε minibus για αύριο 

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
Εν να εχει απ΄ολες τις πολεις?AndreasDr έγραψε:Εμείς δαμέ σκρφτούμαστε για να βάλουμε minibus για αύριο
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- AndreasDr
Φίλε μου δέν ήβρες τελικά μεταφορικό?
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- spyrosspyrou851
Ήταν να σε πάρω φίλε μου small αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώmikros έγραψε:Εν να εχει απ΄ολες τις πολεις?AndreasDr έγραψε:Εμείς δαμέ σκρφτούμαστε για να βάλουμε minibus για αύριο

-
Κατι θα βρω μεχρι αυριο...AndreasDr έγραψε:Φίλε μου δέν ήβρες τελικά μεταφορικό?
Νασε καλα Σπυρο

Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Γιατρός
- Full Member
Κοπή Βασιλίπιτας
Τώρα τζαι κανονίζω σε εσένα...fashion designermarinos.a έγραψε:Αν θα το φέρεις αφησ' με να κάτσω δίπλα σου τζαι να λαλώ οτι σε ξέρωΓιατρός έγραψε:Εγώ θα το φέρω και κανόνισε να επιτρέπεται να το ανάψωadmin έγραψε:Γιατρέ εσύ επειδή είσαι μανιακός κανιστής του πούρου θα σε βάλω έξω δίπλα απο το αρνάκι το αντικριστό να ψήνεται πιό γρήγορα και να μυρίσει και αβάνα!!!!!![]()
Θα βαστάς τον μισό
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;