SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:sotiris!129 έγραψε:

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:sotiris!129 έγραψε:

APOLLON_1 έγραψε:ναι εν για τον σωτήρη και τον σόλωνα που λέω

.........ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ  ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ....
 .........ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ  ΜΕΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ....Είναι εκπαίδευση για την σιδερένιαArtemis G. έγραψε:Γιατρός έγραψε:
Γιατρε αλλαξε τζινο το ευλοημενο το αβαταρ σου... οποτε καμεις ενα σχολιο και παω στο πλευρο να δω πιος το εκαμε τρωο 5 λεπτα να θκιαβασω....
Sergios έγραψε:Εγω με τη σειρα μου αηδιασα με τον κοσμο να βλεπεις 60 χρονους να μαλλωνουν και τελικα να τα διπλωνουν που τις 7 , αλλαξα 2 φορες ποστο λογω του οτι διπλα μου εκατασκηνωσαν ηλιθιοι και αλλο λιο να καμουν και αναγκη τους πανω στα πραματα μου την δευτερη φορα επερικυκλωσαν με 10 οπλα μια παρεα ποδα εβεχχαν ποτζι φαναρουθκια πιεννε ελα αυτοκινητα επεριμενα χωρις ποστο φορτωμενος οπλο παγωνιερα χαρτουτσιες καρεκλουα εξημερωσε ειδα την πορεια των πουλιων εκατσα καπου παραμερα εστησα 3 παλες σανου για κλουβα εφαα ηλιο εσπασα αλλα καταφερα και κτυπισα 4 φασσες μετα το μεσημερι οταν εφιαν σχεδον ολοι ος την νυκτα αν ειμουν τυχερος και εκοφκαν και λιο οι χαρτουτσιες μου ηταν να πιασω αλλο 2-3 πουλια.....
σημασια ειναι οτι ηρταμε σπιτι μας καλα....ειχαμε τις συγκινησεις μας που τα πουλια που επιασαμε οτι και να γινοταν παλι ευχαριστημενος ειμαι...αυτα..!!!
Κι εσύ ήσουν στο τρίτο τελικά ένεν ? ?Artemis G. έγραψε:

Ατε ρε μουσειο129 βαλε την φωτο σου περκη κερτισεις την συνδρομη.....
Γεια σας παιδες... ακουσα εγιρευκετε με....
Εγω σημερα αργησα να παω και δεν βρηκα ποστο...ειμουν απλα θεατης...εβλεπα 2 βουνα να παιζουν φασσες
Και το στο τριτο απο οτι ακουσα εκαμαν πολεμο.... εγω αραχτος με το φραπεδακι μου και τσιγαρο κατω στο βουνο κατω απο ενα πευκο.... υγεια ομως εχαρικα το παλε.....

ακουσα το ποφυσιμα της σε αποσταση 30μ που ημουν εγώ
  ακουσα το ποφυσιμα της σε αποσταση 30μ που ημουν εγώ  . Μεχρι το μεσημερι δεν το εκαπνήσαμε...
 . Μεχρι το μεσημερι δεν το εκαπνήσαμε...  Τα πουλια εχαθηκα...
 Τα πουλια εχαθηκα...  Μετα αλλαξαμε περιοχη για το απογευματινό που τελικά μας ανταμηψε με εαν ...Μπουκετο...οπως ...μας υποσχεθηκε ο Rai......
 Μετα αλλαξαμε περιοχη για το απογευματινό που τελικά μας ανταμηψε με εαν ...Μπουκετο...οπως ...μας υποσχεθηκε ο Rai......