admin έγραψε:Θα έχει ορχήστρα με ζωντανή μουσική και κρητική μουσική, όγω κρίσης οι κοπέλες δέν έχουν τι να βάλουν και μπορεί να μην τα καταφέρουν, κάτι θα κανονίσουμε
δεχομαστε και γυμνες η και με τα εσσωρουχα δεν παρεξηγουμε
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
admin έγραψε:Φίλοι μου η απόφαση επάρθηκε και την Παρασκευή θα έχουμε έτοιμα και τα εισητήρια.
31 Ιανουαρίου Παρασκευή ώρα 08.00 στην Κρητική Ταβέρνα Ερωτόκριτος στην Μονή με απεριόριστο κρητικό φαγητό (αντικριστό-γαμοπίλαφο -κ.τ.λ) απεριόριστο ποτό και ζωντανή μουσική €17 το άτομο και κάθε εισητήριο θα είναι και λαχνός για πλούσια δώρα. Το κέντρο στο επάνω διάζωμα χωράει 200 άτομα για αυτό θα δουλέψουμε μόνο με κρατήσεις και προπληρωμένα εισητήρια όπου θα ανακοινώσουμε την Παρασκευή απο πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Κανονίστε τις παρέες σας για να ετοιμάσουμε τα τραπέζια,. Ο Γιατρός επροσφέρθηκε να φέρει καμια΄600 τσίκλες δωρεάν για τα μέλη μας. Ευχαριστούμε dock
Αριστε το 0800 εννοεις 8 την νυχτα εννε??
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
admin έγραψε:Φίλοι μου η απόφαση επάρθηκε και την Παρασκευή θα έχουμε έτοιμα και τα εισητήρια.
31 Ιανουαρίου Παρασκευή ώρα 08.00 στην Κρητική Ταβέρνα Ερωτόκριτος στην Μονή με απεριόριστο κρητικό φαγητό (αντικριστό-γαμοπίλαφο -κ.τ.λ) απεριόριστο ποτό και ζωντανή μουσική €17 το άτομο και κάθε εισητήριο θα είναι και λαχνός για πλούσια δώρα. Το κέντρο στο επάνω διάζωμα χωράει 200 άτομα για αυτό θα δουλέψουμε μόνο με κρατήσεις και προπληρωμένα εισητήρια όπου θα ανακοινώσουμε την Παρασκευή απο πού μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Κανονίστε τις παρέες σας για να ετοιμάσουμε τα τραπέζια,. Ο Γιατρός επροσφέρθηκε να φέρει καμια΄600 τσίκλες δωρεάν για τα μέλη μας. Ευχαριστούμε dock
Αριστε το 0800 εννοεις 8 την νυχτα εννε??
ναι 20,00-0,8,00 και όποιος αντέξει
Ελπιζα για 8 το πρωι .Θα ειμαι δουλεια ειδεμη θα ερχομουν!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
[quote="axerkwtis"]Πομπαααα θα φερω τον ττορο να χορεψω μαζι της παλε!!!τζιαι στεκοντας μινησκω εν θελω καρεκλα!!!
Ενα δουμε και τον περιβοιτον ττορο εχει τοσο τζαιρο που ακουαμεν για τον τον ττορο ρε αχερκωτη μου εφτασεν ο τζαιρος να τον δουμε...
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
admin έγραψε:Εισητήρια για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην Λευκωσία στο κατάστημα WORKING DOGS 99101002
Εισητήρια για την Λεμεσό στο γραφείο μας 25577750