Κοπή Βασιλίπιτας
-
Re: Κοπή Βασιλίπιτας
Κανενας προθημος απο Λαρνακα να παμε μαζι?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- spyrosspyrou851
Λοαρκάζω να πάω αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% ακόμα.mikros έγραψε:Κανενας προθημος απο Λαρνακα να παμε μαζι?
- christy2000
- Full Member
Ρε Λευκωσιατες εχω τοπο για 4 ατομα να παμε παρεα οποιοι ενδιαφερωνται.
Ρε Μικρε αν δεν βρεθει κανενας να σε φερει στηλε μυνημα ειμαι 10 λεπτα που την Λαρνακα.
Ρε Μικρε αν δεν βρεθει κανενας να σε φερει στηλε μυνημα ειμαι 10 λεπτα που την Λαρνακα.
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
-
Ευχαρηστω για την προθυμοτητα...καποιος εν να βρεθει που Λαρνακα φιλε, να΄σε καλαchristy2000 έγραψε:Ρε Λευκωσιατες εχω τοπο για 4 ατομα να παμε παρεα οποιοι ενδιαφερωνται.
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- Artemis G.
- Full Member
Αν το τραπεζι μου θα ειναι το ιδιο οπως περσι θα ερθω με το ταιρι μου.... αλλιως εν να το σκεφτω....
Και τωρα ετσι μεταξυ μας.. φετος τι θα εχει ? Fire show η belly Dance ?
Και τωρα ετσι μεταξυ μας.. φετος τι θα εχει ? Fire show η belly Dance ?
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- marinos.a
- Site Admin
Κλασσικός Μάγκαςchristy2000 έγραψε:Ρε Μικρε αν δεν βρεθει κανενας να σε φερει στηλε μυνημα ειμαι 10 λεπτα που την Λαρνακα.
Si vis pacem, para bellum
- marios10
- Full Member
Φίλε μικρέ αν δεν έβρεις να σε πάρει κάποιος στειλμου Π.μ και θα έρθω να σε παραλάβω...
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Γιατρός
- Full Member
Κοπή Βασιλίπιτας
Πομπαααα θα φερω τον ττορο να χορεψω μαζι της παλε!!!τζιαι στεκοντας μινησκω εν θελω καρεκλα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Θα έχει ορχήστρα με ζωντανή μουσική και κρητική μουσική, όγω κρίσης οι κοπέλες δέν έχουν τι να βάλουν και μπορεί να μην τα καταφέρουν,
κάτι θα κανονίσουμε

Προσέχουμε...για να έχουμε