ΧΑΤΕΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΙΜΕΝΟΥΜΕΝ .
ΠΟΛΛΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ
-
KKILER
- Full Member
ΠΟΛΛΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ . ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ . ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ . ΕΓΩ ΠΧ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ . 03:52. ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΛΑΒΟ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΛΛΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΑΜΑ 3 ΟΠΛΑ OIL FINISH (ADMIN EIΔΕΣ ΤΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ
) KAI ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ 2 ΟΠΛΑ . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.
- tracker686
- Full Member
Re: ΠΟΛΛΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ
να ρωτησω και τη δουλεια καμεις φιλε μου!!!KKILER έγραψε:ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ . ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ . ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ . ΕΓΩ ΠΧ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ . 03:52. ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΛΑΒΟ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΕΛΛΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΑΜΑ 3 ΟΠΛΑ OIL FINISH (ADMIN EIΔΕΣ ΤΑ ΚΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ![]()
![]()
![]()
![]()
) KAI ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΛΛΑ 2 ΟΠΛΑ . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11.
- Anthimos
- Moderator
Ξημερωματα Σαββατου ηρταν τζαι πιασαν με που την δουλεια να παμε για παπυρες στο Μενεου εκαταληξαμε να τζιηνιουμε τρασιηλες ουλλη μερα στο Μαζωτο μες τα τριφυλια και εφυαμεν αργα το απογευμα για Ακαμα να πιαμε ποστα για τζικλες επειδη εππεσε πληροφορια οτι εβαλεν πουλια.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- GiorgosT
- Full Member
Ως τώρα εν βρήκα τίποτε το παράλογο με τα πιο πάνω. Όλα μου φαίνονται φυσιολογικά για κυνηγούς.
Θα ήταν παράλογα όλα αυτά για τις γυναίκες μας ή καλύτερα για τους μη κυνηγούς.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Breda Pegaso
GiorgosT έγραψε:.
Σωστός ο GiorgosT!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
682
- Full Member
ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ! Η ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ Η ΕΝ ΕΙΣΑΙ! (ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΥΝΗΓΩΝ ΜΑΣ)Breda Pegaso έγραψε:GiorgosT έγραψε:.
Σωστός ο GiorgosT!
-
KKILER
- Full Member
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΣΙΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΛΑΔΑΚΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ 1 ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ . ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ. ΛΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΚΙΩΞΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΖΙΗΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΕΠΕΤΤΟΥΣ ΜΟΥ ????????
- APOLLON_1
KKILER έγραψε:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΣΙΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ, ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΕΚΑΜΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΛΑΔΑΚΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑ 1 ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ . ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ. ΛΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΘΚΙΩΞΕΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΖΙΑΙ ΝΑ ΤΖΙΗΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΕΠΕΤΤΟΥΣ ΜΟΥ ????????
ΝΑΣΕ ΣΙΟΥΤΟΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΟΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΜΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΘΚΙΟΞΕ ΟΣ ΤΟΡΑ ΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ
EPANIEL POWER
- tracker686
- Full Member
ποιοτικο χρονο με την συντροφο μας να μην εχει παραπωνα και θα σεβαστει την αρρωστια μας με το κυνηγη,η γνωμη μου!!!
- Captain theodoros
Καλημέρα και καλό μήνα συνάδελφοι !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/